Стойчо Младенов-фен тема
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: СТОЙЧО МЛАДЕНОВ ПОЕ ЦСКА!
Tony_CSKA написа:danko_sot написа:Специално вчера Костов се включи доста добре. Защитата беше слаба и разпокъсана, линията на защитата имам впредвид. Не може да ни си пазиш линията на защитата. Но това е нормално с оглед младостта и несработеността на защитниците ни. Но иначе и Крачуна и Грънчов имат бъдеще, но за момента Крачунов е много по-подготвен за титуляр за мен лично. В средата Томас не блесна с нищо, но около него може да се гради бъдещия ни отбор. Проблемът е, че с Титан начело всякакви планове за бъдещето се обезсмислят. Не само че нямаме нападели, особено и сега след тежката контузия на Баладо, но и крила няма. Тоя Присо е средна ръка играч като го гледам. Очаквах да е много по-бърз и остър, а то какво се оказа. Говори се че и голове трудно вкарва. На левия фланг илезнахме с Баладо като титуляр и това казва всичко за оскъдицата на всички постове в ЦСКА. Карачанака едва ли е готов за подвизи в ЦСКА. пО-СКОРО МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ НА кОСТОВ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВАТ ПОВЕЧЕ ШАНСОВЕ. тОЙ ВЕЧЕ ДОСТА ВРЕМЕ Е В ЦСКА. Напред Мораеш е биткаджия, но той не може да гради играта, трябват хора около него които да му подават, а такива няма. Дори и допингираните като се върнат пак няма да е кой знае какъв плюс, освен в защита. А Тошко колкото и да е голям едва ли ще помогне кой знае колко на състава, защото на неговата позиция имаме най-голям избор като че ли. Там са Галчев, Петър Стоянов, Томас и Дюлгеров. Дано Стойчо реабилитира Якимов и му дава шансове, защото има много хляб в него. Но младенов не е известен с особено добра работа с млади играчи.
За Присо си прав. Не виждам нищо различно в него в сравнение с Давид Силва, ако го помниш дето го взехме в пакет с Руи Мигел от Локо Мездра. Същата звездЪ е. В Карачанаков има хляб, в Костов също. Около Томас нищо няма да се гради. Той е турист и Стойчо ще го разкара при първа възможност. Боладо и контузен и здрав и той за нищо не става горкия. Якимов искам да видя пак в отбора и Драме на мястото на Адемар или Присо. Радулович може да влезе. Дечев е хубаво да се налага. И така до лятото, а тогава ще мислим за нещо по-смислено. Ще имаме представа кои от тези момчета могат да помогнат за нещо и кои не и оттам ще се знае какво да се купува.
Не чак като Давид Силва, оня беше е бахти безвредното врабче. Тоя Присо не е кой знае кво, но чест му прави, че се мъчеше до края нещо да направи, значи има волеви качества поне, а тва все пак е нещо. Карачанака малко съм го ггледал, наистина малко и нищо особено не е правил аз като съм го гледал. Дано се е развил сега напоследък, нали така пишат журналистите, че е играл добре на лагера. Не може играч с 90 мача в Ла Коруня да е турист, недей така. На 27 е, извади добра физика според мене. просто му трябва време и може да се превърне в лидер дори на този отбор. Якимов малко съм го гледал, но от това момче лъха на класа. И може да сатне от нещо, но не знам що не му дават шансове.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
,Моля те, кажи ми, че не го казваш сериозно. Ако ли не, то бих сериозно оспорил качествата за оценка!
Крачунов е пълна дупка още от последните мачове есента. Никакво, ама никакво развитие. Напротив, копае надолу. Още като разбрах, че е титуляр яко се спекох, защото очаквах подобни глупости от него.
