05.03.2012 Локомотив София - Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

svobodni
Контакти:

Re: 05.03.2012 Локомотив София - Локомотив Пловдив

Мнениеот svobodni » 06 мар 2012 12:19

Пловдив1926 написа:Хайобайо ти верно ли си вЕрваш, че на тия палячовци им пука за "каузата Локомотив София" :mrgreen: Било смешно да се говори, виж го, че Гигов притежава десетки левове и се чудеше на кантар дали ще почне или няма да почне първенството.

Толкова сте елементарни. Вие не ни победихте, ние загубихме, не виждам какво толкова се радвате при положение, че още следвщия мач пак познатите 10 човека ще давате интервюта как може такова нещо и как се подиграват с фланелката :mrgreen: За ония Сиси Кеч с кичетата съм сигурен на 100%.

Иначе честита победа. Най-малко вие сте ни виновни в цялата ситуация.

И за какво им говориш така?
Фена на Локо София може да си говори каквото иска.Че то даже неговите думи си имат покритие за разлика от твоите.Яд ни е, че един отбор събран от вчера показа характер и се хвърли за победа, а нашите ''машини'' за пореден път си свалиха гащите.
Какво им връщаме на Локо София при положение, че последните мачове с тях все ни бият...или поне взимат това,което им трябва.В София ли не ни разцепиха с 3:0, или не отмъкнаха равен на Лаута?
Няма да е зле най-накрая да погледнем себе си колко струваме като отбор, щото те са си познатите 10 човека публика ама знаят че на следващия мач ще видят раздаване на терена.А ние продължаваме да се залъгваме, чакай от Юнес и компания друга продукция различна от вчерашната... :idea:

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 06 мар 2012 12:22

Пловдив1926 написа:Вие играете тази роля от десетилетия мой човек. Пак ти казвам, щом си вЕрваш, че тия играят за фланелата и каузата - блажени са вЕрващите. Само да не си вЕрваш до следващия кръг :idea:

Не че нещо, ама що не вземеш да млъкнеш? О ткухнята на вашия отбор сигурно знаеш повече неща-то е и нормално. Ама какво ще кажеш за идеята, когато става въпрос за нашия отбор да сме малко по-наясно от тебе, а?
П.С. Не отъждествявай оня мърляв глиган-румен с феновете на ЛОКО.

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 06 мар 2012 12:25

И защо ги наричаш палячовци?Всяка година са пред нас в класирането, имат повече мачове в Европа за 3 години от нас за 20 години.
Те дори и последния кръг преди 1 година не бяха толкова смешни на Лаута, както ние вчера?Те ли са тия дето оставят говедата да ги еб*ът където ги хванат?
Няма смисъл да продължавам...щото сами си вредим.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 мар 2012 12:25

Lyubaka01 написа:
Пловдив1926 написа:Вие играете тази роля от десетилетия мой човек. Пак ти казвам, щом си вЕрваш, че тия играят за фланелата и каузата - блажени са вЕрващите. Само да не си вЕрваш до следващия кръг :idea:

Не че нещо, ама що не вземеш да млъкнеш? О ткухнята на вашия отбор сигурно знаеш повече неща-то е и нормално. Ама какво ще кажеш за идеята, когато става въпрос за нашия отбор да сме малко по-наясно от тебе, а?

Кой беше ти бе шеф диригенте, че да ми кажеш да млъкна? Айде радвай се там на гордостта на фланелката и честта на каузата.

Сто процента на терена играят следващите Котков и Начко Михайлов на които паметник ще дигнете! Направо нямам търпение да минат 50 години да слушам внуците как говорят с умиление за Манчев!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 мар 2012 12:27

svobodni написа:И защо ги наричаш палячовци?Всяка година са пред нас в класирането, имат повече мачове в Европа за 3 години от нас за 20 години.
Те дори и последния кръг преди 1 година не бяха толкова смешни на Лаута, както ние вчера?Те ли са тия дето оставят говедата да ги еб*ът където ги хванат?
Няма смисъл да продължавам...щото сами си вредим.

