Синьо сърце написа:На каквото си постелеш, на това ще ...седнеш! Що не изтикат Гриша Ганчев, примерно?
Абе, кажете ми какво тайно оръжие имате, дето не играло онзи ден? Нещо с Б ми се върти... И какъв е тоз арменец, щото мен ми хвана окото, макар че разправяха, че не е във форма или бил контузен... Ние си плащаме, не крадем !

Значи. Ние форумните братя и фенове на Черноморец бяхме привилегировани да изгледаме цялата подготовка на отбора. Смея да твърдя, че заедно с Херо избрахме футболистите.

Базата ( Кампуса и Поморие) са перфектни за зимна подготовка и не само. Та в този ред на мисли - познаваме новите и отбора. С Боли и Олембо ставаше страшно за ЦСКА с играта, която демонстрираха оня ден. Казвам го най-отговорно.
Олембо е от школата на ПСЖ и е печелил титли с юношите и дубъла на този тим. Боли е много добър също. Мястото му е зад тарана.
Олембо в пакет с Мелконян са, като ястреби. Дублират се по-добре по десния фланг отколкото Асис и Фо на левия.
Без да развяваме байраците ще кажем под сурдинка, че отборът ни е по-силен от миналата есен. Зимната подготовка на наша земя
също се оказа каляваща и пълнеща дробчетата с въздух. Обнадежден и доволен съм, че за първи път оползотворихме
базата си за подготовка и види се качествено без излишни харчове по Турски, Кипърски и Испански бази.
Спестените ни харчове са спечелени пари.