Сърби започнаха преговори с "Титан"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

stg333
Контакти:

Re: Сърби започнаха преговори с "Титан"

Мнениеот stg333 » 08 мар 2012 12:06

Red Warrior написа:
deepblue1963 написа:И,ако ЦСКА и Ц.звезда,ЕВЕНТУАЛНО,се класират за един и същи ЕКТ кой ши играй?

А ако Левски и Динамо Москва се класират кой ши играй?

ти разлика между спонсор и собственик правиш ли

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 08 мар 2012 12:07

Red Warrior написа:
deepblue1963 написа:И,ако ЦСКА и Ц.звезда,ЕВЕНТУАЛНО,се класират за един и същи ЕКТ кой ши играй?

И двата, ВТБ е собственик на Динамо, на нас спонсор :!:
НИС Петрол е собственост на Газпром от 3 години. Започват да навлизат и на българския пазар, като бранда няма да е НИС, а Газпром, ако искат да купят цска какъв ви е проблема?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 08 мар 2012 12:08

Само да са посмели да ни продадат на някакви сърби :!: :evil: Няма значение, че Газпром им е мажоритарен собственик. Като гледам Цървена звезда са цъфнали и вързали :roll:

Аз съм сигурен, че след Титаните ще е по-зле, а който очаква да дойде някой честен бизнесмен и да хвърля ей така пари за ЦСКА значи живее в друг свят или не е пораснал...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 08 мар 2012 12:09

stg333 написа:
Red Warrior написа:

ти разлика между спонсор и собственик правиш ли

В случая на Левски - не.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 08 мар 2012 12:12

Според мен е най-добре да ни купи БЪЛГАРСКИ бизнесмен, или както се говореше група наши бизнесмени фенове на ЦСКА. С чуждите собственици в българския футбол видяхме какво стана...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Майстор Миро
Контакти:

Мнениеот Майстор Миро » 08 мар 2012 12:15

stg333 написа:ама как пък звучи само петролен гигант от Сърбия, немам думи

звучи много по-добре от - Боклукчийски гигант от перник :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 08 мар 2012 12:18

Red Warrior написа:Според мен е най-добре да ни купи БЪЛГАРСКИ бизнесмен, или както се говореше група наши бизнесмени фенове на ЦСКА. С чуждите собственици в българския футбол видяхме какво стана...

Напълно съм съгласен. Видяхме един сърбин какво направи в ЦСКА, сека се чудя на какво са способни няколко.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 08 мар 2012 12:21

Hrabar написа:Това е абсолютна манипулация. Нов СОБСТВЕНИК няма да имаме, кой идиот ще си хвърля парите за отбора, а властта ще му се подиграва?

Повече по темата:
cska/viewtopic.php?f=&t=101073

Подиграва????????? Та отборът от Панчерево не се ли издържа от Титан? Та тази фирма не се ли занимаваше с почистване, събиране и обработка на отпадъци? Нищо друго, бизнес само с общините, респективно държавата.Та какво излиза, всички ние плащаме ДАНЪК смет, с който издържат панчеревци. Акцентирам на думичката ДАНЪК. Вместо да чистят тротоарите и улиците, по които нашите родители си чупят краката, а ние си трошим колите, ледени висулки убиват случайни минувачи, с нашите пари се издържа футболно отборче и то пред погледа на "омразната власт", за която Борисов и Иванов и дума не дават да се каже накриво, а вие толкова марзите. Защо не ни намалят данъците с тази част, която отива за отборчето? Аз не желая да го издържам. И това е подигравка.

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 08 мар 2012 12:37

stoyankd написа:
Hrabar написа:Това е абсолютна манипулация. Нов СОБСТВЕНИК няма да имаме, кой идиот ще си хвърля парите за отбора, а властта ще му се подиграва?

Повече по темата:

Подиграва????????? Та отборът от Панчерево не се ли издържа от Титан? Та тази фирма не се ли занимаваше с почистване, събиране и обработка на отпадъци? Нищо друго, бизнес само с общините, респективно държавата.Та какво излиза, всички ние плащаме ДАНЪК смет, с който издържат панчеревци. Акцентирам на думичката ДАНЪК. Вместо да чистят тротоарите и улиците, по които нашите родители си чупят краката, а ние си трошим колите, ледени висулки убиват случайни минувачи, с нашите пари се издържа футболно отборче и то пред погледа на "омразната власт", за която Борисов и Иванов и дума не дават да се каже накриво, а вие толкова марзите. Защо не ни намалят данъците с тази част, която отива за отборчето? Аз не желая да го издържам. И това е подигравка.

Аз за отбор от Панчарево незнам, знам за такъв от центъра на София и такъв от краен квартал, бившо село с десет хил. мангала в него...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 мар 2012 12:43

stoyankd написа:

Повече по темата:

Защо смяташ, че като плащаш данък можеш да диктуваш на Титан какво да правят с печалбата от бизнеса си? Може би смяташ, че Титан са длъжни да работят без стотинка печалба, така ли? А пък това за висулките е чутовна глупост. Въобще няма да го коментирам защото щом си способен да напишеш подобно безумие, едва ли си в състояние да осмисляш...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”