Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Re: Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?

Мнениеот Тони Шумахер » 06 мар 2012 21:08

MORSKI написа:
Тони Шумахер написа:Дерзайте и се развивайте ! Ще кажа само , че на " вишото " :o :o образование му ................. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

То на виШото образование му .... още по ваше време, че и преди това ;) Така че стига оправдания и глупости.

За Вишото ми ............бяха 22 места за цяла България и около 3-4000 кандидати , ако не ме лъже паметта ! Така че много те моля , не ми казвай какво е било образованието по мое време !
П/П Ще цитирам един съфорумец : Капиш !

MORSKI
Контакти:

Re: Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?

Мнениеот MORSKI » 06 мар 2012 22:22

Тони Шумахер написа:
MORSKI написа:
Тони Шумахер написа:Дерзайте и се развивайте ! Ще кажа само , че на " вишото " :o :o образование му ................. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

То на виШото образование му .... още по ваше време, че и преди това ;) Така че стига оправдания и глупости.

За Вишото ми ............бяха 22 места за цяла България и около 3-4000 кандидати , ако не ме лъже паметта ! Така че много те моля , не ми казвай какво е било образованието по мое време !
П/П Ще цитирам един съфорумец : Капиш !

А за моето бяха 1200 кандидати за 65-70 места. Така че и аз те моля: като не си запознат, да не говориш и да се излагаш! Виждам, че си полиглот, надявам се да знаеш и какво значи думата, макар да се съмнявам :lol: Да ти го кажа тогава на близък до португалския - ентиендес?

Върни се в “Свободна зона”