Стойчо Младенов-фен тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: СТОЙЧО МЛАДЕНОВ ПОЕ ЦСКА!

Мнениеот delqnski47 » 05 мар 2012 20:43

deepblue1963 написа:
Синьо сърце написа:
delqnski47 написа:Пак те предупреждавам,колега,но ти си знаеш! :lol: :lol: :lol:
Стойчо не е някво чудовище или извънземно та да ви е страх от него!Но че ви е огромен дразнител...в това спор нЕма!Всички знаем защо!Като добавим победите срещу вас,а и репликите,които е изказал срещу вас(които пък от своя страна са продиктувани от един ваш мач,на когото е бил и едни тениски с едни надписи там... ;) ) !
Така че нищо ненормално няма!

Бе ти не разбра ли, че повече дербита няма да има на клубните стадиони! На друг стадион може-но на този НЕ! :)
И не смятам, че ни е дразнител. Подобни реплики подобават на фенове, но не и на играчи и треньори. Но то е свързано с умствен багаж...Да си чул Мъри или Радуканов с подобни мнения?

"Дразнителят" е ЦСКА.Със Стойчо или без.В този ред на мисли,нищо не се е променило с неговото назначаване.

Еми щом казвате,епа нема лошо ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Стойчо Младенов е новият треньор на ЦСКА

Мнениеот BadBoy » 05 мар 2012 20:45

От днес нататък ще продължи ли кампанията срещу Титан?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 мар 2012 20:53

BadBoy написа:От днес нататък ще продължи ли кампанията срещу Титан?

ДА!! Кое е различното??
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 05 мар 2012 21:08

Чета мненията ... и съм озадачен . Титанците си играят техните игри , Стойчо ще си прибере парите които има да взема , Пената го повишиха в президент , Дуци го махат , след това идва феята от приказките , маха с пръчицата и отбора става шампион ... Тъжно е , че има фенове които вярват на подобен развой . За щастие има и такива които усещат че титанците просто искат да ви качат на друго влакче . Стойчо е добър треньор , но не е магьосник . Още повече , че нищо не рискува в момента . Има си готово оправдание при провал- не е правил селекцията , играчите не стават . Ако добута отбора до евротурнирите - добре . Ако спечели шампионата ... и аз ще му сваля шапка . Ама във футбола все пак има и логика . Моето мнение ( до доказване на противното ) е , че Стойчо е дошъл "да вземе едни пари" до лятото . И ако лятото не му отпуснат пари за селекция , ще си бие камшика . Не се заяждам ... но така изглежда отстрани .

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 05 мар 2012 21:09

Кво сички сте се надъхали!АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ БЕ??? Стойчо, та Стойко-и кво ми дреме бе!И на мен ми е любимец-ама днеска адски се изложи с решението да стане част от тоя цирк!
Нищо не се е променило-боклука още е тука! :twisted: :twisted:

ВЪН ОТ ЦСКА!
Изображение

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Идиоти ли са феновете...

Мнениеот gentlemanxxx » 05 мар 2012 21:16

Да или на такива Ви правят :oops: Толкова смешна рокада само и само да не се бунтуват феновете на ЦСКА :idea: Странно само защо Стойчо се съгласи на подобна пародия..Мислех, че е човек с чест и няма да позволи да го използват като пионка в плановете на титаните, но ме изненада :cry: Сега ще видим феновете на ЦСКА, наистина ли обичат любимия отбор,или както всеки път Титан,ще им замажат очите и те ще са доволни :| :|
П.С. Най-смешното беше това на Борисов къде се оттегля и на негово място Пенев :) :lol: Ако и на това някой се хване значи емигрирам :idea:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 мар 2012 21:22

subzero написа:
BadBoy написа:От днес нататък ще продължи ли кампанията срещу Титан?

ДА!! Кое е различното??

Искахте Дуци вън, вън е
Искахте Стойчо треньор, треньор е
Искате да платят задължения към играчите, платени са
Искахте на "Армията", на Армията сте

В момента какво е другото крайно недоволство за да искаш някой да се маха?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 05 мар 2012 21:23

Пичове , дамо това ви оправи малко настроението - http://***.eu/news152309.html
По принцип на балона не може да се вярва , но този път написаното е истина :
Събев натири Титан в ъгъла
05 март 2012 03:05
Фотограф: Десислава Комарова
Босът на Черноморец изгонил шефовете на ЦСКА от ложата
Ръководителите на ЦСКА Димитър Борисов и Венцислав Живков бяха подложени на нечувано унижение от страна на своите колеги от Черноморец.
Двамата седнаха в центъра на ложите на стадион Лазур за двубоя с акулите, но само минути по-късно бяха принудени да сменят местата си.
Охранител от домакините е наредил на босовете от Титан да се преместят нагоре в периферните места. Заповедта била дадена лично от собственика на Черноморец Митко Събев. Борисов и Живков изпълнили наредбата и се прехвърлили на външните невзрачни места, където обикновено били настанявани съпругите на играчите.
Малко след това в ложата се появи именно Събев и кмета на Бургас Димитър Николов. В последните месеци напрежението между двата тима се покачи неимоверно, след като гръмна скандала с Абел Анисе, а малко след това червените продадоха уж за жълти стотинки Мишел Платини и личиха акулите от тлъст процент.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 мар 2012 21:27

cska_90 написа:Кво сички сте се надъхали!АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ БЕ??? Стойчо, та Стойко-и кво ми дреме бе!И на мен ми е любимец-ама днеска адски се изложи с решението да стане част от тоя цирк!
Нищо не се е променило-боклука още е тука! :twisted: :twisted:

ВЪН ОТ ЦСКА!

Дайте пак цял мач да крещи ме ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА и да чакаме се оправиме :?: Всички искаме да ги извозят от Армията, но дайте тоя мач с Калиакра поне да сме единни и да сме зад отбора и Стойчо 8-) В името на ЦСКА :geek:

Потребителски аватар
4erveniibeli
Контакти:

Мнениеот 4erveniibeli » 05 мар 2012 21:40

Ех,много разбирачи имат изказвания по тази тема и все са фенове на фк подуене разбиращи от правилен футбол,които с трепет очакват план еди кой си и аз вече им изгубих бройката.
Не всеки път се печели “Златна топка” и “Златна обувка”. Като има такъв да се обадят”, заяви Стоичков

Върни се в “ЦСКА”