S.T.A.L.K.E.R написа:Avanti_Ragazzi написа:
Абе дете просто
Да такъв си, стадиона построен на Пасището е собственост на МВР и във МОМЕНТА!
Само в твоята глава и никъде другаде!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
S.T.A.L.K.E.R написа:Avanti_Ragazzi написа:
Абе дете просто
Avanti_Ragazzi написа:13martins написа:И 1820 г. да сте създадени пак си оставате евро идиоти нищо не сте постигнали. Кой грант елиминирахте![]()
Ето тук е разликата между нас и вас, разлика която и след 1000 години няма да разберете.
Аз не съм от Левски защото е елиминирал някой гранд,не съм от Левски заради титлите и купите. Аз съм от Левски заради ценностите на този клуб, заради това, че съм трето поколение левскар. Заради тези вече почти 100 години радост и болка. Не само купите, титлите и победите са ме направили левскар, а много други фактори. Затова и ние не режем гредите си, затова не наричаме футболистите си курви, затова и не си тръгваме в 70 минута ако падаме. Не сме ние тези дето винаги пеем "Само за победа"
По-голяма част от вас са второ поколение чорбари, вашите родители са станали такива само заради победите, купите и титлите и нищо повече. Това са го предали и на вас. Разликата с нас е огромна, ние не сме левскари заради трофеите, ние винаги ще обичаме Левски независимо как изглежда и да е силен или не. Докато вие, колкото повече ви намаляват успехите в историята, толкова по-малко ще сте. Вие сте фенове само и единствено на трофеите, а ние на 100 годишна история. Двете неща са коренно различни, а вие това никога няма да го разберете, именно защото сте изкуствено създаден отбор!!!
S.T.A.L.K.E.R написа:....стадиона построен на Пасището е собственост на МВР и във МОМЕНТА!
Avanti_Ragazzi написа:S.T.A.L.K.E.R написа:Avanti_Ragazzi написа:
Абе дете просто
Само в твоята глава и никъде другаде!!!
Alexander Frei написа:И какво общо има той с МВР
CSKARED написа:Стадион „Георги Аспарухов“ е третият в историята стадион на футболен клуб Левски (София). В периода 1936-1949 отборът играе на собствен стадион, наречен игрище "Левски" (намиращо се върху част от територията на днешния Национален стадион "Васил Левски"). След започването на строежа на новия национален стадион, отборът временно играе на стадион Юнак. През 1952 г. на отбора е отпуснато ново игрище в софийския квартал Иван Вазов (днешен Плувен комплекс „Спартак“).
След ново „спортно райониране“ на София, на Левски е отпуснат нов терен за строеж на стадион в кв. Герена на V столичен район (днешен район Подуяне). . Официално стадион „Левски“, популярен просто като „Герена“ (от тогавашното име на квартала, в който е построен), е открит на 10 март 1963 г.
През 1960 г. клубът официално започва строеж на третия си стадион. Проектът е дело на арх. Лазар Парашкеванов и се реализира в продължение на три години с пари от държавата
И кой казахте е бил Държавен отбор?
zlostar написа:CSKARED написа:Стадион „Георги Аспарухов“ е третият в историята стадион на футболен клуб Левски (София). В периода 1936-1949 отборът играе на собствен стадион, наречен игрище "Левски" (намиращо се върху част от територията на днешния Национален стадион "Васил Левски"). След започването на строежа на новия национален стадион, отборът временно играе на стадион Юнак. През 1952 г. на отбора е отпуснато ново игрище в софийския квартал Иван Вазов (днешен Плувен комплекс „Спартак“).
След ново „спортно райониране“ на София, на Левски е отпуснат нов терен за строеж на стадион в кв. Герена на V столичен район (днешен район Подуяне). . Официално стадион „Левски“, популярен просто като „Герена“ (от тогавашното име на квартала, в който е построен), е открит на 10 март 1963 г.
През 1960 г. клубът официално започва строеж на третия си стадион. Проектът е дело на арх. Лазар Парашкеванов и се реализира в продължение на три години с пари от държавата
И кой казахте е бил Държавен отбор?
Случайно да обърна внимание в това което си цитирал, че преди това на Левски са му отнети 2 стадиона, единят от които в центъра на София и към днешна дата отборът все още не разполага с документ за собственост на стадиона на който играе.
zlostar написа: преди това на Левски са му отнети 2 стадиона, единят от които в центъра на София
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта