Kamisha написа:Тази нощ един срещу друг се изправят двата тима в най - добра форма в НБА в момента - Булс и Пейсърс! Дайте прогнози кой от тях ще запише седма поредна победа в асоциациятаАз смятам,че това ще е Чикаго,а вие?
Пейсърс разбира се !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Kamisha написа:Тази нощ един срещу друг се изправят двата тима в най - добра форма в НБА в момента - Булс и Пейсърс! Дайте прогнози кой от тях ще запише седма поредна победа в асоциациятаАз смятам,че това ще е Чикаго,а вие?
 За момента имат 7 поредни победи,но като им гледам програмата могат да направят 10
 За момента имат 7 поредни победи,но като им гледам програмата могат да направят 10 
Kamisha написа:"Биковете" прегазиха "Пешеходците" с 92:72За момента имат 7 поредни победи,но като им гледам програмата могат да направят 10

Обаждай се друг път,за да не те прецаквам тъй
 Обаждай се друг път,за да не те прецаквам тъй 
Kamisha написа:Не съм знаел,че имаш намерение да го гледашОбаждай се друг път,за да не те прецаквам тъй
 Аз ако ми се гледа някой мач,няма да влизам да чета
 Аз ако ми се гледа някой мач,няма да влизам да чета  
 В момента Детройт имат двама многообещаващи млади играча - Брендън Найт и Грег Монро,които иска ми се да вярвам след 2-3 години ще са в основата силен тим на "буталата"!
 В момента Детройт имат двама многообещаващи млади играча - Брендън Найт и Грег Монро,които иска ми се да вярвам след 2-3 години ще са в основата силен тим на "буталата"!TEDIMAR99 написа:Днес и Маями играят.

marchisio написа:TEDIMAR99 написа:Днес и Маями играят.
Хубава победа,обаче Уейд се контузи,и нямам инфо дали ще отсъства,и ако да-колко
 Той и преди се беше контузвал за няколко мача.
Той и преди се беше контузвал за няколко мача.Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта