Avanti_Ragazzi написа:Аз просто искам да питам защо аджеба Монтана-Левски е насрочен за неделя а не за събота? Като през седмицата няма мач, а след това има мач за купата през седмицата? Ако някой от БФС ми обясни това ще го черпя едно кило водка.
За всички идиоти в БФС ето как трябваше да е програмата която не е толкова трудно човек да се сети да я направи!!!
Вместо Берое-Локо Сф за петък( тъй като и двата отбора няма да играят за купата)!!
В петък се играе В.Раковски-Лудогорец
В събота се играе Монтана-Левски, Локо ПД-Черноморец и Берое-Локо Сф
За неделя са другите мачове:
Светкавица-Литекс, ЦСКА- Калиакра и Славия-Миньор
И понеделник Черно Море-Ботев Враца които не играят за купата.
За купата мачовете:
Вторник- Ботев-Лудогорец, Ботев са починали защото нямат мач. По-програма играят с Доростол а те се отказаха от Б група. Лудогорец пък имат 3 дни за почивка- събота, неделя и понеделник.
Сряда- Локо Пд-Левски и двата отбора са играли в събота и са имали 3 дни за почивка-неделя,понеделник и вторник.
Четвъртък- Симитли-ЦСКА, ЦСКА са имали три дни за почивка - понеделник,вторник и сряда. Литекс-Миньор - двата отбора също са имали 3 дни за почивка-понеделник,вторник и сряда.
Ако някой от БФС ми обясни защо програмата не е така направена, а по-друг три пъти по-сложен и глупав начин ще получи 10 кила водка от мен!!!

Тея са върха. Наистина пародия на олигофрени, даже, майна !!!
Много правилно си го хванал момента, как те остават "пасивни" в цялата ситуация и оставят конфликта между други клубове да се развие в стил, както каза старчето "Важното е на Вуте да му е зле".

В тази ситуация отговорните фактори е трябвало да се съобразяват с:
 В тази ситуация отговорните фактори е трябвало да се съобразяват с:

Ти му правиш лек комплимент, то ти скача на нож,  щото си мисли че го обиждаш...
  Ти му правиш лек комплимент, то ти скача на нож,  щото си мисли че го обиждаш...   Толкова ти е манталитета и ИСТИНСКОТО ти самочувствие- ниско долу, всеки зе всичко му е виновен...  За теб няма спасение! Ти не ставаш за мачове сряда-събота всяка седмица, за хиляди километри из Европа. Ти ставаш за мачове веднъж седмично, само в Пловдив и околията. То твоите съграждани вече доказаха колко в свои води се чувстват, когато са първи на село...
  Толкова ти е манталитета и ИСТИНСКОТО ти самочувствие- ниско долу, всеки зе всичко му е виновен...  За теб няма спасение! Ти не ставаш за мачове сряда-събота всяка седмица, за хиляди километри из Европа. Ти ставаш за мачове веднъж седмично, само в Пловдив и околията. То твоите съграждани вече доказаха колко в свои води се чувстват, когато са първи на село...