Ало, Локо Пд, ще има ли живот и след челния сблъсък?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Re: Ало, Локо Пд, ще има ли живот и след челния сблъсък?

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 06 мар 2012 16:56

niko_ написа:
Unscrewed написа:и на мен ми направи приятно впечатление че агитката на локо стоя до край

Когато отборът ти играе без сърце, когато управлението на отбора е клоунско, си тръгваш вместо да стоиш до край и да ръкопляскаш като идиот на 11 идиота и те да си мислят, че са направили нещо значимо.

Ти от ЦСКа ли си ? :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 06 мар 2012 22:18

Ще има живот дано да не е на командно дишане! :evil: :evil: :evil:
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

sure thing1926

Мнениеот sure thing1926 » 06 мар 2012 23:17

В тази отбор, най-големите подвизи са идвали след "челни сблъсъци". Помня една година, как нашите нямаха пари да ядат и биха Йешич на "Лаута". Сблъсъците са полезни и за нас феновете като общност. Да осъзнаем, че едно от нещата, които най-много обичаме има нужда от ВСИЧКИ‌ НАС. Стоянчо ще го заболи кръста тази събота. От навеждане. Обожавам, когато Локо е аутсайдер!
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 мар 2012 23:31

Живот ще има,както винаги го е имало.Както казва един приятел - "Без Локо ПД ,животът е по-лесен, всичко минава по-леко"...Бих добавил и още нещо - ако беше лесно,нямаше да се падне на нас :idea: Това е положението.
От вчера слушам и чета всякакви мнения.Кой бил виновен,кой трябвало да си ходи,кой трябва да пребием, кой не знам си кво...На мача в събота с Черноморец, нямало да има хора,щото сме паднали от Локо СФ и сме щели да отидем само тези,които... обикновено отиваме...Ами така да бъде.Така даже ще е по-добре. Всеки има право да мисли и казва каквото си иска.
Ще цитирам една фраза,от един мой любим филм,в който главния герой казва: " Много пъти в живота си съм бил на кръстопът и пътят,който съм избирал,не винаги е бил правилния"...Същото важи и за мен,а сигурен съм и за доста хора,така е в личния живот.Ще добавя обаче нещо... когато става въпрос за Локомотив ПД, "кръстопът" няма,пътят е един и ...тва е :!: Това важи за мен и за доста хора.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”