Грънчов може само шапка да му сваляш за това, че е на 19 години и излезе в такъв напечен мач и игра със сърце до края. През първото полувреме само той знаеше къде се намира от цялата ни защитна линия. Нямаше никаква вина и за двата гола. Какво може да искаме повече от това момче, освен да му дават повече шансове и занапред.[/quote]
Грънчов няма опит, няма лошо да му дават шанс и плавно да го добива. Аз ще се радвам. Но вчера Крачунов играеше по-спокойно като че ли. Какво като си е вкарал автогол? Случва се. Но момчето има страхотна физика, просто трябва време да се развие предполагам. Има време ще ги гледаме, това не са крайни оценки от моя страна поне, а само на фона на вчерашния мач[/quote]
Danko, вчера имаше едина ситуация когата играч на Черномрец нахлу от дясно и срещу него останаха двамата централни, играча замахна че ще бие и Крачуна веднага скочи с гъза на зад, а Грънчов директно му влезна в краката и му взе топката, по друг начин мисли момчето просто като играе .[/quote]
Пич, може да си прав, не се сещам. Но така някак малко прибързано така ми се стори на моменти особено в началото че играеше. Ако си гледал Бранеков при нас, много надъхан тип, много смело на моменти брутално влизаше в единоборствата, но прибързваше, прегаряше и не мислеше хич като играе. Та така малко виждам такива наченки и в Грънчов. Докато Крачунов е по-спокоен, но това е нормално, той навъртя сумати мачове като титуляр в ЦСКА. Тепърва ще ги гледаме как ще се развият двамата, но Крачуна има страхотна физика, нещо като тип Крис Смоулинг от Юнайтед, а и Крачуна е доста добре на втория етаж според мен, което не е малко за центарлен защитник
Крачунов е пълна дупка още от последните мачове есента. Никакво, ама никакво развитие. Напротив, копае надолу. Още като разбрах, че е титуляр яко се спекох, защото очаквах подобни глупости от него.
Грънчов може само шапка да му сваляш за това, че е на 19 години и излезе в такъв напечен мач и игра със сърце до края. През първото полувреме само той знаеше къде се намира от цялата ни защитна линия. Нямаше никаква вина и за двата гола. Какво може да искаме повече от това момче, освен да му дават повече шансове и занапред.[/quote]
Грънчов няма опит, няма лошо да му дават шанс и плавно да го добива. Аз ще се радвам. Но вчера Крачунов играеше по-спокойно като че ли. Какво като си е вкарал автогол? Случва се. Но момчето има страхотна физика, просто трябва време да се развие предполагам. Има време ще ги гледаме, това не са крайни оценки от моя страна поне, а само на фона на вчерашния мач[/quote]
Danko, вчера имаше едина ситуация когата играч на Черномрец нахлу от дясно и срещу него останаха двамата централни, играча замахна че ще бие и Крачуна веднага скочи с гъза на зад, а Грънчов директно му влезна в краката и му взе топката, по друг начин мисли момчето просто като играе .[/quote]
Пич, може да си прав, не се сещам. Но така някак малко прибързано така ми се стори на моменти особено в началото че играеше. Ако си гледал Бранеков при нас, много надъхан тип, много смело на моменти брутално влизаше в единоборствата, но прибързваше, прегаряше и не мислеше хич като играе. Та така малко виждам такива наченки и в Грънчов. Докато Крачунов е по-спокоен, но това е нормално, той навъртя сумати мачове като титуляр в ЦСКА. Тепърва ще ги гледаме как ще се развият двамата, но Крачуна има страхотна физика, нещо като тип Крис Смоулинг от Юнайтед, а и Крачуна е доста добре на втория етаж според мен, което не е малко за центарлен защитник
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:,Моля те, кажи ми, че не го казваш сериозно. Ако ли не, то бих сериозно оспорил качествата за оценка!
Грънчов може само шапка да му сваляш за това, че е на 19 години и излезе в такъв напечен мач и игра със сърце до края. През първото полувреме само той знаеше къде се намира от цялата ни защитна линия. Нямаше никаква вина и за двата гола. Какво може да искаме повече от това момче, освен да му дават повече шансове и занапред.
Пич, може да си прав, не се сещам. Но така някак малко прибързано така ми се стори на моменти особено в началото че играеше. Ако си гледал Бранеков при нас, много надъхан тип, много смело на моменти брутално влизаше в единоборствата, но прибързваше, прегаряше и не мислеше хич като играе. Та така малко виждам такива наченки и в Грънчов. Докато Крачунов е по-спокоен, но това е нормално, той навъртя сумати мачове като титуляр в ЦСКА. Тепърва ще ги гледаме как ще се развият двамата, но Крачуна има страхотна физика, нещо като тип Крис Смоулинг от Юнайтед, а и Крачуна е доста добре на втория етаж според мен, което не е малко за центарлен защитник[/quote]
Не успорвам качествата му, има на къде да се развива и дано ги разкрие, просто споделям ,че Грънчов е страхотен защитник за тези години .
Като чели ми се върнаха надеждите за титла... приятно изненадан бях тази сутрин
. Ако има някаква класа в тези футболисти Стойчо ще измъкне максимума от нея, нека видим как ще играем в следващите мачове и ще преценим докъде ще ни стигнат силите
. Искам требъл!

Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Можем да кажем добре дошъл отново на Стойчо Младенов. Само господата от Титан да не си мислят, че с този ход ще притъпят протестите. Повече никой няма да им повярва ако ще да докарат Лео Меси. Стойчо е треньор мечта за всеки футболист, но ужас за всеки началник. Брани играчите си, като орлица и при първото забавяне на заплатите ще има извадени джобове или нещо друго. От друга страна иска скъпи футболисти, а в момента няма как, няма и с какво. Затова не знам, как ще се спогодят с Титан. Надявам се да не им играе по свирката, а да им казва всичко в очите. Сигурен съм, че Дуци е пътник, а чичо Митко си остава почетен президент, защото Стойчо не дава никой да му се меси. Досега е работил с Анатоли Нанков и Стоян Йорданов, но сега не знам, кой ще избере. Лошото при него е, че иска резултати на всяка цена и веднага и младите нямат шанс. Пожелавам му успех и дано да успее да вдигне футболистите на крака след мача с Черноморец.
redpride написа:Можем да кажем добре дошъл отново на Стойчо Младенов. Само господата от Титан да не си мислят, че с този ход ще притъпят протестите. Повече никой няма да им повярва ако ще да докарат Лео Меси. Стойчо е треньор мечта за всеки футболист, но ужас за всеки началник. Брани играчите си, като орлица и при първото забавяне на заплатите ще има извадени джобове или нещо друго. От друга страна иска скъпи футболисти, а в момента няма как, няма и с какво. Затова не знам, как ще се спогодят с Титан. Надявам се да не им играе по свирката, а да им казва всичко в очите. Сигурен съм, че Дуци е пътник, а чичо Митко си остава почетен президент, защото Стойчо не дава никой да му се меси. Досега е работил с Анатоли Нанков и Стоян Йорданов, но сега не знам, кой ще избере. Лошото при него е, че иска резултати на всяка цена и веднага и младите нямат шанс. Пожелавам му успех и дано да успее да вдигне футболистите на крака след мача с Черноморец.
С тези ментета дето са на Армията, ако ще и САФ да дойде, няма да стане... има някаква малка искра надежда, но титлата няма да е на Армията тази година

честит ви нов стар треньор и дано имате повече успехи с него!
Teo написа:redpride написа:Можем да кажем добре дошъл отново на Стойчо Младенов. Само господата от Титан да не си мислят, че с този ход ще притъпят протестите. Повече никой няма да им повярва ако ще да докарат Лео Меси. Стойчо е треньор мечта за всеки футболист, но ужас за всеки началник. Брани играчите си, като орлица и при първото забавяне на заплатите ще има извадени джобове или нещо друго. От друга страна иска скъпи футболисти, а в момента няма как, няма и с какво. Затова не знам, как ще се спогодят с Титан. Надявам се да не им играе по свирката, а да им казва всичко в очите. Сигурен съм, че Дуци е пътник, а чичо Митко си остава почетен президент, защото Стойчо не дава никой да му се меси. Досега е работил с Анатоли Нанков и Стоян Йорданов, но сега не знам, кой ще избере. Лошото при него е, че иска резултати на всяка цена и веднага и младите нямат шанс. Пожелавам му успех и дано да успее да вдигне футболистите на крака след мача с Черноморец.
С тези ментета дето са на Армията, ако ще и САФ да дойде, няма да стане... има някаква малка искра надежда, но титлата няма да е на Армията тази година
Така е за съжаление и това е благодарение на господата от Титан. А Митьо се крие като мишка сега, щял да сатне акционер. Просто ги е страх от феновете за гостуването с Калиакра. Колко хитро до се скриеш като мишка и да сложиш на топа вечната легенда Чичо Митко. Ползват го като играчка в ръцете си, а той вече на колко години стана? Тоя номер обаче тоя път няма да мине, един път пак бяха пробвали нещо такова. Аз няма да съм президент, ама тва-ти, ама онова ти. И накрая ко стана, поутихнаха страстите и пак Митьо стана президент.
mistreated написа:danko_sot написа:Грънчов няма опит, няма лошо да му дават шанс и плавно да го добива. Аз ще се радвам. Но вчера Крачунов играеше по-спокойно като че ли. