Протест на феновете на ЦСКА в неделя

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKARED
Контакти:

Re: Протест на феновете на ЦСКА в неделя

Мнениеот CSKARED » 08 мар 2012 10:39

1.Подкрепям офанзива,точно така се прави трябва да имаш позиция и да я отстояваш докрай.
2.Има ли въобще футболисти в ЦСКА , отговор НЕ има разглезени надути чалга псевдо таш-ци който им дай по цял ден да се гелосват и да ходят по кръчмите и кафетата неспазващи елементарен режим. Няма с изключение на 2-ма 3-ма играчи, мъжки момчета който наистина да милеят за ЦСКА.
3. Относно ТИТАН колко още грешки да ги чакаме да направят , колко пъти още да ни засрамват, колко?
4.Относно обединението на сектор "Г" докато това ламтящо за пари дебело човече е там никога няма да има обединение на сектора.

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 08 мар 2012 10:51

IOTUR4O написа:Проблемът на ЦСКА далеч не са пернишките малоумници, които управляват фирмата "ПФК ЦСКА" АД. Проблемите са много по-дълбоки, а протестите и разединението на феновете само сипват вода в мелницата на тия, които се опитват да унищожат ЦСКА. ОСЪЗНАЙТЕ СЕ !!! Титан ще се махнат, но който и да дойде положението ще е същото, докато не се промени отношението на държавата към ЦСКА.

Прав е колегата, освен че НЯКОИ съсипват клуба се пробват да разбият и сърцето на отбора , а това са феновете. Разделим ли се на фракции и чудесии жална му майка на отбора. АЗ съм за подкрепа нА стадиона, подкрепа до дупка и до последното свободно място на трибуните, особено и заради Стойчо всичко друго е вятър работа.

ПС: ЦСКА не е хранилка, ЦСКА е реликва създадена за да радва хората. Имаше моменти в които ЦСКА ни караше да се гордеем че сме Армейци и Българи, нека сега в тези трудни моменти да върнем жеста, да върнем вярата към отбора, и да обединим подкрепата си всички фенове и да върнем ЦСКА там където му е мястото, а то е само едно 1-то. САМО ЦСКА, АЗ СЪМ С ВАС, А ВИЕ???
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 08 мар 2012 10:55

Който и да смени перничаните, ако този някой има бизнес в България, то положението ще е същото. Т.е. този факт ще го прави зависим от държавата, а нейната цел е да мачка ЦСКА. Единствения печеливш ход в такава ситуация е да подкрепим Стойчо и да не се поддаваме на провокациите на шепа хора. Все пак на терена не играят боклукчии, чиновници от БФС или от която и да било държавна службица.

madbutcher
Контакти:

Мнениеот madbutcher » 08 мар 2012 11:06

Съгласен съм с Офанзива, трябва да покажем на Титан, че не сме някаква безгласна маса, а сме най-интелегентната агитка във България. Само не съм съгласан с напускането на стадиона. Според мен мястото ни е на трибуните, защото така ще ни чуят по-добре. Във Бургас плакатите стигаха, но само като начало. Сега вече в София офанзивата трябва да още по-яростна. Обеден съч, че ако Титан ги няма ще се намерат спонсори и пари за всичко. Бизнесмените виждат, какви ги вършат перничаните и бягат през глава от ЦСКА. Никой нормален човек няма да им даде пари в ръцете, защото не знае, какво ще ги направят. Именно и затова се бави концесията на базите, но аз смятам, че в крайна сметка няма да ги получат. Аз лично не бих поверил на Титан такива хубави терени, защото не заслужават. Знам, че може би ще е добре за любимия ми отбор да притежава Армията, Ч.Знаме и Панчарево, но само ако ги вземе човек, който ще направи от тях нови спортни площадки. Какво направиха Титан за тези три години - НИЩО!!!

blacky
Контакти:

