17-ти кръг Локо СФ - Локо ПД

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
LOKO_SF_FOREVER33
Контакти:

Re: Приказка в червено-черно

Мнениеот LOKO_SF_FOREVER33 » 05 мар 2012 20:34

Как само ме е яд че не можах да се освободя от работа и да подкрепя отбора.Толкова мн хора отдавна не бях виждал.Евала!Локомотивци гордейте се с отбора и каквото и да става нали си знаете...ЛОКО НАПРЕД НИЕ СМЕ С ТЕБ!!!!!!!!
IRON FOREVER!!!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 05 мар 2012 20:45

Не, че нещо но всички очакваха Локо Пловдив да бие Локо София с разлика, а това не се случи, в PlanetWin365 коефициента за двойка беше 1,92 до днес сутринта към 11:30-12:00 часа, а след това стана 1,77. Може би мислете, че е случайност, но днес разбрах, че Коко Динев има дял в PlanetWin365 България? Странно нали, незнам колко е вярно и дали съм прав, но все пак... :)
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ботев Пловдив
Контакти:

Мнениеот Ботев Пловдив » 05 мар 2012 20:52

Честита победа на истинския Локомотив. :)
Изображение Изображение

noctambulist

Мнениеот noctambulist » 05 мар 2012 20:55

Размазахте ги.Поздравления.

Потребителски аватар
DenK@7a
Контакти:

Мнениеот DenK@7a » 05 мар 2012 21:00

В такива дни съм горд че съм ЛОКОМОТИВЕЦ !!! Най-накрая отново изпитах радостта да съм на мач на нашия си стадион, да гледам отбор изграден от локомотивци, които се раздаваха до последната секунда и най-важното - въпреки делничния ден и неудобния час, да видя сектора толкова пълен !!!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 05 мар 2012 21:08

Така ще е докато държавните отбори Левски и Цска са толерирани от всички власти !
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 05 мар 2012 21:16

Беше идеално и като желание за игра и като атмосфера .Надявам се че и Спортклуб са се чувствали добре и нищо не им е паднало на главите,в каквато истерия бяха паднали преди мача.Само ЛОКО!

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Re: 17-ти кръг Локо СФ - Локо ПД

Мнениеот loko29 » 05 мар 2012 21:57

Ма къде сте бе пловдивски фенове,ама защо се скрихте бе момчета,къде вие модератора където ме триеше когато ви казвах истината,нали щяхте да ни разгромите,нали стадиона щеше да падне,нали сте голям отбор.Ама с кого бе момчета,с Тянко и Златински ли?Та вие сте отбор от наемници,та вие нямате един ваш юноша,та въпреки всичко Гигов е с класи над Коко,та даже и Елеонора е по-хубава от Емилия.Някъде прочетох едно изказване на един ваш съгражданин ,че истинския Локомотив е победил, е какво да коментираме повече.Само истинското ЛОКО!!!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 05 мар 2012 21:58

Антон Велков: Сърцето е основата на нашия отбор
Пон, 2012-03-05 20:02

"Сърцето е основата на всичко в нашия отбор", сподели треньорът на Локомотив София Антон Велков след успеха с 2:0 над Локомотив Пловдив.

Въпреки скромната и дори тежка подготовка в България, столичните "железничари" показаха отлично лице с новия си отбор и надиграха амбициозните гости категорично.

"Трябва да поздравим съперника за хубавия мач. Имахме много неизвестни около нас. Как ще изглежда в реална ситуация тима. Днес започнахме със седем нови играчи. двама дебютанти. Не можем да не дадем висока оценка за сърцето, с което игра отборът и начина, по който търсеше победата. Радвам се, че се потрудихме без глезотии да стигнем до новия полусезон. Поздравления за отбора, за поведението им, за силите, които показаха. Дано това да е едно начало и да си върнем това, което загубихме в миналите месеци", заяви Велков.

Той не пожела да коментира съдийството, въпреки че му отмениха гол.

"Не трябва да слагаме акцент на съдийството. Сигурно по реакциите ми сте видели, че има недоволство за някои отсъждания. Не искам да коментирам дали бяхме лишени от още един гол, но не е необходимо повече да се връщаме към съдийството", каза специалистът, след което продължи да хвали играчите си.

"Мачът е показателен за характера ни. Този старт трябва да очертае рамките на това, което трябва да сме в следващите двубои. Сърцето е основата на всичко в нашия отбор. Нашият отбор изкара най-реалната подготовка, без глезотии, никой не мрънкаше, имаше дисциплина, може би и това ни донесе късмет днес. Футболът не търпи лиготии", каза още той.

За пореден път Тони Велков намира точните думи! Чест му прави, че се въздържа да храни този безхаберник съдията, както се казва тарикат мъж не писка. Въпреки, че след подобен мач малко хора биха се въздържали след всичко, което направи този олигофрен, облечен в черно.
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 05 мар 2012 22:28

ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Върни се в “Локо София”