[offtopic]Хора гледате ли какво правят Барса и Меси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
castiel написа:Хора няма какво да се заблуждаваме , с този състав нищо хубаво не ни чака !!! Досега правихме добър сезон явно заради Конте , но играчите са изчерпани вече и в момента правим някви мизерни хиксове само защото сме Юве !! Лятото задължително Нападател и Халф ама класни !!! В момента нападението ни е на ниво БГ А група !!!
[offtopic]Хора гледате ли какво правят Барса и Меси![]()
![]()
НЕВЕРОЯТНИ!![/offtopic]
daniel875 написа:castiel написа:Хора няма какво да се заблуждаваме , с този състав нищо хубаво не ни чака !!! Досега правихме добър сезон явно заради Конте , но играчите са изчерпани вече и в момента правим някви мизерни хиксове само защото сме Юве !! Лятото задължително Нападател и Халф ама класни !!! В момента нападението ни е на ниво БГ А група !!!
[offtopic]Хора гледате ли какво правят Барса и Меси![]()
![]()
НЕВЕРОЯТНИ!![/offtopic]
"Барселона" са смешници. На умряло куче само те могат да извадят. "Байер" Леверкузен играе без повече от половината титулярен състав и в двата мача, а онези каталунци се правят на велики. Скоро някой ще ги удари в Лигата. Срещу Меси засега никой не позволява да се играе твърдо, поне не и в Европа. Не е реалистично постижението снощи. Нека си спомним как се е влизало в краката не на един голям футболист. След това съответният, който и да е той, започва да симулира повече, за да се опази от травми, но аржентинецът непрекъснато го кътат. Сакън да не стане контузия.
Е какво като стане? Той не е най - добрият. Не е играл в Италия, където е играл един Кака и се доказа като голям състезател. Примерът с Кака е произволен. Могат да се изброят сума големи играчи, състезавали се по терените на Апенините. Плюс това той не е бразилец, а аржентинец. Когато съдиите са с теб, е лесно, но когато позволят твърда игра срещу Меси и симулациите му секнат, ще го видите какво става от него. Тоест е нищо.
Снощи коментаторът направи голяма изцепка с изказването, че едва ли не след време това щял да бъде най - големият футболист за всички времена. Аз доколкото имам спомен Аржентина скоро не е била световен шампион, а то най - вече оттам се определя величието, а не от купи, спечелени само в един и същ клубен отбор, който е перманентно бутан.
Kamisha написа:Горе главата,момци,все още нищо не е загубено! Аз да попитам за гостуването в Генуа има ли други наказани освен Бонучката?
Kamisha написа:Проверих в livescore и за щастие Лихтенщайнер няма жълт (whew) Ако и той беше получил съвсем без защита оставахме
Kamisha написа:Силно се съмнявам да заложи на Мароне,въпреки,че съм съгласен с теб.Падоин не съм го гледал как играе,но не вярвам да е по-зле от Бориело
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта