1/4 финал Купа на България Ботев-Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Re: 1/4 финал Купа на България Ботев-Лудогорец

Мнениеот Пловдивчанинът » 05 мар 2012 14:43

STENLI написа:Последно на 14 март ли е ма4а?

14 март 2012, сряда, 15:00 ч
Литекс (Ловеч) - Миньор (Перник) -
Ботев (Пловдив) - Лудогорец 1945 (Разград) -
Септември (Симитли) - ЦСКА (София) -
Локомотив 1926 (Пловдив) - Левски (София) -

От bulgarian-football, но дали БФС са го обявявали някъде сигурно не. Най-вероятно обаче само един мач ще се играе в сряда то 15:00ч. заради телевизионното излъчване, а освен това няма и как да играем в един ден с Локото. Най-вероятното някъде между вторник-четвъртък от 15:00ч.

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 05 мар 2012 15:54

Аз ще се радвам футболистите ни да излязат напълно освободени в този мач. Приоритетът е А група. Купата е по-скоро някаква екстра на този етап и няма да е фатално ако отпаднем на четвъртфинала. За това се надявам отборът да играе красиво и както казах освободено. Заради радостта от играта, заради празника за публиката. Още повече, че играем с/у отбора, който показва най-атрактивен футбол в БГ в момента и няма да се затвори с 10 човека отзад. Очаквам зрелищен мач, нападателен и бърз футбол и безспирни атаки и към двете врати.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 05 мар 2012 16:00

Yellow blood написа:Аз ще се радвам футболистите ни да излязат напълно освободени в този мач. Приоритетът е А група. Купата е по-скоро някаква екстра на този етап и няма да е фатално ако отпаднем на четвъртфинала. За това се надявам отборът да играе красиво и както казах освободено. Заради радостта от играта, заради празника за публиката. Още повече, че играем с/у отбора, който показва най-атрактивен футбол в БГ в момента и няма да се затвори с 10 човека отзад. Очаквам зрелищен мач, нападателен и бърз футбол и безспирни атаки и към двете врати.

Според мен нашите ще играят без никакво напрежение срещу Лудогорец, а и няма какво да губим от този мач и целта е "А" група, а не Купата.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 05 мар 2012 17:54

Аз пък си мисля ,4е целта е купата ;)

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 06 мар 2012 18:11

Купа на България – 1/4-финали:

14.03.2012 г. /сряда/ 14.30 ч.

Ботев Пд – Лудогорец - Стефан Спасов

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 07 мар 2012 03:03

Дано този път недоразумения като Христо Телкийски си останат на пейката.

Важното е да подкрепим отбора, а на терена каквото стане.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 07 мар 2012 10:46

Kalinapl написа:Преди мача с Лудогорец взехме техен играч, макар и бивш.

Мен много ме е яд за Димо Атанасов. Направи ни страхотни мачове и когато дойде беше доста по-добър от М.Александров. Не знам какво стана с това момче, дали не ни пасна на играта или не изпълняваше треньорски указания, но жалко че не можа да се развие. Дано при вас му потръгне и да ви помогне за А група, успех!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 07 мар 2012 11:51

publicimage написа:Гледай след двубоя наистина пак да дойдеш.Много странен тип си ми ти - според теб е ненормално ние да се надяваме на победа, а е съвсем в кръга на нещата ти да си 100% сигурен че победата е ваша :lol: :lol:
[/quote][/quote]

Да предположим, че не си ме разбрал правилно! Разбира се, че е нормално да се надявате в това няма нищо лошо казах го и преди. Но преди всичко трябва да се вземе в предвид и самата игра. Предполагам знаеш, че Ботев не е готов на 100% с играта си за да победи с лекота Лудогорец, както твои съмишленици пишат! В мача с Нефтохимик пак бяхте там, подкрепяхте отбора си както е редно, (за което мога искрено да ви поздравя), но нещата не се получиха като резултат. А защо аз залагам на 100% ли? Защото ние играем еднакво добре както като домакин, така и като гост! Просто подготовката на отбора на този етап е добра! Но нека мине мача и пак ще говорим! Иначе искрено ви желая да минете по напред в класацията и да влезете в А група, не защото Ботев ми е любим отбор а защото вие феновете го заслужавате!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 07 мар 2012 12:56

fen-fen, понеже не видях тема за мача във вашия подфорум да те питам, знаеш ли дали ще има гостуваща публика? Организирате ли се?
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 07 мар 2012 14:45

Тролец, глей сега - това, което си написал не са мои думи!

fen-fen написа:
publicimage написа:Гледай след двубоя наистина пак да дойдеш.Много странен тип си ми ти - според теб е ненормално ние да се надяваме на победа, а е съвсем в кръга на нещата ти да си 100% сигурен че победата е ваша :lol: :lol:
[/quote]
[/quote]

Ето това съм написал:

publicimage написа:Е, гледай си във форума на Лудогорец ако не искаш да четеш различни от твоето мнения.
Аз лично се надявам да ви разбием в този мач :) Не е ли нормално?

botev/viewtopic.php?f=7&t=94805&st=0&sk=t&sd=a&start=130#p3025213

Върни се в “Архив”