Мнениеот blacky » 08 мар 2012 11:08

stannn написа:Един явно член на Офанзива призовава в сектора да се кажели тия неща. Аз да го питам. Той сериозно ли го казва това или просто ей така да запълва форума. Има ли си на идея, че да кажеш подобно нещо сред 200-300 или 2000 човека в сектор пълен с хора на Офанзива значи да те изкарват с полиция или линейка от стадиона. Ако имаше нормално общуване щяха да излязат много истини. Не вярвам всички фенове да са на мнение, че трябва 90 минути да се вика вън този или онзи. Това не е подкрепа за отбора. Подкрепа беше преди година когато при негативен резултата целия сектор дори на гостуване пее с цяло гърло. Пее за ЦСКА, за играчите с червени фланелки, за треньора. Не като в момента. Разцепление и едните правят едно, а другите друго. ЦСКА е само един. Няма 2 отбора ЦСКА за да има 2 различни агитки. Сектора не е на тази или друга фракция. Сектор Г е за всички които обичат ЦСКА и са там за да подкрепят. Идеята е да се види, че ОТБОРЪТ ЦСКА И АГИТКАТА СА ЕДНО ЦЯЛО, а не две различни неща. Стойчо Младенов може би точно тези фенове помни. Тези които 90 минути пеят песните за отбора и са зад футболистите и не се интересуват по време на мач кой е собственика. Те са на стадиона заради червените фланелки.

Съвсем сериозно го заявявам това и ти гарантирам на 100%, че ако дойдеш и го кажеш на стадиона, ще бъдеш изслушан и с теб ще бъде проведен най-спокоен, логично аргументатиран и културен разговор с две страни - нашата и твоята. Самият факт, че тук се използва думата "фракция" говори достатъчно колко сте запознати с Офанзива! Офанзива е организация, която има за цел обединяването на сектора, не разделянето му! Не е случаен фактът, че досега никой не ви е казал "айде да ви видим без нас колко ще подкрепяте"!!! Защото съм сигурен, че през второто полувреме ще се чуе два пъти "ЦСКА" и по веднъж "Стойчо Младенов" и КЗЛ!

Разберете едно! Офанзива е зад ЦСКА, но против Титан! След мача с Черноморец всички бяхте наскачали, сега сложиха Стойчо за треньор и заваляха цветя и венци! Човек трябва да има принципи и да си отстоява позицията. Щом ти си съгласен да се гаврят с ЦСКА и да те баламосват с преназначавания през 3 месеца, тогава ОК, подкрепяй! Моля се на Господ да е много лошо времето, та да си проличи кой го боли наистина за ЦСКА! Ще си платим билетите, ще влезем на стадиона, ще си излезем, за да покажем, че не сме простили и не сме забравили! Дано вали сняг, дано...!

ПС: Пиши ми на лично, обещавам да те представя в неделя и да бъдеш културно изслушан!

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 08 мар 2012 12:15

blacky написа:
stannn написа:Един явно член на Офанзива призовава в сектора да се кажели тия неща. Аз да го питам. Той сериозно ли го казва това или просто ей така да запълва форума. Има ли си на идея, че да кажеш подобно нещо сред 200-300 или 2000 човека в сектор пълен с хора на Офанзива значи да те изкарват с полиция или линейка от стадиона. Ако имаше нормално общуване щяха да излязат много истини. Не вярвам всички фенове да са на мнение, че трябва 90 минути да се вика вън този или онзи. Това не е подкрепа за отбора. Подкрепа беше преди година когато при негативен резултата целия сектор дори на гостуване пее с цяло гърло. Пее за ЦСКА, за играчите с червени фланелки, за треньора. Не като в момента. Разцепление и едните правят едно, а другите друго. ЦСКА е само един. Няма 2 отбора ЦСКА за да има 2 различни агитки. Сектора не е на тази или друга фракция. Сектор Г е за всички които обичат ЦСКА и са там за да подкрепят. Идеята е да се види, че ОТБОРЪТ ЦСКА И АГИТКАТА СА ЕДНО ЦЯЛО, а не две различни неща. Стойчо Младенов може би точно тези фенове помни. Тези които 90 минути пеят песните за отбора и са зад футболистите и не се интересуват по време на мач кой е собственика. Те са на стадиона заради червените фланелки.

Съвсем сериозно го заявявам това и ти гарантирам на 100%, че ако дойдеш и го кажеш на стадиона, ще бъдеш изслушан и с теб ще бъде проведен най-спокоен, логично аргументатиран и културен разговор с две страни - нашата и твоята. Самият факт, че тук се използва думата "фракция" говори достатъчно колко сте запознати с Офанзива! Офанзива е организация, която има за цел обединяването на сектора, не разделянето му! Не е случаен фактът, че досега никой не ви е казал "айде да ви видим без нас колко ще подкрепяте"!!! Защото съм сигурен, че през второто полувреме ще се чуе два пъти "ЦСКА" и по веднъж "Стойчо Младенов" и КЗЛ!

