Истината за мене е че ТИТАН изпуснаха да направят пълната промяна в ЦСКА през първата им година.
Тогава всички почти бяха приели че ЦСКА ще е след 4-то място в крайното класиране и Д.Пенев работеше
свободно с почти изцяло БГ играчи които бяха събрани и се налагаха младоци като Виданов,Тонев,Тошев.
Тогава обаче ЦСКА се представи изненадващо добре за очакванията през есента и след една загуба от Пирин
за купата на България смениха Пенев !!! После зимата взеха Делев . Това беше моментът тогава беше сезона
ЦСКА да се реформира тотално но заминаха нещата в кофата !!! След това Л.Пенев пое отбора и пак имаше шанс
за измъкване но отново грешка на Титан с уволнението му .След това всичко е сгрешено в ЦСКА всеки треньор -
Андоне,Дочев,Радуканов и Дуци-Пенев са грешка след грешка .
С идването на Ст.Младенов едва ли ще се промени нещо , той не работи с млади играчи и най-вероятно
ще добута сезона със сегашния отбор и ще започнеме да взимаме португало/бразилци и африканци !!!
Едва ли ще даде шанс и ще наложи някой измежду Карачанаков,Костов,Якимов или пък младите африканчета
дето дойдоха в школата !!!
Ст. Младенов едва ли би разчитал на такъв отбор :
Макенджиев,Стойчев.
Дечев,Грънчов,Ап.Попов,Крачунов,К.Стоянов,Трифонов,Бандаловски,Коне.
Дюлгеров,П.Стоянов,Галчев,Якимов,Карачанаков,Хр.Янев,Чуто,Присо.
Костов,Мораеш(макар че със сигурнот го продават),Драме,Анисе.
24 часа: Титан продава ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 24 часа: Титан продава ЦСКА!
danko_sot написа:Не се пали толкоз. Знач, че масовият фен на ЦСКА няма да понесе това, което аз искам. вЪЗМОЖНО Е И АЗ ДА НЕ ГО ПОНЕСА. Факт е обаче че след тригодишното управление на тИТАН, КОЕТО НЕ ДОНЕСЕ НИЩО И Е ПЪЛНА БОЗА И ЛАЙНАРЩИНА, АЗ ПРЕДПОЧИТАМ ЕДИН ПО-СКРОМЕН ФИНАНСОВО ПРЕЗИДЕНТ, НЕ ЧЕ тИТАН СА КОЙ ЗНАЕ КОЛКО БОГАТИ. Но този скромен собственик да прави всичко в името на отбора, а не в името на бизнеса си или в ичмето на това да печели той. вЯРВАМ, ЧЕ С ЕДИН МНОГО ПО-МАЛЪК БЮДЖЕТ ОТ СЕГАШНИЯ, ДА КАЖЕМ ОТ РОДА НА 5-6 МИЛИОНА ГОДИШНО, СЕГА МИСЛЯ, ЧЕ Е ПОНЕ 10 МИЛИОНА ГОДИНО, НО С ПРАВИЛНА ПОЛИТИКА В ПЕРСПЕКТИВА, С ПРИВЛИЧАНЕ НА СОЛИДНИ СПОНСОРИ И С ПО-МАЛКИ ЗАПЛАТИ НА ИГРАЧИ, А И ПО-МАЛКО ЧУЖДЕНЦИ КАТО ЦЯЛО и повече наши юноши, цска може да се справи и ще се справи много по-добре от сега
Цялата работа е да се добута до две поредни участия в ШЛ. Оттам отбора може да мине на самоиздръжка и всичко ще се нареди. Т.е. някой да вкара пари и да потърпи малко. После без дава и лев повече да ходи и да се перчи колко е велик. Влизане в ШЛ с юноши е филм, който няма да бъде заснет. Ясен ли съм или да викаме Кристиян Велинов да му се радваш? Аз ти назовавам имена на юноши, а ти говориш само за някакви хипотетични момчета, които щели да станат супер отбор само 'щото са ритали на срутилият се наскоро балон... Назови ми имената на 11-те юноши, които да започнат следващият мач, моля. Като даваш идеи ги подплати с нещичко. Не знаел дали ще изтрае... И к'во да видим дали Данко ще му отърва да се мъчим и ако не какво правим после? Нали искаш дългосрочна политика, а не работа на парче?
