Истинска история

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Re: Истинска история

Мнениеот alive » 08 авг 2009 00:12

Явно аз виждам всичко в жълто и не мога да видя черно-бялото,съжалявам :)
Изображение

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 08 авг 2009 00:24

alive написа:Явно аз виждам всичко в жълто и не мога да видя черно-бялото,съжалявам :)

Въпрос на време. ;)
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 авг 2009 09:45

Alive... като говорим за "old school", макар, че второто клипче ми се струва от полуфиналният мач с Левски от 93-та и е странно за мен поне, че е в черно-бяло... то!!! Ето какво е било през втората половина на 50-те години на мачовете на Локомотив.... т.е. отбора е в "Б" група... Ето пример от 1957-ма /две години след изпадането/:

Изображение

... и ето как едно софийско списание отразява ситуацията в Пловдив... Забележи - Локомотив Пловдив е четвърта поредна година “Б” група! Спартак и Ботев играят по това време в елитната група – и то не без успех. За времето, в което Локомотив бил на второто равнище, то Ботев спечелил бронз (1956г., първи медали изобщо за пловдивския футбол), а през 1959г. Спартак завършил на четвъртото място.
Представянето за Купата на тези два клуба било още по-успешно: в годината, в която Локомотив изпаднал от елитната група, Спартак достигнал финала за Купата, а Ботев бил полуфиналист. През 1956г. Ботев играл финал, през 1958г. Спартак спечелил Купата (пръв сред извънстоличните клубове), на следващата година Спартак отново достигнал до финалния мач, а през 1960г. – до полуфинал.

Изображение

Ако не си обърнал внимание на нещо, в по-предният пост... то там има една статистика з посещаемостта на мачовете от "А" и "Б" групите... Е, там ако не ти е направило впечатление... пише, че средната посещаемост на мачовете от "А" група е 9995... в "Б" група се отбелязва, че на най-голям интерес се е радвал отбора на Локомотив Пловдив, който е събрал общо 400 000 зрители на мачовете си!!!

Изображение

Това, което искам да ти покажа с всичко това е че независимо, че ние нямаме такива мачове като вашите с Барса, Байерн, Атлетико... то през годините ние също сме си пълнили нашите стадиони дори и в "Б" група точно толкова, колкото и вие... Дано сега започваш да разбираш, защо от самото начало постоянно ти говоря колко безсмислен е този спор!!!
Изображение

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 08 авг 2009 09:50

birabecks написа:
alive написа:Явно аз виждам всичко в жълто и не мога да видя черно-бялото,съжалявам :)

Въпрос на време. ;)

Време за какво? :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 08 авг 2009 09:56

Спомням си,че преди да ви вземе Илиев,когато бяхте в Б група от репортажите които съм гледал,имахте не повече от 500 човека публика!Факт е,че в миналото хората са ходили масово на футболни срещи за разлика от сега!Аз исках да сравня посещаемоста в настоящето...преди две години,когато на стадион Ботев имаше над 20 000 зрители,и на последното дерби където имаше 7 000 зрители при това не всички бяха ваши...Това ми беше идеята.През комунизма беше по различно,всеки ходеше на мачове...90-те години се оформи според мен ядрото на феновете на даден отбор!
Изображение

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 08 авг 2009 10:10

alive написа:
birabecks написа:

Въпрос на време. ;)

Време за какво? :mrgreen:

Да започнеш да виждаш в реален цвят и време ;)
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 08 авг 2009 10:35

Хахаха,стига глупости,няма ли нещо по смислено да напишеш :)
Изображение

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 08 авг 2009 10:38

Ето го и мача...има огромна разлика с последното дерби по посещаемост,нали? ;)
Изображение

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 08 авг 2009 10:47

Ето и в този вариант ;)
Изображение

Потребителски аватар
LOKO_PD_FAN
Контакти:

Мнениеот LOKO_PD_FAN » 08 авг 2009 11:09

Абе стига сте живяли се със спомени бе,кажете нещо за настоящето или за бъдещето.Децата вече не ги помнят тези мачове ,така че стига спомени,няма смисъл alive да ми казва ,колко са били велики преди 30 години,да ми каже какво ще правят сега или за вбъдеще ,защото стават вече за смях и май новата история ще ги помни с това а не с публиката преди 30 години.

Върни се в “Локо Пловдив”