Стойчо Младенов-фен тема
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стойчо Младенов е новият треньор на ЦСКА
Както и в сайта на ЦСКА,така и в този форум,пожелавам успех на Стойчо .Дано да извлече максимума от качествата на новодошлите,защото не блестят с особени такива.Хубаво ще е да се изиграят една или две контролки между кръговете за избистряне на състава,до 5 кръг да се синхронизират колкото може по-добре.Вече съм по-спокоен....Голям срам брах вчера с тази команда,а вината не е тяхна и на Пената не е,но той се презастрахова,като пусна повечето нови,вместо да търси победата с малките момчета.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
- bobonikolov
Re: СТОЙЧО МЛАДЕНОВ ПОЕ ЦСКА!
Синьо сърце написа:А, пламенните защитници на Дуци са обърнали плочата... Сега пък Стойчо! Не може за трети път да се връща начело и да очаквате нещо. И проблемът не е в треньора( макар че Дуци е откровен глупак и стойкаджия), а другаде...Кой и с какъв акъл е наредил нетренирал играч да се хвърли директно в тежка битка? Ето резултата-една година извън терена, не се знае дали не му свърши кариерата на момчето! На Стойчо титаните са му работодатели и не мислете, че ще тръгне срещу тях.Това си е живо плакнене-кой си сменя тренера след един кръг? Досега не виждаха ли, или вчера им дойде прозрението свише? Или с приказки за говеждия стадион ( на който между другото Стойчо никога не е ставал шампион, няма и да стане) ще се оправят нещата? Вие си знаете-честит ви нов треньор!
Единственото нещо,заради което харесвам връщането на Стойчо е че е човек с характер,за разлика от треньорите до сега,които се водеха от желанията на Титан.Освен това Стойчо притежава хъс и не цепи басма на контетата футболисти.Ако някой му каже нещо на въпреки веднага изхвърча и ще дам примера с Мукаси,който имаше перфектен сезон със ЦСКА,до момента в който не влезе в конфликт с треньора.Бе изхвърлен от отбора и до сега не се знае къде е.Относно контузията на Боладо.Тук аз лично няма как упреквам треньорското ръководство.Това е чиста случайност за жалост с лоши последствия.Идва той и казва навсякъде"Готов съм да играя още първия мач".При това положение ръководството какво трябва да направи?Взели са го за да играе.Той казва,че е готов и го пускат.Останалото е лошо стечение на обстоятелствата.Дори футболист с постоянно участие в мачове може да получи такава контузия.Сега ще ги видим колко струват лекарите от Италия и Аджъбадем.
- deepblue1963
Re: СТОЙЧО МЛАДЕНОВ ПОЕ ЦСКА!
bobonikolov написа:Единственото нещо,заради което харесвам връщането на Стойчо е че е човек с характер,за разлика от треньорите до сега,които се водеха от желанията на Титан.Освен това Стойчо притежава хъс и не цепи басма на контетата футболисти.Ако някой му каже нещо на въпреки веднага изхвърча и ще дам примера с Мукаси,който имаше перфектен сезон със ЦСКА,до момента в който не влезе в конфликт с треньора.Бе изхвърлен от отбора и до сега не се знае къде е.Относно контузията на Боладо.Тук аз лично няма как упреквам треньорското ръководство.Това е чиста случайност за жалост с лоши последствия.Идва той и казва навсякъде"Готов съм да играя още първия мач".При това положение ръководството какво трябва да направи?Взели са го за да играе.Той казва,че е готов и го пускат.Останалото е лошо стечение на обстоятелствата.Дори футболист с постоянно участие в мачове може да получи такава контузия.Сега ще ги видим колко струват лекарите от Италия и Аджъбадем.
"Освен това Стойчо притежава хъс и не цепи басма на контетата футболисти."
Л.Пенев не беше ли същия?
"Идва той и казва навсякъде"Готов съм да играя още първия мач".При това положение ръководството какво трябва да направи?"
Идва и казва:"Мога да играя и вратар!"При това положение ръководството какво трябва да направи?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Аз искам да изляза с един апел към нашите привърженици. Имаме нужда от Вас, мили привърженици, подкрепяли сте ни винаги и се надяваме и този път да бъдете с нас. Ние имаме нужда от такова обединение. Само, когато отбор и публика са заедно ЦСКА е има винаги успехи. Аз разчитам изключително много на Вас“, каза още Стойчо Младенов.
Едно трябва да се признае - хитрец е шейх Гърнето. Усети накъде отиват нещата, разбра че го чакат напрегнати дни и хоп - Стойчо
Всъщност, успя - направи много добро попадение с този си ход, довчера плачещите и искащи ново ръководство младежи, вече си мечтаят за шампионската титла. Става интересно, да не кажа мноооого интересно 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Едно трябва да се признае - хитрец е шейх Гърнето. Усети накъде отиват нещата, разбра че го чакат напрегнати дни и хоп - СтойчоВсъщност, успя - направи много добро попадение с този си ход, довчера плачещите и искащи ново ръководство младежи, вече си мечтаят за шампионската титла. Става интересно, да не кажа мноооого интересно
А бе гледай да не станем наистина шампиони, защото Стойчо има достатъчно време да сработи отбора. Вие ще грешите със сигурност, Лудогорец имат тежки гостувания на вас и на Локо ПД. В случей, че бием Локо ПД и вас, просто тежко Ви на всички дето ни отписвате! Който не уважава ЦСКА ще страда!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- deepblue1963
ЦСКА-р написа:TristaNNN написа:Едно трябва да се признае - хитрец е шейх Гърнето. Усети накъде отиват нещата, разбра че го чакат напрегнати дни и хоп - СтойчоВсъщност, успя - направи много добро попадение с този си ход, довчера плачещите и искащи ново ръководство младежи, вече си мечтаят за шампионската титла. Става интересно, да не кажа мноооого интересно
А бе гледай да не станем наистина шампиони, защото Стойчо има достатъчно време да сработи отбора. Вие ще грешите със сигурност, Лудогорец имат тежки гостувания на вас и на Локо ПД. В случей, че бием Локо ПД и вас, просто тежко Ви на всички дето ни отписвате! Който не уважава ЦСКА ще страда!
За вашето гостуване в Разград нищо не казваш...

ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
TristaNNN написа:Едно трябва да се признае - хитрец е шейх Гърнето. Усети накъде отиват нещата, разбра че го чакат напрегнати дни и хоп - СтойчоВсъщност, успя - направи много добро попадение с този си ход, довчера плачещите и искащи ново ръководство младежи, вече си мечтаят за шампионската титла. Става интересно, да не кажа мноооого интересно
Глей ся,на всички им е ясно,че не ви е интересно на левскарите,а сте вцепенени от страх,щото Стойчо ви дармони където ви хване.Кой кви ходове е правил,не си мъчи главичката да разбере.Титан са собственици ,но са и хора..т.е. всеки допуска грешки,но показват желание да ги поправят.Грешка с Дуци,грешка със закъснялата селекция и подготовка,но тва е част от играта.По-добре да коментираш твоя си отбор,че вчера само морала

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
deepblue1963 написа:ЦСКА-р написа:TristaNNN написа:Едно трябва да се признае - хитрец е шейх Гърнето. Усети накъде отиват нещата, разбра че го чакат напрегнати дни и хоп - СтойчоВсъщност, успя - направи много добро попадение с този си ход, довчера плачещите и искащи ново ръководство младежи, вече си мечтаят за шампионската титла. Става интересно, да не кажа мноооого интересно
За вашето гостуване в Разград нищо не казваш...
Домусчиев ще ни подари победата там, в това съм сигурен

Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Да му мислят левскарите...Стойчо в ЦСКА,Ицо в Ловеч,Домусчиев в Разград