Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Синьо сърце » 06 мар 2012 20:46

4-1-5
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 06 мар 2012 21:11

Синьо сърце написа:4-1-5

Не! Едно към гьотере.
Оправданието на Костов,че налага нова схема смешно.
Схемата практикувана от ЕДИН отбор в света с успехи,предполага и точните изпълнители.
Не може да имаш футболисти ,свикнали и играещи по един начин с години,а ти да ги караш да започват от АБ.
Оставяме настрани,тактическата неграмотност на Бг футболистите.
В последният мач знаеш ли кое прави най-лошо впечатление?
Невъзможността да мислят.Невъзможността да "правят" играта.
Дори и играчи от средна класа за Европа като Рамос ,Жуниньо и Пинто,се движат,очаквайки на някого да му дойде "акъла" ;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 мар 2012 21:29

Аз мисля, че никой не очакваше, че халфовете ще ни издънят...В подготовката там бяхме най-добре, но срещу отбори, които играят футбол! Ще трябва да се приспособяваме!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

biofreeze
Контакти:

Мнениеот biofreeze » 06 мар 2012 21:35

Ако си мислите,че за 3 месеца ще започнат да играят супер футбол,жестоко се лъжете.Селекцията закъсня,нормално е да трябва сработка.Адмирации към Кастов,че извади Ицо,та той нямаше едно добро отиграване!Просто трябва да ги кара наред... залепя ги на пейката и точ.Кофти,че малките ги няма,искаше ми се още от сега да ги виждаме :)

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 06 мар 2012 21:37

http://gong.bg/view_article.php?article_id=257349
Не ви ли прилича на Бай Ганьо :mrgreen:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 06 мар 2012 21:39

biofreeze написа:Ако си мислите,че за 3 месеца ще започнат да играят супер футбол,жестоко се лъжете.Селекцията закъсня,нормално е да трябва сработка.Адмирации към Кастов,че извади Ицо,та той нямаше едно добро отиграване!Просто трябва да ги кара наред... залепя ги на пейката и точ.Кофти,че малките ги няма,искаше ми се още от сега да ги виждаме :)

В истински отбор,няма закъсняла селекция.Взима се играч,който е нужен и може.Треньорът просто му казва задачите.Стига с оправдания-"сработване"

А за Ицо...Не плюйте играча,който е класа,само заради възрастта му и заради неправилното му поставяне от треньора.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

biofreeze
Контакти:

Мнениеот biofreeze » 06 мар 2012 21:45

фифи перото написа:
biofreeze написа:Ако си мислите,че за 3 месеца ще започнат да играят супер футбол,жестоко се лъжете.Селекцията закъсня,нормално е да трябва сработка.Адмирации към Кастов,че извади Ицо,та той нямаше едно добро отиграване!Просто трябва да ги кара наред... залепя ги на пейката и точ.Кофти,че малките ги няма,искаше ми се още от сега да ги виждаме :)

В истински отбор,няма закъсняла селекция.Взима се играч,който е нужен и може.Треньорът просто му казва задачите.Стига с оправдания-"сработване"

А за Ицо...Не плюйте играча,който е класа,само заради възрастта му и заради неправилното му поставяне от треньора.

В много отбори има многомилионни покупки ,които така и не успяват..не излизай с тоя номер ;) Колкото до Ицо,не съм казал нито едно от двете неща! Аз лично влезнах на стадиона около 10 минута и изпуснах началото.Но от това,което видях през следващите минути,до смяната,беше безидейно ритане на топката ,потресаващи пасове ,които няма значение къде играеш трябва да го можеш си мисля :roll: Или ти си гледал нещо друго?

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 мар 2012 21:52

фифи перото написа:

Челси истински отбор ли е?Торес може ли или не може?Изображение
Йовов е забравил класата си в някое чекмедже на предизборния си щаб!Кое е "правилно поставяне" за Йовов?Щото аз не се сещам да е направил нещо запомнящо се този сезон.На някой пост!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 06 мар 2012 21:55

deepblue1963 написа:
фифи перото написа:

Челси истински отбор ли е?Торес може ли или не може?Изображение
Йовов е забравил класата си в някое чекмедже на предизборния си щаб!Кое е "правилно поставяне" за Йовов?Щото аз не се сещам да е направил нещо запомнящо се този сезон.На някой пост!

Ясно.Ти си прав.С теб не може да се води дискусия.
Ти харесваш Сираков,нали?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 06 мар 2012 22:07

biofreeze написа:
фифи перото написа:

В много отбори има многомилионни покупки ,които така и не успяват..не излизай с тоя номер ;) Колкото до Ицо,не съм казал нито едно от двете неща! Аз лично влезнах на стадиона около 10 минута и изпуснах началото.Но от това,което видях през следващите минути,до смяната,беше безидейно ритане на топката ,потресаващи пасове ,които няма значение къде играеш трябва да го можеш си мисля :roll: Или ти си гледал нещо друго?

Но те не са 5 на брой,нали?;)
Ще рита.Къде не го сложиха да играе?
Офанзивен,дефанзивен,ляв,централен.
Йовов не е играч за схема.Достатъчно е опитен и кадърен.Пусни го свободен и от 10 глупости,ще направи нещо,което ще се помни.Не ме разбирай неправилно.Не го защитавам.
Или просто не му подновявай договора и го изпрати с овации...
А не да го правиш за смях на тази възраст(не,че и той не си е виновен де,на кого му се иска да се пенсионира?;))
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Върни се в “Левски”