Ст. Младенов и ТИТАН за мен са много несъвместими . Стойчо обича да си прави мащабна селекция със
скъпи за БГ футболисти !!!ТИТАН не искат да дават пари и нямат !!!
От друга страна почти сигурно в ЦСКА от лятото може да се върнат някои ветерани -> Хр.Янев,
Тунчев(ако няма по-добри оферти),В.Илиев и т.н.т.
Не съм съгласен с това че в БГ няма достатъчно богати хора да купят отбора от ТИТАН .
Напротив има и то много богати, доста по-богати и от Домусчиев дори но не им се занива с батака А група !!!
От друга страна почти сигурно в ЦСКА от лятото може да се върнат някои ветерани -> Хр.Янев,
Тунчев(ако няма по-добри оферти),В.Илиев и т.н.т.
Не съм съгласен с това че в БГ няма достатъчно богати хора да купят отбора от ТИТАН .
Напротив има и то много богати, доста по-богати и от Домусчиев дори но не им се занива с батака А група !!!
Кой са тия скъпи за БГ футболисти ? Нещата не са като едно време ! В момента има изобилие на играчи от средно европейска класа ,просто трябва да се вземат точните на точните постове.Една заплата в порядъка 10-15 000 евро е напълно реална за нашите стандарти.Стойчо не работел с младите ами като нямаше качествени с какви да работи ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
percival,ти как мислиш колко човека със заплата от по 10/15 К евро могат да си позволят в ЦСКА ???
15 К евро са 180 К евро на година , 10-на такива играчи са 1.8 млн. Е само за техните заплати за 1 година !!!
Къде отиваме ???
Ами бонусите им , премиите и парите при подписването на договор за играчи и агент !!!!
Сигурен съм че Младенов ще иска поне 10-на нови през лятото !!! Ще изгони младите и след 2/3 г.
ще се чудиме как да си ги купиме обратно от Славия,Берое,Черноморец,Локо Сф и т.н.т.
15 К евро са 180 К евро на година , 10-на такива играчи са 1.8 млн. Е само за техните заплати за 1 година !!!
Къде отиваме ???
Ами бонусите им , премиите и парите при подписването на договор за играчи и агент !!!!
Сигурен съм че Младенов ще иска поне 10-на нови през лятото !!! Ще изгони младите и след 2/3 г.
ще се чудиме как да си ги купиме обратно от Славия,Берое,Черноморец,Локо Сф и т.н.т.
Pichichi написа:percival,ти как мислиш колко човека със заплата от по 10/15 К евро могат да си позволят в ЦСКА ???
Къде отиваме ???
Колко мислиш че се плащат в момента ? Нормално е да са 6-7 такива футболисти около който да се гради отбор,не е задължително всичките да са такива.
Мислиш ли че заплатите на Томас,Боладо,Мораес,Присо,Бандаловски,Мболи и Хадад са по малки ? ААА да не забравяме и Шеридън.
Това с какви играчи ще играем мен не ме интересува ! Искам да показваме добра игра,да сме шампиони и играем поне в груповите фази на евротурнирите.Дали ще махне "младите" си е негов личен избор в който не трябва да се месим ! Но пък нали обичаме крайностите трябва да почнем да ревем за нещо което още не е станало и по точно не се знае дали ще стане.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Никой нищо не реве , просто споделям мнение че Ст.Младенов и ТИТАН ми се виждат несъвместими !!!
Естествено че Младенов сам решава кой да махне .
Не искаха Е.Костадинов да прави трансферите , махнаха го , сега слагат Стойчо който до колкото знам
сам ще си търси играчи и ще прави трансфери.
Не искаха Е.Костадинов да прави трансферите , махнаха го , сега слагат Стойчо който до колкото знам
сам ще си търси играчи и ще прави трансфери.
Pichichi написа:Никой нищо не реве , просто споделям мнение че Ст.Младенов и ТИТАН ми се виждат несъвместими !!!
Титан дават ако не повече пари за заплати в момента ,то горе долу поне толкова , така че това няма да е проблема.Виж ако решат да се месят и да правят пак те селекцията тогава имаме проблем

Tony_CSKA написа:danko_sot написа:Не се пали толкоз. Знач, че масовият фен на ЦСКА няма да понесе това, което аз искам. вЪЗМОЖНО Е И АЗ ДА НЕ ГО ПОНЕСА. Факт е обаче че след тригодишното управление на тИТАН, КОЕТО НЕ ДОНЕСЕ НИЩО И Е ПЪЛНА БОЗА И ЛАЙНАРЩИНА, АЗ ПРЕДПОЧИТАМ ЕДИН ПО-СКРОМЕН ФИНАНСОВО ПРЕЗИДЕНТ, НЕ ЧЕ тИТАН СА КОЙ ЗНАЕ КОЛКО БОГАТИ. Но този скромен собственик да прави всичко в името на отбора, а не в името на бизнеса си или в ичмето на това да печели той. вЯРВАМ, ЧЕ С ЕДИН МНОГО ПО-МАЛЪК БЮДЖЕТ ОТ СЕГАШНИЯ, ДА КАЖЕМ ОТ РОДА НА 5-6 МИЛИОНА ГОДИШНО, СЕГА МИСЛЯ, ЧЕ Е ПОНЕ 10 МИЛИОНА ГОДИНО, НО С ПРАВИЛНА ПОЛИТИКА В ПЕРСПЕКТИВА, С ПРИВЛИЧАНЕ НА СОЛИДНИ СПОНСОРИ И С ПО-МАЛКИ ЗАПЛАТИ НА ИГРАЧИ, А И ПО-МАЛКО ЧУЖДЕНЦИ КАТО ЦЯЛО и повече наши юноши, цска може да се справи и ще се справи много по-добре от сега
Цялата работа е да се добута до две поредни участия в ШЛ. Оттам отбора може да мине на самоиздръжка и всичко ще се нареди. Т.е. някой да вкара пари и да потърпи малко. После без дава и лев повече да ходи и да се перчи колко е велик. Влизане в ШЛ с юноши е филм, който няма да бъде заснет. Ясен ли съм или да викаме Кристиян Велинов да му се радваш? Аз ти назовавам имена на юноши, а ти говориш само за някакви хипотетични момчета, които щели да станат супер отбор само 'щото са ритали на срутилият се наскоро балон... Назови ми имената на 11-те юноши, които да започнат следващият мач, моля. Като даваш идеи ги подплати с нещичко. Не знаел дали ще изтрае... И к'во да видим дали Данко ще му отърва да се мъчим и ако не какво правим после? Нали искаш дългосрочна политика, а не работа на парче?
Как го виждаш това за български отбор, с тоя страхотен коефициент, който имаме?ЦСКА ще е непоставен в последните два елиминационни кръга и трябва наистина супер отбор (за нашите, а и средните европейски стандарти) за да се случи това?Отборът може да се добута до участие в квалификациите, ама да го "добуташ" до групите, че и два сезона поред ...

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
[quote="Pichichi"]Ст. Младенов и ТИТАН за мен са много несъвместими . Стойчо обича да си прави мащабна селекция със
Тунчев(ако няма по-добри оферти),В.Илиев и т.н.т
Питайте Дучето колко евра е взел Стойчо кеш от Титан за да подпише в този момент?.....и как ви се вижда едно такова"сътрудничество"......та то при Лупи бяха далеч по ясни нещата...16 точки разлика с Левски не е шега работа..........а при Титан какво...........къде идва Стойчо.........за параван с чичо Пеньо да потушат гнева на лудите ред фенове които намаляват от ден на ден..........топът се като сняг насред Бенгази 
Тунчев(ако няма по-добри оферти),В.Илиев и т.н.т