24 часа: Титан продава ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 24 часа: Титан продава ЦСКА!
Малкия Божков няма да получи позволение /парици/ от баща си да се занимава с футбол, така че другаде търсете новия собственик. Що не пробвате в Софарма
и Огнян Данов

Лично за мен Вълка е идеален и може да се приложи съсщата схема за закупуването, както стана с Титан и с ВТБ в Левски - по препоръка на премиера. Както навремето Титан взеха ЦСКА и същевременно сметопочистването, така сега може да стане и с Вълка. Остава само да си оправи взаимоотношенията с Бойко, но затова е Ицо. Не е тайна за никой, че премиера и Стоичков са много близки, така той ще помогне за влизането на Вълка в ЦСКА, а той ще вземе сметопочистването. Явно е, че на Титан са им дали боклука, но с препоръка да вземат ЦСКА. Хората дори и да имаха някакво желание, просто нямат такива възможности, а май и желанието им вече се изпари. Направиха си последното вземане от трансферите, сега ако случайно станат шампиони ще е добре, защото и цената на клуба ще е малко по-висока, но според мен са решили да продават.
- bobonikolov
Абе хора какви вълци ви гонят какви тигри и лъвове
.Я се стегнете.Вълка козината си мени, но нрава не както се казва в една поговорка.Ако този дойде в ЦСКА ше стане работа от тип от трън та на глог.Същия е като титаните.Да не кажа и по-зле.В момента,в който му отнеха боклука в София изведнъж всички офиси на Волф изчезнаха.Пред тях с месеци стояха работници,които си чакаха заплатите за по няколко месеца и трудовите документи.Дали си ги получиха така и не разбрах.При това положение по-добре с Титан от колкото с Вълка.Да не говорим,че тази новина по принцип не я мисля за истинска.

-
gugushito написа:от всички глупости в статията ,най-ме учуди :" след като вече загуби шансове за титлата...." ,тук вече прозира подуенско мислене и телешки мечти.... айде по-сериозно,а ?!?!
миии братленце, то не е нужно да си корифей, за да се досетиш че Цска нема да е шампион тоя сезон.Най-малкото-няма да ви пуснат заради допинг-скандала.Би било скандално, при положение че с измама сте спечелили дербитата с Левски и Литекс, да станете и шампиони- няма кой да ви пусне.Ше ви режат съдиите яко

- Синьо сърце
- Контакти:
Знае ли човек...При нас цяла есен се говореше за нов собственик и той е факт. Титаните нямат пари и са закъсали, ясно е. Може и да има кандидат, макар че не знам как ще се навие без стадион, школа, база и читав футболист в отбора. Да плати 15 млн на Титаните и какво получава ? Нищо, че и без перспектива засега... не знам.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- Червени_шампиони
- Контакти:
terrorist написа:между другото за този ми казаха още в бургас, че ни е купил вечe но лятото ще го обяват, ще ви подскажа Румен е 1 му име
Луканов?

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Не ни трябват Вълци, Ковачки и т.н. Трябват ни хора като Божков или Домусчиев. В днешно време е така- да купиш един клуб винаги е обвързано по някакъв начин и с бизнеса ти. Томов взе ЦСКА в сложна сделка между него и Митал за Кремиковци, Титан ни взеха, за ад вземат концесията на оклука в София. Това подсказва, че ако те продадат ЦСКА, може да сагубят и сметопочистването в столицата. Зависи и до кога им е договорът с общината и с Фандъкова. Явно е, че тоя Вълкът ще има няква сметка да вземе ЦСКА, ако му дадат на него боклука в София. При такова положение той едва ли ще е много по-различен от Титан. Съгласен съм бъдещият собственик да е по-беден , в смисъл беден-беден, да кажем с годишен доход от 10-15 млн. Това е много малко за едрия бизнес си мисля като сума. И издръжката на ЦСКА е толкова горе-долу. Мисълта ми е този човек да е отдаден на ЦСКА, сърцето му да е изцяло червено и да милее за клуба. Да намира спонсори, да налагаме юноши( щем не щем с такъв бюджет ще се наложи), да развиват основно школата. Изобщо съгласен съм на такъв вариант, дори и да не спечелим титлата няколко поредни години. То не че сега я печелим и има гаранция, че с много пари става, а с по-малко не. Най-общо тезата ми е такава: По-добре собственикът да е беден, но честен и с голямо червено сърце, отколкото някъв супербогаташ, но на който му е през оная работа за ЦСКА и използва клуба, за да развива други части от бизнеса си
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Тотално изперкахте пак. Някой решава да пусне слух и вече имате 5 варианта за нов собственик. Поохладете страстите малко, "спрете бирата" дето се вика. Като се чуе нещо сериозно тогава да обсъждаме.
- mistreated
- Контакти:
Ех тия призиви да играем с юноши и без селекция като ги чуя и ме напушва такъв смях, че не е истина. Та вие дето призовавате това ще сте първите, които ще рипнат срещу играчите и ръководството след 3-4 загуби, особено в дербитата. Ще се почне "с тия играчи не става; тия като нямат пари какво правят в клуб, като ЦСКА; Гриша, моля те купи ни". Това сме го слушали, слушали.
Една е истината - в ЦСКА и Левски трябва и могат да бъдат собственици САМО богати хора. Кретане около 6-8 място няма как да бъде цел за нито един от двата отбора. А с юноши ЦСКА не знам дали може да остане и в А група!
Една е истината - в ЦСКА и Левски трябва и могат да бъдат собственици САМО богати хора. Кретане около 6-8 място няма как да бъде цел за нито един от двата отбора. А с юноши ЦСКА не знам дали може да остане и в А група!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:Ех тия призиви да играем с юноши и без селекция като ги чуя и ме напушва такъв смях, че не е истина. Та вие дето призовавате това ще сте първите, които ще рипнат срещу играчите и ръководството след 3-4 загуби, особено в дербитата. Ще се почне "с тия играчи не става; тия като нямат пари какво правят в клуб, като ЦСКА; Гриша, моля те купи ни". Това сме го слушали, слушали.
Богати, но може и да не са чак толкова богати. Защото тея най-богатите в Б-я се броят на пръсти, нали се сещаш. Да те питам Левски последните сезони след покупката на бразилското трио и Тасевски и педи сегашните покупки, колко пари мислеш че даваха за трансфери? и НА КОЕ МЯСТО В КЛАСИРАНЕТО ГРАВИТИРАХА?
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]