Превъзбудата не е добър съветник. Те от Левски имат толкова срамни и продажни загуби каквито ние нямаме в цялата история. Като няма какво да кажеш, по-хубаво недей да казваш нищо. Един отбор е толкова голям, колкото са големи феновете му. Всяка година пред нас да завършват пак си остават по-малки ;)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 06 мар 2012 12:28

Пловдив1926 написа:
haiobaio написа:
Пловдив1926 написа:Никой не обвинява вас за каквото и да е било. Тия приказки за голям отбор ги запази за малките лъвчета. Не може да обявяваме, че ще гоним евротурнири и тн, а да ни биете с играчи, събрани преди 2 дена. Проблемите са си изцяло наши. Както паднахме, ако си бяхме играли играта можеше и да ви бием. Смешно е да се надскачате. Повече ми се вярва да връщаме услуга от преди няколко години, за да може да се стабилизира столчето на позакъсалия Гигов...

Да, събрани са преди 2 дена, но 80% от тях ги обединява каузата Локомотив София. А за връщане на услуга, смятам, че точно в тоя мач е смешно да се говори. Не се надскачаме - ние сме това, което сме и го показахме. Надскачате се вие, както сам си написал. А че сме голям отбор - спор няма. Има история, тя е достатъчно красноречива.

Хайобайо ти верно ли си вЕрваш, че на тия палячовци им пука за "каузата Локомотив София" :mrgreen: Било смешно да се говори, виж го, че Гигов притежава десетки левове и се чудеше на кантар дали ще почне или няма да почне първенството.

Толкова сте елементарни. Вие не ни победихте, ние загубихме, не виждам какво толкова се радвате при положение, че още следвщия мач пак познатите 10 човека ще давате интервюта как може такова нещо и как се подиграват с фланелката :mrgreen: За ония Сиси Кеч с кичетата съм сигурен на 100%.

Иначе честита победа. Най-малко вие сте ни виновни в цялата ситуация.

Мисля, че им пука, така казват. http://tv7.bg/news/4188152.html
Щом вие сте загубили, ние сме победили. И нека ти кажа, дори и да губим занапред, това, което се случва в Локомотив е ОГРОМНО. И дали сме 10 човека, сам прецени - вчера имаше над 1700 локомотивци. Което не е малко, в делник, в неудобен час.
Не желая да коментирам Гигов.
Не желая да коментирам и Румен.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 06 мар 2012 12:31

Пловдив1926 написа:
Lyubaka01 написа:

Кой беше ти бе шеф диригенте, че да ми кажеш да млъкна? Айде радвай се там на гордостта на фланелката и честта на каузата.

Сто процента на терена играят следващите Котков и Начко Михайлов на които паметник ще дигнете! Направо нямам търпение да минат 50 години да слушам внуците как говорят с умиление за Манчев!

Да, всъщност що да млъкваш? Дудни си си там и си мрънкай-ти ставаш за смях(дори и на своите). Ние паметници не знам дали ще има на кой да строим, ама я ми кажи вие на кой ще строите? На Електричката ли? Че то май на друг от отбора ви в момента съвсем няма на кой...

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 мар 2012 12:34

Не знам защо говорите глупости, ние ако имаме 1700 човека на домакинство жълтите половин десетилетие ще ни бъзикат.

Тая турска телевизия 7 не знам защо ми е рекламираш. Пак ти казвам - искренно се надявам на тия след 50 години да им помните имената. За нас си го казах - тия хора не стават. Като почнеш от ръководството та до последния "французин" в отбора. Смях.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 06 мар 2012 12:38

Пловдив1926 написа:Не знам защо говорите глупости, ние ако имаме 1700 човека на домакинство жълтите половин десетилетие ще ни бъзикат.

Тая турска телевизия 7 не знам защо ми е рекламираш. Пак ти казвам - искренно се надявам на тия след 50 години да им помните имената. За нас си го казах - тия хора не стават. Като почнеш от ръководството та до последния "французин" в отбора. Смях.

Бъди сигурен, че на двама души от отбора и на треньора ние със сигурност ще им помним имената. Защо-няма смисъл да ти обяснявам, ама е така-повярвай ми...

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 мар 2012 12:39

Дано е така. Жив и здрав.

Върни се в “Локо Пловдив”