Интер - Катания (4 Март | Неделя | 21:45)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Re: Интер - Катания (4 Март | Неделя | 21:45)

Мнениеот B3ATS » 05 мар 2012 14:39

Gonzi_407 написа:Боже тоя Раниери до кога ще ни тормози с неграмотността си?!?!?

Интер и Челси да направят една размяна - Раниери за Боаш :roll: Когато италианеца беше треньор там , лондончаните ми бяха доста симпатични.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 05 мар 2012 14:40

B3ATS написа:
Gonzi_407 написа:Боже тоя Раниери до кога ще ни тормози с неграмотността си?!?!?

Интер и Челси да направят една размяна - Раниери за Боаш :roll: Когато италианеца беше треньор там , лондончаните ми бяха доста симпатични.

Е за мене е все тая аз подкрепям и двата отбора, не ги искам в тези състави :)
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 мар 2012 19:13

Дюрекс, защо си мисля, че този фалшив требъл, който спечелихте с Моуриньо, ще ви е голямата радост за следващия половин век? Кой знае кога отново ще доживеете да вдигнете КЕШ или поновому ШЛ? Много е вероятно дотогава да не са ви останали запалянковци.
Вие нямаше изобщо да спечелите и тази, но Калчополи затова го създадохте, за да се нагушите със слава, която реално не заслужавахте. На финала две дузпи имаше за баварците, че даже и червен картон за Маикон, но кой да свири?
Това,че е исторически требълът ви, спор няма. Но той не е заслужен, не е постигнат само на терена.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 06 мар 2012 11:57

daniel875 написа:Дюрекс, защо си мисля, че този фалшив требъл, който спечелихте с Моуриньо, ще ви е голямата радост за следващия половин век? Кой знае кога отново ще доживеете да вдигнете КЕШ или поновому ШЛ? Много е вероятно дотогава да не са ви останали запалянковци.
Вие нямаше изобщо да спечелите и тази, но Калчополи затова го създадохте, за да се нагушите със слава, която реално не заслужавахте. На финала две дузпи имаше за баварците, че даже и червен картон за Маикон, но кой да свири?
Това,че е исторически требълът ви, спор няма. Но той не е заслужен, не е постигнат само на терена.

Даниеле разбирам че ни мразиш до толкова,че дори Милан не обичаш както нас мразиш,но калчополи се вижда кой го скалъпва и в момента..явно само ти си сляп и неможе да го видиш. А колкото до требъла хаха бил измислен,ами хайде биите едновременно Барса,Чесли и Байерн и тогава ми говори кое е измислено и кое не! А това дали ще видим още половин век ШЛ не си мъчи акъла,защото и вие скоро няма да го спечелите,така че по-добре за вас си мисли,отколкото за нас ;)

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 06 мар 2012 13:57

daniel875 написа:Дюрекс, защо си мисля, че този фалшив требъл, който спечелихте с Моуриньо, ще ви е голямата радост за следващия половин век? Кой знае кога отново ще доживеете да вдигнете КЕШ или поновому ШЛ? Много е вероятно дотогава да не са ви останали запалянковци.

По-голяма глупост не бях чел в този форум! Ако не знаеш след калчополи и 2-3 отпадания в 1/8 и 1/4 финалите на ШЛ УЕФА реши да даде ШЛ на ИНТЕР защото изхвърлиха юве! Това е логиката другото си е врели не кипели! Имаше световен заговор в полза на Интер, за това и взеха световното клубно първенство след това!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Върни се в “Интер”