Христо Стоичков - старши треньор на Литекс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Стоичков: Душманите ми да не се превъзбуждат...
Големите футболисти ги цитират с по десетки милиони,а не с мижавите/за техния стандарт/ 550000! 

аби написа:Големите футболисти ги цитират с по десетки милиони,а не с мижавите/за техния стандарт/ 550000!
На Световната купа 1994 , Стоичков получи Златната обувка на Световната купа по като съвместното топ голмайстор на турнира (с Олег Salenko ), с шест гола Ако на тоя футболист казваш че е мижав направо ходи се гръмни!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....
Няма нормален човек на този свят, който да каже, че Стоичков не е феноменален футболист! Отделно е това за майките... 

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- asenkolev
- Контакти:
аби написа:Големите футболисти ги цитират с по десетки милиони,а не с мижавите/за техния стандарт/ 550000!
Жалко, че си от поколението, което не се е радвало на успехи на българския футбол! Много си изпуснал!

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
- Тони Шумахер
- Контакти:
Аби , според мен друго искаше да каже , ама нейсе......

МНого си кух, честно! Първо съпостави нещата във времето! Колко бяха играчите, които получаваха такива суми през 90-те?! Не гледай от сегашна гледна точка, когато цифрите са в милиони!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
На Световната купа 1994 , Стоичков получи Златната обувка на Световната купа по като съвместното топ голмайстор на турнира (с Олег Salenko ), с шест гола Ако на тоя футболист казваш че е мижав направо ходи се гръмни!!![/quote]
Чети преди да даваш мнение-мижави са парите,а не бившия футболист!
Между другото колко гола от 6-те бяха от дузпи и кой ги изработи? Не се заяждам,ама не е лошо да отговориш!
Между другото колко гола от 6-те бяха от дузпи и кой ги изработи? Не се заяждам,ама не е лошо да отговориш!

- Red Warrior
- Контакти:
аби написа:На Световната купа 1994 , Стоичков получи Златната обувка на Световната купа по като съвместното топ голмайстор на турнира (с Олег Salenko ), с шест гола Ако на тоя футболист казваш че е мижав направо ходи се гръмни!!!

Наско Сираков нали

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Стоичков и Литекс с втора поредна победа
Отборът на Литекс победи с 2:0 Калиакра в Каварна в отложена среща от 13-ия кръг на "А" група. Головете отбелязаха Георги Миланов (18) и Николай Бодуров (60) след асистенции на Христо Янев. Победата е втора поредна за Христо Стоичков начело на "оранжевите". С новите три точки те имат 31 и вече са на 5-о място. Калиакра остава на 15-о място с едва 7 точки.Ловчанлии взеха инициативата в началото на двубоя и започнаха с атаките към противниковата врата. В 18-ата минута Янев подаде на Миланов след заучено изпълнение на свободен удар и националът се разписа с удар от десетина метра.Това събуди домакините и те успяха да създадат две голови положения до края на полувремето. В 32-ата минута Милен Бонев не уцели празната врата, след като Илко Пиргов вече бе преодолян. В продължението на първата част отново Бонев получи шанс да изравни резултата, но Пиргов отрази изстрела му.През втората част футболистите на Христо Стоичков отново заложиха на продължително владеене на топката. Изчаквателната им тактика даде резултат в 60-ата минута. Тогава Янев изпълни ъглов удар, Бодуров надскочи съперник и удвои преднината на своите.В последните минути домакините се поотвориха и това позволи на футболистите на Литекс да създадат няколко положения след контраатаки, но Марсело Никасио, а след него и резервите Армандо Ваюши и Светослав Тодоров не успяха да направят победата по-убедителна.
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....
Re: Стоичков и Литекс с втора поредна победа
Приятел няма смисъл да се отварят нови теми за всяко дишане 
В секцията на Литекс има няколко теми в които спокойно може да се коментира днешният мач.

В секцията на Литекс има няколко теми в които спокойно може да се коментира днешният мач.