danko_sot написа:redpride написа:Аз стоях докрая на мача, защото играеше моят отбор. Слабо или силно няма значение, това е ЦСКА и трябва да бъдем зад момчетата. Не зад гробокопачите от Титан, а зад ЦСКА.
Не може обаче цял живот да седим и да подкрепяме този отбор, когато зад него управляват хора като Титан. Просто това е най-гадния и изродски мазохизъм, който може да съществува на земята. Аз самия миналия сезон след като видях какво е дереджето и че Титан загробват клуба се дръпнах от клуба и цял втори полусезон съм гледал два или най-много три мача на ЦСКА. Или съм бил на работа, когато ги даваха по тв или предпочитах да си пусна Диема.
Сега положението е идентично и от нас феновете зависи какво ще изберем- Война с Титан или тотално пребрежение на тима! Това са двете възможности, защото аз този тим не мога да седя и да го подкрепям, просто ей така все едно всичко е наред и т.н и да си пиша глупости по форумите, че нищо няма и всичко ще се оправи, както го правят двама-трима мои съфорумници
Бъркаш ако смяташ, че си заравям главата в пясъка и се правя, че нищо не е станало. Трябва да бъдем на стадиона, защото само там ще ни чуят. Ако всички си останем в къщи значи Титан са победили и още повече ще изнаглеят. Съберът ли се поне 5000-6000 никой не може да ни заглуши. Аз бях във Бургас, ще бъда и в събота, защото искам моят отбор да е нормален. Разбираш добре, че ЦСКА не е Титан, а сме ние феновете. Само и само ние можем да променим нещата.