Съблекалнята на софийското Локо изпотрошена
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Съблекалнята на софийското Локо изпотрошена
Ето това е,не съм чел мненията до тук,ама във форум на Локо СФ.да има 40 мнения
Ама ния сме си виновни,като съживяваме умрели кучета 
rado. написа:Ето това е,не съм чел мненията до тук,ама във форум на Локо СФ.да има 40 мненияАма ния сме си виновни,като съживяваме умрели кучета
То се видя на терена кой какъв е. Ако ние сме били умрели кучета, то вие сте били на умрелите кучета факалиите...
Lyubaka01 написа:rado. написа:Ето това е,не съм чел мненията до тук,ама във форум на Локо СФ.да има 40 мненияАма ния сме си виновни,като съживяваме умрели кучета
То се видя на терена кой какъв е. Ако ние сме били умрели кучета, то вие сте били на умрелите кучета факалиите...
Ето за това говоря
rado. написа:Lyubaka01 написа:rado. написа:Ето това е,не съм чел мненията до тук,ама във форум на Локо СФ.да има 40 мненияАма ния сме си виновни,като съживяваме умрели кучета
Ето за това говоря
ОК. Макар че сравнението не е много лицеприятно...
ОК. Макар че сравнението не е много лицеприятно...[/quote]
Не ти не ме рзабра,вие бяхте умрели кучета(не че сте съживили много де),ама ние ви вдигнахме лекичко!Сега вече Гигов е супер,нали
Няма мрънкане няма нищо! Иначе дано се спасите..
Не ти не ме рзабра,вие бяхте умрели кучета(не че сте съживили много де),ама ние ви вдигнахме лекичко!Сега вече Гигов е супер,нали
-
noctambulist
rado. написа:ОК. Макар че сравнението не е много лицеприятно...
Това Господ ли ти го каза? А пък аз си мислех, че само Зу(лу)ма се ползвува с тази привилегия.......
- Sofia 1929
- Контакти:
Считам, че темата е изчерпана.

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!