Гледайте футболни мачове с HD качество!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hazza

Re: Гледайте футболни мачове с HD качество!

Мнениеот hazza » 05 мар 2012 12:45

BLUE CHAMPIONS написа:Само да си абонирам темичката в собствените мнения, тъй като има хубави линкове тук, а и от месеци "моят" единствен плеър за стриймове е Sopcast ;) :)

+1 :lol:
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 05 мар 2012 13:54

Joni_ написа:
Eminem написа:Сигурен ли си, че има разлика да гледаш мача със сопкаст + VLC ? Гледам ги от този сайт със Сопкаст без VLC и картината е перфектна.

Ами ако искаш да гледаш ХД трябва да си сложиш VLC, иначе за нормалните линкове няма проблем .

Явно трябва малко разяснение, това, че стрийма е от HD телевизия, не означава, че гледаш HD. Под HD разбирай картина с резолюция поне 1280*720 и битрейт над 7-8Mbps. Това което го гледате за HD всъщност е малко по-добро качество от обикновените телевизии, но не и HD. Самият VLC плеър също няма отношение спрямо качеството, върви по-гладко заради вградените кодеци, всеки който може да си настрои кодеците на любимият си плеър, може да гледа с него.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 мар 2012 15:24

Прости люде-линковете у целия свят са едни и същи, затова и не работят, в който и сайт да влезеш! Аз гледам през сопкаста от години, руснаците са с най-доброто качество, но не е HD. Все пак картината е безупречна, а коментаторите къртят от смях! Далеч по-зле са от Сокачев, който лично мен ме кефи, онези руснаци направо са изключително заспали повечето и изведнъж като земат да казват изречения от сорта: Ну что ты делаеш?! Кви ги вършиш, бе?! И прихвам да се хиля как се вживяват. Иначе тва за външния плейър го знам, но през медия плейъра само, за VLC ще го пробвам. Благодаря за идеята! :)

[offtopic]Хехе, муцка е! Само оставяте и соп каста да работи да не ви секне и натискате мутето да нема долби съраунд! :mrgreen:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 05 мар 2012 16:56

Мерси! (bow)
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 05 мар 2012 18:46

Като нищо ще науча руски покрай мачовете :mrgreen:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 мар 2012 23:32

А, кво ще научиш, сека втора дума им е "Щрапной" -центриране. "аут"-тъч, "мячь"-гол, топка. Много са ограничени откъм слово! :) Да споделя нещо, което ми направи впечатление:линковете сопкаст+влц са проблемни, не може нищо да се гледа, защото картина няма и всичко накъсва, а нормалните соп каст линкове си работят-вероятно е от кодеците.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Nask0
Контакти:

Мнениеот Nask0 » 05 мар 2012 23:52

dreben23 написа:А, кво ще научиш, сека втора дума им е "Щрапной" -центриране. "аут"-тъч, "мячь"-гол, топка. Много са ограничени откъм слово! :) Да споделя нещо, което ми направи впечатление:линковете сопкаст+влц са проблемни, не може нищо да се гледа, защото картина няма и всичко накъсва, а нормалните соп каст линкове си работят-вероятно е от кодеците.

Точно смятах да питам какво значи "Щрапной" , защото го използват за всичко :) :) :) Някой дето разбира руски да каже.
Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 мар 2012 15:49

Непрекъснато я повтарят, че ми се впи в мозъка вече и го повтарям и насън! :lol: [offtopic]Би трябвало да е центриране, но нищо чудно същата дума да е и за наказателно поле! :) Буквално всяка втора дума е щрапной.[/offtopic] Уповавай се на интуиция, тея думи ги нема из речниците май. ;) Аз спокойно си превеждам филми от руски, но спортните им термини направо ме удивляват! :)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 07 мар 2012 09:01

Мдаа, снощи гледах мача в Лисабон чрез VLC-то, картината беше "сълзичка" :) наистина впечатляваща и благодаря за доброто предложение! Май ще спирам гледането на мачове по телевизора, още повече, че въпреки пристрастните коментари на руснаците от снощи, поне не ти пълнят главата с глупости така, както го могат българските им колеги :)
П.С. Що се отнася до думата "шрапной", буквален превод май няма, но по подразбиране си я превеждам като възможност, очакване, напрежение и т.н.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 мар 2012 14:27

Грешиш относно превода- баш центриране си е ! ;) - "Фал бре, наказателен удар", "штрафной площадки" - наказателно поле; :mrgreen:

Освен това я няма в речниците, щото не сме я написали правилно :lol: :lol:

[offtopic]Чак днеска се сетих, че при руснаците няма буква "щ", ами "шт" в началото на думите. Голям интелект, ей! Уж превеждах симбиан глупостите на руснаците, а не зацепих навреме. ;) :lol: ;)[/offtopic]

http://ru.wikipedia.org/wiki/Штрафной_и_свободный_удары_(футбол)

Ще ги разконспирираме тея руснаци! :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “Футбол - Свят”