Разменено домакинство
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- devildriver
- Контакти:
Re: Разменено домакинство
разменете домакинството,иначе вместо да играете в бургас може да играете на стадиона на стяуа,нали сте фенове побратими.
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL
аз защо си мисля че вече са разменени домакинствата и ще приемем Динамо на 20
Аве хора По-добре е 2рия мач да сме домакини. Няма значение каде. Даже ако треа да играем на стадиона на Стяла. От Румания ще дойдат минимум 3-4к фенове
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Ще смените домакинството и играете на националния. Много по-разумно от това да играете в Бургас. Иначе,без да се заяждам Армията от няколко години получава лиценз на доверие. Тоя път не мисля,че ще го получите. То нали вървяха някакви ремонти там? Приключиха ли те,и какво се ремонтираше?
110 години любов!
- monster1011
- Контакти:
Ама кой ще им смени домакинството бе човек. Само ако Динамо преценят че им е по-изгодно. Смяна се прави само ако има мач в същия ден и час на друг български отбор или ако и двата отбора се договорят. А че нашите си имат проблеми кой му дреме
ЦСКА смени домакинството

Re: ЦСКА смени домакинството
Дано е на Лазур тогава съм в Бургас и ше хода
-
- Контакти:
Голяма грешка е смяната на домакинството. По-добре да сменят деня.
-
- Контакти:
Добре де ако сменят домакинството Динамо ще са на далавера защото реванша ще е там защо пък да не се навият
Значи не е вярно, че смяна на домакинство може да стане само със съгласието на динамо. Смяна на домакинство се решава от УЕФА. При достатъчно доказателства (а такива има) за невъзможността ЦСКА да приеме Динамо на стадиона който е заявил клуба (националния стадион), то тогава УЕФА може да реши еднолично да смени домакинството.