Босовете на ЦСКА унизително изтикани от ложата на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Re: Босовете на ЦСКА унизително изтикани от ложата на Черноморец

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 06 мар 2012 19:46

Bourgas написа:
CSKARCHETO-BS написа:Аз бях на мача и според мен имаше около 700-800 човека в агитката,а по стадиона разпръснати бяхме поне 5000 :) Лично аз гледах мача прав и до мен имаше още 20 човека който гледахме мача и си коментирахме играта на ЦСКА.Ако ви направи впечатление след втория гол на Черноморец стадиона почти се изпразни,тръгнаха си нашите братя умърлушени и нацупени ;)

Е, глупости, не сте били 5000, към 50 000 бяхте по стадиона. А в кошарата бяха само тези, които си викат ей така, за спорта ;)

Аз ти говоря за хора който милеят за ЦСКА ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 мар 2012 19:48

Е, да де. И аз за такива ти говоря. На стадиона имаше 50 000 милеещи цесекари измежду 11 500 зрители извън зоната за гости.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 06 мар 2012 19:49

CSKARCHETO-BS написа:
Bourgas написа:
CSKARCHETO-BS написа:Аз бях на мача и според мен имаше около 700-800 човека в агитката,а по стадиона разпръснати бяхме поне 5000 :) Лично аз гледах мача прав и до мен имаше още 20 човека който гледахме мача и си коментирахме играта на ЦСКА.Ако ви направи впечатление след втория гол на Черноморец стадиона почти се изпразни,тръгнаха си нашите братя умърлушени и нацупени ;)

Е, глупости, не сте били 5000, към 50 000 бяхте по стадиона. А в кошарата бяха само тези, които си викат ей така, за спорта ;)

Аз ти говоря за хора който милеят за ЦСКА ;)

Ама то, целият Бургас милее за ЦСКА, направо му се плаче от умиление.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 06 мар 2012 19:56

Абе вярно е ,че бая народ си тръгна към 80 минута , ма си ги изпратихме с
ДОВИЖДАНЕ, ДОВИЖДАНЕ, ДОВИЖДАНЕ .. :mrgreen:
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 мар 2012 20:08

На каквото си постелеш, на това ще ...седнеш! Що не изтикат Гриша Ганчев, примерно?
Абе, кажете ми какво тайно оръжие имате, дето не играло онзи ден? Нещо с Б ми се върти... И какъв е тоз арменец, щото мен ми хвана окото, макар че разправяха, че не е във форма или бил контузен... Ние си плащаме, не крадем ! ;)
Последна промяна от Синьо сърце на 06 мар 2012 20:11, променено общо 1 път.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 06 мар 2012 20:08

Bartolomej написа:Абе вярно е ,че бая народ си тръгна към 80 минута , ма си ги изпратихме с

Напълно заслужено ;)

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 06 мар 2012 20:09

Синьо сърце написа:На каквото си постелеш, на това ще ...седнеш! Що не изтикат Гриша Ганчев, примерно?

Не им вярвайте на тоя сайт :lol:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 мар 2012 20:10

CSKARCHETO-BS написа:
Bartolomej написа:Абе вярно е ,че бая народ си тръгна към 80 минута , ма си ги изпратихме с

Напълно заслужено ;)

.......и възпитано....по европейски ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 мар 2012 20:29

Синьо сърце написа:На каквото си постелеш, на това ще ...седнеш! Що не изтикат Гриша Ганчев, примерно?
Абе, кажете ми какво тайно оръжие имате, дето не играло онзи ден? Нещо с Б ми се върти... И какъв е тоз арменец, щото мен ми хвана окото, макар че разправяха, че не е във форма или бил контузен... Ние си плащаме, не крадем ! ;)

Арменеца се забави с жълтата карта и затова почти не успя да се подготвя с отбора. Национал е на Армения с 29 мача. А тайното оръжие, за което питаш, сигурно е Боли..... Племенник е на Базил и Роже Боли. В контролите се представи на двата полюса. Херо го пробва на различни постове, но когато играе вдясно е огън :)
Но с тях не се изчерпват тайните ни оръжия. Има и други ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 мар 2012 20:38

Значи. Ние форумните братя и фенове на Черноморец бяхме привилегировани да изгледаме цялата подготовка на отбора. Смея да твърдя, че заедно с Херо избрахме футболистите. :) Базата ( Кампуса и Поморие) са перфектни за зимна подготовка и не само. Та в този ред на мисли - познаваме новите и отбора. С Боли и Олембо ставаше страшно за ЦСКА с играта, която демонстрираха оня ден. Казвам го най-отговорно.
Олембо е от школата на ПСЖ и е печелил титли с юношите и дубъла на този тим. Боли е много добър също. Мястото му е зад тарана.
Олембо в пакет с Мелконян са, като ястреби. Дублират се по-добре по десния фланг отколкото Асис и Фо на левия.
Без да развяваме байраците ще кажем под сурдинка, че отборът ни е по-силен от миналата есен. Зимната подготовка на наша земя
също се оказа каляваща и пълнеща дробчетата с въздух. Обнадежден и доволен съм, че за първи път оползотворихме
базата си за подготовка и види се качествено без излишни харчове по Турски, Кипърски и Испански бази.
Спестените ни харчове са спечелени пари.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”