05.03.2012 Локомотив София - Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Re: 05.03.2012 Локомотив София - Локомотив Пловдив

Мнениеот haiobaio » 06 мар 2012 12:43

Пловдив1926 написа:Не знам защо говорите глупости, ние ако имаме 1700 човека на домакинство жълтите половин десетилетие ще ни бъзикат.

Тая турска телевизия 7 не знам защо ми е рекламираш. Пак ти казвам - искренно се надявам на тия след 50 години да им помните имената. За нас си го казах - тия хора не стават. Като почнеш от ръководството та до последния "французин" в отбора. Смях.

Само да ти кажа, че миналия полусезон последните 5 или 6 "домакинства" общо сме били по-малко от 1000 души. За това тази бройка, като за начало, въпреки обстоятелствата, не е зле. А бъди сигурен, че ако отборът да продължи да играе с това желание, посещаемостта ще нарастне доста.
А за спора ви с жълтите - не го намесвайте във всяка тема. Не всички ги интересува.
Не ти рекламирам телевизията, а ти показвам какво казват футболистите. Дали ще им помним имената зависи изцяло от тях.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 06 мар 2012 12:44

Пловдив1926 написа:Дано е така. Жив и здрав.

Нистина дано. Жив и здрав и ти.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 06 мар 2012 14:10

Който прочел-прочел!
Последна промяна от Ванко_Ултраса на 06 мар 2012 14:24, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 мар 2012 14:13

Ванко, казал съм ти да не пишеш глупости, че пак се излагаш :mrgreen: Тото, мото, съдии точно на тебе и твоя приятел по чашка им рапортуват Коко и компания :mrgreen:

Истината е, че Здравко трябва да седне на скамейката и дори не като играч, а като помощник треньор. Златински, Джереми, Серж и Бенжито да бъдат продадени на който и за колкото ги купи и да почне да се прави отбор. С много пари, с плащане на трансфери и тн. Не с пръдня боя, свършили играчи и тн. Другото са алибалистики.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 06 мар 2012 14:22

Пловдив1926 написа:Ванко, казал съм ти да не пишеш глупости, че пак се излагаш :mrgreen: Тото, мото, съдии точно на тебе и твоя приятел по чашка им рапортуват Коко и компания :mrgreen:

Истината е, че Здравко трябва да седне на скамейката и дори не като играч, а като помощник треньор. Златински, Джереми, Серж и Бенжито да бъдат продадени на който и за колкото ги купи и да почне да се прави отбор. С много пари, с плащане на трансфери и тн. Не с пръдня боя, свършили играчи и тн. Другото са алибалистики.

Ице, виж сега, майна...аз не смятам да се бъзикам нито с теб, нито с всички черно-бели.
Много мислих дали това да го напиша, но в крайна сметка не издържах и набрах смелост да го кажа.
Не искам да споменавам имена, тъй като ще злепоставя самия човек.
Колегата дори ми каза, че може да ми каже точната сума, която са давали на съдиите за въпросните мачлета.
Абсурд е да ме лъже!

Аз от теб друго не очаквах да чуя...знаех си, че ще реагираш точно по този начин.
И аз така му се смеех на колегата докато...повече не искам да говоря.
Аз съм направо смачкан, майна и най-вероятно ще спра напълно да ходя на мачове и въобще да се интересувам от БГ-футбол.
Няма смисъл, Ицак...ние ставаме свидетели на една постановка.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 мар 2012 14:29

Знаеш ли как ми се иска да е толкова просто :) Всяка загуба - тото :) Тоя сме го играли, иамме опит и с турците и с Галя. Играли сме го, плакати, бомби, мизерии, чупене на стъкла, постоянен тормоз и нещата приключват. Ама в тоя случеи нещата са други - просто не ни го бива отбора, ама грам. Просто само са ни големи устите, а възможностите - малки. Със свършелите с футбола играчи Здравко и Ицо, които се водят "гръбнака" на отбора, със селекция за 0 лева - толкова :) Добре дошъл в съвременния футбол, или наливаш пари и постигаш резултати или я караш пет за четири.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 06 мар 2012 22:15

Паднахме , паднахме! Случва се къде оба4е се изпокриха ония мишки! Без глас останахме при 2:0 не спряхме а тия се изпокриха меркантилните типчета ! :evil: :evil: :evil: Ако така ще я караме да сменям клубната принадлежност а ? Защото ако ще е раздаване за мишоци няма да стане! И все пак евала на момчетата които ни уважиха!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 08 мар 2012 14:34

Не правете трагедии, мач с мач не си приличат. Току виж биете "Левски" и Лудогорец и ще е чудно. Началото е още и нищо не се знае.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Върни се в “Локо Пловдив”