Стойчо Младенов-фен тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

4oko i boko
Контакти:

Re: СТОЙЧО МЛАДЕНОВ ПОЕ ЦСКА!

Мнениеот 4oko i boko » 05 мар 2012 16:12

Като цяло промяната беше задължителна,но е притеснително назначението на чичо Митко на този пост...дано не е отново бушон и титанджиите да си измият ръцете при недобро развитие с думите : Искахте ново ръководство и треньор и ето...ние не сме виновни...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 мар 2012 16:13

Титаните прилагат същата тактика като Лупи. Издигат легенди като Якимов и чичо Митко на бутафорни длъжности да се крият зад гърбовете им! Пената не може две думи на кръст да каже, ще става председател на управителния съвет... :lol: А да не говорим, че основна власт има надзорния съвет а там Гърнето си остава :evil:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 мар 2012 16:15

Tony_CSKA написа:И аз се присъдинявам към mistreated тук. Грънчов трябва да играе. Още в някои контроли есента при Радуканов като го гледах ми направи много добро впечатление. Крачунов в момента е в дупка и това е точно от края на миналия полусезон. Трябва да го оставят да почива някой друг мач иначе ще прегори сериозно. Грънчов вчера игра супер нервно. Може много повече.

И аз се присъединявам към това мнение. Крачунов в доста случаи действаше панически, докато Грънчов обра доста центрирания, от които можеше да дойде опасност. Не казвам, че и Грънчов няма в даден момент да изпадне в дупка, но в момента поне е в по-добра форма, докато Крачунов със сигурност е малко по-неуверен след вчерашната грешка. В тази връзка някой знае ли какъв е проблемът с Хадад? Доколкото знам, заради контузия не е бил в групата вчера, а ако искаме промени в центъра на защитата, именно него може да очакваме като титуляр.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 05 мар 2012 16:43

Udoji90 написа: И аз се присъединявам към това мнение. Крачунов в доста случаи действаше панически, докато Грънчов обра доста центрирания, от които можеше да дойде опасност. Не казвам, че и Грънчов няма в даден момент да изпадне в дупка, но в момента поне е в по-добра форма, докато Крачунов със сигурност е малко по-неуверен след вчерашната грешка. В тази връзка някой знае ли какъв е проблемът с Хадад? Доколкото знам, заради контузия не е бил в групата вчера, а ако искаме промени в центъра на защитата, именно него може да очакваме като титуляр.

Аз чакам Апата да се върне, за да внесе спокойствие. Грънчов трябва според мен да играе до него за момента, той също ще има такива моменти на спадове, защото е млад. Напълно нормално е. Хадад е контузен, но и за него важи същото. И той няма опит. Иначе играхме слабо в защита вчера, защото халфовете позволяваха на тези на Черноморец да навлизат в наказателното ни поле без да оказват никаква съпротива. При това положение и Видич да си сложим за централен защитник все тая.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 мар 2012 16:48

magga написа:Добре вас не ви ли смърди цялата ситуация... няколко кръга преди края дойде Дуци ... води си подготовка, прави се селекция, стреля се с калашници в Либия и след един мач се казва, че отбора е трагедия и ще има смяна ??!!! И то собствениците го казват !! Или са яко некадърни или далаверите с ЦСКА са много големи

Естествено, че смърди. То смърди от много време. Но в момента няма друг път, не ме ли разбираш? Оставане на Дуци и Пенев в съблекалнята значи изпадане и извън евротурнирите за ЦСКА. Само нов треньор може да успокои нещата и какво по-хубаво от това, че този нов треньор се казва Стойчо Младенов.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 05 мар 2012 16:49

Успех на СТОЙЧО!!! Вече имам надежда и вяра, че ще станем шампиони. Младенов се е доказал и съм сигурен, че ще вкара футболистите в правилният път. САМО ЦСКА!!!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 05 мар 2012 16:53

Добре дошъл на Стойчо , правилният човек за ЦСКА . Пожелавам му много успехи и да води клуба поне 15 години. 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 05 мар 2012 16:55

С титаните ЦСКА се върти в един омагьосан кръг, ако ще и Моуриньо да дойде като почнат да му се бъркат пернишките тикви в работата и нищо няма да направи, Стойчо поне е доказал че е твърд характер и не се остава да му се месят, но ми се струва, че точно това ще му изяде главата и на него!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 05 мар 2012 17:12

Лично мнение - В това безпаричие и криза, ви трябва някой млад и амбициозен треньор, чиято кариера е била свързана основно с отбра ви. Млад специалист, надъхан да се доказва и готов да работи, с каквото разполага. С дългосрочна политика за развитие, която по възможност не включва трансфери, освен свободни. Едно време като Мъри, който с 0 лева селекция направи боеспособен тим на средноевропейските отбори...
Другаря Младенов не е от този тип...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Младенов: ЦСКА винаги се бори за първото място, имаме нужда

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 05 мар 2012 17:13

„Труден момент, но такава е моята орисия да влизам все в такива моменти. Март се очертава възлов при мен, защото все след първия или втория кръг заставам начело на ЦСКА“, сподели специално за Гонг Стойчо Младенов.

„До този момент сме се справяли, вярвам че и този път ще се справим. Нашите цели си остават независимо от състоянието на отбора и неговият потенциал. ЦСКА винаги се бори за първото място. Аз не искам да коментирам работата на колегите и състоянието на отбора“, заяви новият старши треньор на ЦСКА.

„Нека да поработя с отбора и ще добия ясна представа за състоянието на всеки един футболист“ Аз не мисля, че това е реалният потенциал на отбора и мисля, че могат футболистите да дадат повече. Ще се постараем това нещо да се получи.“

„Аз имам яснота върху нещата, но предпочитам предварително да не говоря. Нека първо говоря с хората, с които ще работя в екип. Екипът ми е ясен, може би ще има още една-две промени. Предпочитам да говоря с тях и утре да обявя екипа си. Много трудно е в момента да се вземе нещо качествено и добро. Ще разчитаме на потенциала и кадрите, с които разполага ЦСКА в момента. Конкуренцията е сериозна. Отборите са със сериозен потенциал. Аз искам да изляза с един апел към нашите привърженици.“

„Имаме нужда от Вас, мили привърженици, подкрепяли сте ни винаги и се надяваме и този път да бъдете с нас. Ние имаме нужда от такова обединение. Само, когато отбор и публика са заедно ЦСКА е има винаги успехи. Аз разчитам изключително много на Вас“, каза още Стойчо Младенов. ВСИЧКИ НА МАЧА ЗАРАДИ СТОЙЧО!ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”