Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

А иначе, 2:1 - естествено с покосяващ край... по локомотивски!
 А иначе, 2:1 - естествено с покосяващ край... по локомотивски! 

[/center]
[/center] [/center]
[/center]Цени на билетите:
Лица до 16г. – Вход свободен

Bartolomej написа:Цени на билетите:
Лица до 16г. – Вход свободен
така ли си пълните стадиона бе
1 , Х , 2 е мача според мен
Ицо Златиснки от ващи и Кишишев от нащи пропущат срещата . Дано съдията Тодоров не свири само в една посока .

[/center]
[/center] Европа-та ви е по-близо през Купата. Ще ви стискаме палци. Вие ни останахте там. Тук е момента да напомня, че сме благодарни на вашите фенове, че ни подкрепиха  морално, волево  и пиево по време и след  кошмарния за нас мач с Ботев Пд. Очаквам празник по трибуните,терена и  естетическа наслада от играта ( сигурен съм, че двата отбора имат усет към нея). Нека по-добрия победи.
  Европа-та ви е по-близо през Купата. Ще ви стискаме палци. Вие ни останахте там. Тук е момента да напомня, че сме благодарни на вашите фенове, че ни подкрепиха  морално, волево  и пиево по време и след  кошмарния за нас мач с Ботев Пд. Очаквам празник по трибуните,терена и  естетическа наслада от играта ( сигурен съм, че двата отбора имат усет към нея). Нека по-добрия победи.ntodorov написа:Троен мач отвсякъде. Не се наемам с прогноза...Най-добре ще да е, ние да ви победим, а вие да си го изкарате на Левски.Европа-та ви е по-близо през Купата. Ще ви стискаме палци. Вие ни останахте там. Тук е момента да напомня, че сме благодарни на вашите фенове, че ни подкрепиха морално, волево и пиево по време и след кошмарния за нас мач с Ботев Пд. Очаквам празник по трибуните,терена и естетическа наслада от играта ( сигурен съм, че двата отбора имат усет към нея). Нека по-добрия победи.
 Както казваш,нека по-добрия победи.Надявам се ние да сме по-добрите
 Както казваш,нека по-добрия победи.Надявам се ние да сме по-добрите   И още нещо - организирайте си нещата така,че да не се налага да си тръгнете веднага след мача...
 И още нещо - организирайте си нещата така,че да не се налага да си тръгнете веднага след мача... 
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост