Ливърпул - Арсенал, 03.03.2012 (1:2 FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Re: Ливърпул - Арсенал, 03.03.2012 (1:2 FT)

Мнениеот KingKenny » 07 мар 2012 10:13

Jordan Henderson написа:Не мога да разбера някой хора защо когато нещо не ти харесва в даден отбор това значи че не си фен?? Защо тези който не са доволни от резултатите да не знаят химна ? Това е повече от смешно...
Ако влезем в топ 4 добре,ама няма да стане. Незнам дали Далглиш е виновен,но и не искам да знам.Искам резултати,но този сезон такива няма да има. КК и ако не се изложим в турнира на Даунинг и дотам. ШЛ е голяма хапка и няма как да стане.
Сега очаквам да чуя как не знам кой е Фаулър,Далглиш,Джерард,къде е Анфилд и т.н.

не че не ги знаеш ти си ги знаеш кои са, ама не искаш да проумееш, и не само ти, какво е Ливърпул. Това ви е проблема, химна всеки го знае, но не знаете какво ознаава химна за всеки скаузър, не знаете какво е Ливърпул и може би никога няма да ознаете. Затова Фа са измислили решение - Манчестър Юнайтед, ама побързайте, че влака замина след 1-2 години и тогава Ливърпул ще бъде Ливърпул какъвто бе, Ливърпул ще бъде на върха на Английския футболен елит ! :)

KarsaOriginale или както си там - да това не те прави по-малко фен, но не те прави скаузър :) Ще ми отговорите ли на един въпрос : 3:0, слаба игра, няма връщане назад... химнът на Ливърпул раздира стадион Кемал Ататюрк... защо хора фенове на Ливърпул, защо ?
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Jordan Henderson
Контакти:

Мнениеот Jordan Henderson » 07 мар 2012 14:13

Всеки си има виждане. Аз имам мое,а ти твое. И 2мата искаме Ливърпул да са на върха,но разликата помежду ни е в времето когато това ще се постигне. Това за химна и какво е Ливърпул съм го проумял отдавна и го знам. Не ми се повтаря каквото казах миналият пост.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 07 мар 2012 18:05

KingKenny написа:Ще ми отговорите ли на един въпрос : 3:0, слаба игра, няма връщане назад... химнът на Ливърпул раздира стадион Кемал Ататюрк... защо хора фенове на Ливърпул, защо ?

Колега, за съжаление хората тук които го разбират това се броят на пръстите на едната ръка. Просто някои от нас са станали фенове на Ливърпул заради това, което прави ФК Ливърпул уникален, различен от всички останали отбори по света (повече или по-малко успешни) и затова ние знаем защо се пее химна при 0-3 и безобразно слаба игра, знаем защо феновете на Анфийлд започнаха да пеят химна когато РВП вкара втория си гол и беше ясно че губим мача, знаем защо звучеше химна преди 3 години когато след ожесточена битка цял сезон с МЮ на КОП-а осъзнаха че титлата отново ще ни се изплъзне, знаем защо този химн ще звучи винаги и в добри и в лоши времена... но има и други фенове на Ливърпул, които по подобие на феновете на МЮ, Челси, Арсенал, Барселона, Реал М, Байерн М, Милан, Интер, Левски, ЦСКА... също си обичат страшно много отбора, но на тях им е по-трудно да разберат всичко това, което изброих по-горе. Те също живеят с идеята "Ливърпул" в сърцето си, но за тях най-важното са резултатите и всичко онова, което нас ни кара да подкрепяме безрезервно Ливърпул, независимо от това дали печели ШЛ или губи от третодивизионен клуб в КК, за тях са просто празни приказки и опит за себеизтъкване... Това не е въпрос за това дали си "голям" или "малък" фен, а до това как разбираш играта като цяло. За добро или лошо болшинството от хората в БГ разбират играта по втория описан от мен начин, затова и от 3-4 години почти не следя БГ футбола и се разочаровах от поведението на феновете на БГ отбора на който симпатизирам. Точно защото ЕДИНСТВЕНИЯТ отбор който споделя ценностите във футбола, които аз споделям е Ливърпул, затова и съм фен на този отбор и ще остана такъв до последния дъх, който ще си поема независимо дали тогава Ливърпул ще бъде на 1 място във ВЛ или на 22 място във Втора Лига... Може би заради комерсиализацията във футбола, може би заради промяната на живота като цяло в съвременното общество, дори и в град Ливърпул се наблюдават все повече фенове, които разсъждават по втория начин... дали това е за добро или лошо, дали е правилно или грешно не зная, а и не съм аз човека, който трябва да бъде съдник на всичко това, но зная че всеки може да направи своя избор така както го чувства... така както аз отдавна съм го направил...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Върни се в “Ливърпул”