Разберете едно! Офанзива е зад ЦСКА, но против Титан! След мача с Черноморец всички бяхте наскачали, сега сложиха Стойчо за треньор и заваляха цветя и венци! Човек трябва да има принципи и да си отстоява позицията. Щом ти си съгласен да се гаврят с ЦСКА и да те баламосват с преназначавания през 3 месеца, тогава ОК, подкрепяй! Моля се на Господ да е много лошо времето, та да си проличи кой го боли наистина за ЦСКА! Ще си платим билетите, ще влезем на стадиона, ще си излезем, за да покажем, че не сме простили и не сме забравили! Дано вали сняг, дано...!

ПС: Пиши ми на лично, обещавам да те представя в неделя и да бъдеш културно изслушан!

Много ме съмнява да бъде културно изслушан. 1 човек е нужно да реагира по-агресивно на това, което каже и после всички знаем какво следва. Обединение на сектора не се прави чрез разеднинение. Вие нали искате да махнете Дучето? Тогава за какво обединение говорим въобще? Има ЦСКА! Всяко друго деление ни прави по-слаби.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 08 мар 2012 12:23

Хора, когато съсздаоха ОФАНЗИВА, идеята ми харесваше много и виждах нещо като фен клуб, зад който истинския привърженик може да застане , но се оказва че са един дол дренки със НФК на Дучето !!!!!
П.С. Моля ви прекръстете се на ДЕФАНЗИВА , при положение че изоставяте отбора постоянно !
Аре със здраве, аз ще съм на стадиона до 90 мин .

blacky
Контакти:

Мнениеот blacky » 08 мар 2012 13:08

Tony_CSKA написа:Много ме съмнява да бъде културно изслушан. 1 човек е нужно да реагира по-агресивно на това, което каже и после всички знаем какво следва. Обединение на сектора не се прави чрез разеднинение. Вие нали искате да махнете Дучето? Тогава за какво обединение говорим въобще? Има ЦСКА! Всяко друго деление ни прави по-слаби.

Искам да ми покажеш къде точно е обявено, че искаме да махаме Дучето! Много държа! Ама много! Покажи ми го черно на бяло! Всичко друго е бръщолевене и хленчене! А след като съм обещал, че ще бъде културно изслушан, значи съм го преценил. Мойта дума тежи! Имаше хора, които се осмелиха да дойдат и да говорят открито. Бяха изслушани, идеите им чути и след не много време тези хора си купиха членски карти.

Бъдете за малко мъже и покажете , че си седите зад думите! И най-малкото се запознайте първо как седят нещата. Говорите адски смело, упреквайки хора, с които не сте си казали една дума!

http://www.facebook.com/offensivecska?sk=info - Прочети това и тогава ми отговаряй. Искам с факти да ми покажеш, че някой дори си е помислил да каже нещо за "махане" на Дучето!!!

Докато си лафите тука в тоя форум не постигате нищо! Може и да не ви харесва начина ни на протест, но ние поне имаме такъв и няма да се примирим да ни правят на маймуни! Сектор Г е ултрас сектор и трябва да има изграден ултра манталитет. За хората, които искат да люпят семки, да обсъждат влизането на Станко Йовчев и да се включват на "Кой сега е номер 1?!" има и други сектори на стадиона, от които игрището се вижда по-добре!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 08 мар 2012 13:56

Не ми се правете на големите фенове бе. На вас 95% от мачовете на ЦСКА на които сте били са били пред телевизора, останалите 5%, я сте отишли на някой мач я не сте. Като плюете по Офанзива ходете при Дучето и оня със сплесканото лице Главата, дето боя който му хвърлиха му беше даже малко. Никой ви не е опрял пистолета в главата, така че си имате избор. Офанзива винаги си е на определено място в сектора - буквата "А". Като не ви харесва просто не идвайте при нас.

ВЪН БОКЛУЦИТЕ!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 08 мар 2012 14:01

Тези от Офанзива да се вслушат в мъдрите слова на чичо Митко и да намалят бирата (хероина),
че мозъците им изтръпнаха .
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Върни се в “ЦСКА”