"Пред банята" - (фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: "Пред банята" - (фен тема)

Мнениеот danko_sot » 05 мар 2012 22:19

storm написа:И на мен предаването не ми хареса, стори ми се много лигаво, а и тоя до Ники Александров беше дразнещ.. Но самото предаване ми хареса и то само заради Д. Борисов.. Особено това с автогола се смях доста.. Личи си, че е харизматична личност..

нали ви казвам Александров е слаба ракия. Той е прототип на гражданина от село и шивача от нашия подфорум. Цялата подготовка се правеше на луд- и за допинга май пас си направи, после за провала с играчите на Удинезе и Диого, за смешното турне в Либия и т.н. Все едно нищо и всичко върви по мед и масло за ЦСКА. По няква причина си траеше, може да е близък до Титан или го е страх. Но добрият журналист кат стават такива неща не си трае, без значение дали става върпрос за собствения му клуб или за друг отбор
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vas_yoo
Контакти:

Мнениеот vas_yoo » 05 мар 2012 22:23

аааааа Ненчо Сираков :) :) :), а за Предаването има време, ще се подобри аз ще има дам шанс ;)
Стресът ебава майката на прогреса...

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 05 мар 2012 22:26

danko_sot написа:
storm написа:И на мен предаването не ми хареса, стори ми се много лигаво, а и тоя до Ники Александров беше дразнещ.. Но самото предаване ми хареса и то само заради Д. Борисов.. Особено това с автогола се смях доста.. Личи си, че е харизматична личност..

нали ви казвам Александров е слаба ракия. Той е прототип на гражданина от село и шивача от нашия подфорум. Цялата подготовка се правеше на луд- и за допинга май пас си направи, после за провала с играчите на Удинезе и Диого, за смешното турне в Либия и т.н. Все едно нищо и всичко върви по мед и масло за ЦСКА. По няква причина си траеше, може да е близък до Титан или го е страх. Но добрият журналист кат стават такива неща не си трае, без значение дали става върпрос за собствения му клуб или за друг отбор

Не знам, какво общо имаше Ники Александров с това, че казах, че Д. Борисов ми е приятен и забавен човек ( и това не го казвам с ирония) ..

А за Ники Александров, въпреки, че е чорбар е един доста приятен и с висока футболна култура човек.. Не знам, защо толкова го храниш.. Освен това и е много добър коментатор..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 05 мар 2012 22:27

Много са закъсали,щом някой от водещите пуска тук фен тема :lol:
Гледах днес малко от предаването.Един доказан пе**л и двама недоказани,се мъчат да правят предаване .Толкова са прости,че дори и онова чудовище,което се появи накрая,с настръхнали зъ*рна е като Айнщайн(поне по красота :mrgreen: ).
[offtopic]нриите ми мнението,но от това няма да станат по-умни,по-професионални и по..-умни :mrgreen:[/offtopic]
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 мар 2012 22:28

storm написа:
danko_sot написа:

Не знам, какво общо имаше Ники Александров с това, че казах, че Д. Борисов ми е приятен и забавен човек ( и това не го казвам с ирония) ..

А за Ники Александров, въпреки, че е чорбар е един доста приятен и с висока футболна култура човек.. Не знам, защо толкова го храниш.. Освен това и е много добър коментатор..

Може да е добър, но мек. Друго си е Стажанта като ги подхване, няма 5-4 при него :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 05 мар 2012 22:53

Бойкот на предаването! Нека се върне в Дарик!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 05 мар 2012 22:59

ehh написа:Бойкот на предаването! Нека се върне в Дарик!

А дарик да се върне... :mrgreen:
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 05 мар 2012 23:08

предването е хубаво.... ;) .. започнах да го гледам заради Ники Александров..... но с всяка изминала седмица тоя тип Иво Раичев ми се вдига мн в очите... супер веселяк е... мн ме кефи как се бъзикат един друг с Александров...... само се чудя тоя дебил генов за кво го викат там?? нито има чувство за хумор... нито се изказва адекватно... супер катил ми се вижда... какъвто на терена .. такъв и в ефира... дано го разкарат... няма нужда от предвидливите му коментари!... и лиглата въобще не ме кефи... колкото по бързо се върнат към стария формат.. толкова по добре! :P
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 05 мар 2012 23:15

що бе... едно време, когато в шл играха само тъпи отбори пак гледах футбол само заради коментарите на Русев и Александров... супер мн съм се смял от сърце... тея хора правихао от наи скучния мач истинско шоу.. евала им :P
Последна промяна от saffron на 05 мар 2012 23:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 05 мар 2012 23:24

е нормално е като фен на цска да преиначава нещата в тяхна полза... но мене не ме дразни.. защото знае къде е границата..... Русев също ме е вбесявал по някога заради предрасъдъците си към Реал , Моуриньо , Леиди Гага :P и постоянното реване ,че бербатов бил резерва в ман юн. или как барса са наи великия отбор...но пък в същото време само аз си знам , колко сълзи съм пролял от щастие и от мъка , когато съм слушал коментарите му за Левски по гонг... така че... тея хора трябва да се уважават... щото са последните мохикани... истински журналисти... на фона на сивотата , която е около нас те са истинско бижу ;) така мисля аз :P

Върни се в “Свободна зона”