Слави Трифонов пак разбуни духовете! Подигра се с глухонеми

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Re: Слави Трифонов пак разбуни духовете! Подигра се с глухонеми

Мнениеот crazy_one » 07 мар 2012 08:13

Много хубава тема и забавна!
Весело ми е като чета как някои обиждат Слави Трифонов и пишат всякакви забавни работи.
Моето лично мнение е, че Слави Трифонов може да не е от най-интелигентните хора, може да няма много талант в пеенето и да е заботял по не много чист начин, за което много хора да му завиждат, но Слави Трифонов НИ ДАДЕ и НИ ДАВА неща, които няма къде другаде да намерим!!!
Ако не беше Слави Трифонов и Куку Бенд никога нямаше да зная по-голямата част от българските народни и възрожденски песни!!! Ако не беше шоуто на Слави Трифонов никога нямаше да мога да видя (в ефир) и "опозная" множество от световните "забележителности" (звезди от шоубиза, музиката спорта и др.), както и никога нямаше да разбера за това глухонямо момиченце както и да видя това изпълнение на химна и дори да искам да помогна на тези деца.

Заключение : Всеки има право на лично мнение и може да харесва или не харесва даден човек, НО МОЛЯ ВИ НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ДОКАТО СЕ ИЗКАЗВАТЕ ИЛИ ПОНЕ БЪДЕТЕ МАЛКО ПО-ОБЕКТИВНИ ........................или я продължавайте с писанията, това ме забавлява 8-)
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 мар 2012 08:43

delqnski47 написа:Видях клипчето!Ще използвам любимата си дума:ЕПИЧНО!Виждате ли кой е най-добрият начин да се изрази едно чувство,една емоция....като се направи без думи!!!!!!......Иначе,аз не виждам къде е тъй наречената ''подигравка''! Тия,които псуват Слави (който и на мен не ми е симпатичен,но това е друг въпрос), благодарение именно на него,разбраха,че тези деца съществуват!

+1 :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
DDFC_Supporter
Контакти:

Мнениеот DDFC_Supporter » 07 мар 2012 09:04

Това Българите сме прости хора!!
Толкова сме свикнали на лошотия, че видиш ли някой се опита да направи нещо добро и веднага го плюем. Герберите( и да не ги харесвам) дават субсидия на с. Бисер , карат ги да си връшат бонусите.......било популизъм. Слави прави нещо за тези деца (казаха че много са се радвали че им правят клип) .... и това било популизъм.
Спрете да си показвате ограничеността бе хора. Спрете да бъдете толкова злобни, може живота ви да стане по лесен!!!!
САМО ДОБРУДЖА!!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 07 мар 2012 09:07

Не народ, а мърша!!!!
Всеки ден си го повтаряйте! Клипа е страхотен, клипа НЕ СЕ ПРОДАВА, не е рекламиран, че да вдига рейтинга на предаването! Какво подигравателно има в него?!?!?!? Децата са били радостни, че са значими, че участват, че хората ще ги видят, да знаят че съществуват и такива деца с такива проблеми, но българина си е мърша и това! Подиграл се?!?!?! Как точно се е подиграл?!?!? Това само гадни завистници и интриганти могат да го измислят!
НЕ НАРОД, А МЪРШАААА!!!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
GreenKazanski
Контакти:

Мнениеот GreenKazanski » 07 мар 2012 09:17

Излъчил клип , който иначе бил невероятно въздействащ ... МИ НАЛИ ЕКИПА НА СЛАВИ ГО Е НАПРАВИЛ ТОЯ КЛИП БЕ ! КОй да го покаже , професор Вучков ли ?
Beroe Support From Kazanski !!!

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Мнениеот bai Momchil » 07 мар 2012 09:30

В крайна сметка на кой му пука за шоуто на един изчерпан доказал се антибългарин?

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 07 мар 2012 09:39

Ако трябва да сме честни, за проблемите на хората с недъзи се знае от много време, въпроса е защо никой не прави нищо за тях толкова време, защо са дискриминирани от държавата и обществото.

pmihalev1313
Контакти:

Мнениеот pmihalev1313 » 07 мар 2012 10:01

Стига злоба стига завис така не се върви напред БЪЛГАРИ.Въпроса и проблема не е Слави а как да се помага на тези деца.А клипа е страхотен.И аз съм за да се пуща на националите преди мач а и на политиците в парламента дано да заработят за родината ни а не за себе си.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 07 мар 2012 10:33

1-во.. автора като прави такива теми да дава линкове да видиме , кои точно обвинява плешивия в подигравка с глухонемите! ... неможе тука с два цитата да се изказват такива мнение от анонимници! ...

2-ро.. в клипа виждам плагиатство от спечелилия оскар филм "артистът" .. продуцента е взаимствал чернобялата тема от Немият филм и се е възползвал от таз годишния лайтмотив в киното .. в което де да знам.. но маи невиждам нищо лошо :roll:

3-то слави трифонов и чалга оркестъра .. както и цялото им крю са кофти хора... но немога да отрека начина по които само те могат един или два пъти в годината да стигнат до сърцата на хората.... отдава им се! :idea:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 07 мар 2012 11:59

E с какво се е подиграл не мога да разбера пълни глупости се пишат и говорят, във всяка държава инвалидите ги смятат за нормални хора само тука ги гледаме като извънземни.Наистина в последните 20 години тези хора не са приоритет на държавата и са оставени на произвола на съдбата,но тя за кое има приоритет освен да събира данъци и такси.Работил съм 7 години със слепи хора, това че имат някакъв недъг не ги прави по малко стойностни.И между тях както и останалите хора има добри и лоши,по талантливи,по интелигентни.Приемайте хората според качествата им а не дали е сляп,глух,няма ръка или крак.

Върни се в “Свободна зона”