Ботев Пд - Лудогорец, четвъртфинал за Купата на България
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Ботев Пд - Лудогорец, четвъртфинал за Купата на България
И това в раздела Лудогорец

[offtopic]
А последните победи на Локото са над два душа и един билборд![/offtopic]
Нямаме футболни аргументи, за да победим в този мач. Определено Лудогорец са един от двата отбора в България, който играе футбол. Другия е Черноморец на Херо. Левски, ЦСКА и т.н. само бутат топката по терена. Махленска работа. Затова най-вероятния победител от срещата ще е Лудогорец. Тайно се надявам да ни подцените, да сте разсеяни или уморени и като добавим фактора домакинство, да успеем да се класираме напред. Прогноза срещу моя отбор, няма как да дам: победа с 2:1, колкото за протокола.
Успех на Лудогорец в битката за шампионата! Колкото повече отбори нарушават статуквото "двата софийски гранда" толкова по-добре за футбола. Повече конкуренция, по-силно първенство, по-голям интерес към футбола.
rado. написа:sky1 написа:Много ми е чудно как всички фенове на Локомотив дават прогноза за Лудогорец (напълно резонно е да победят),а в други форуми пишат как мача бил нагласен за наша победа.
Еми то е ясно,че с игра не можете да биете,то вие с игра Нафтекс не можете да биете,та Лудогорец!Иначе и аз очаквам при нормален мач,да паднете,знам,че сигурно сте изненадани,ама тва са ми оачкванията
А последните победи на Локото са над два душа и един билборд![/offtopic]
Нямаме футболни аргументи, за да победим в този мач. Определено Лудогорец са един от двата отбора в България, който играе футбол. Другия е Черноморец на Херо. Левски, ЦСКА и т.н. само бутат топката по терена. Махленска работа. Затова най-вероятния победител от срещата ще е Лудогорец. Тайно се надявам да ни подцените, да сте разсеяни или уморени и като добавим фактора домакинство, да успеем да се класираме напред. Прогноза срещу моя отбор, няма как да дам: победа с 2:1, колкото за протокола.
Успех на Лудогорец в битката за шампионата! Колкото повече отбори нарушават статуквото "двата софийски гранда" толкова по-добре за футбола. Повече конкуренция, по-силно първенство, по-голям интерес към футбола.
hetfield написа:И това в раздела Лудогорец![]()
![]()
Еми то иначе две мнения
Повече ми е забавно отколкото да се дразня.Дали автора на темата не се чувства като Айнщайн научавайки за бомбата над Хирошима. 
- Plovdivskia Grand
- Контакти:
Определено класата е на страната на "Лудогорец"- отбора играещ най-приятен футбол в Българското футболно първенство!Но....топката е от женски род ,така че каквото стане!
бием леко 0 на 1, мача е сряда трябва да се работи... публиката обаче е без значение като става дума за Лудогорец, ако не вярвате питайте господата от Стара Загора.
Шапка им свалям за подкрепата и за мен ще е чест да имаме подобна агитка но тук на "село" нещата стават доста по трудно отколкото при вас в "градовете" и все пак не публиката играе на терена.
Шапка им свалям за подкрепата и за мен ще е чест да имаме подобна агитка но тук на "село" нещата стават доста по трудно отколкото при вас в "градовете" и все пак не публиката играе на терена.
0:2
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- mad forest
- Контакти:
Без проблем 0-3! 0-1 Марселиньо; 0-2 Гъргоров; 0-3 М.Александров
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!
- hristo1306
- Контакти:
karabadabul написа:Жалко, че мачът е толкова рано и е през седмицата. Ако бе по-късно или през почивен ден лудогорците щяха да се сблъскат с нещо с кото не са се сблъсквали и като нищо щяха да свалят гащите пред 150000 ревящи гърла както прехвалените черноморци, които също дойдоха като аслани и се върнаха нас...и.![]()
Всички мощно на стадиона пък каквото стане. Ако някой има нещо да губи то това са те.
не се изхвърляй толкова много, по- добре изхвърли едната нула, че сто и петдесет хиляди много ми се виждат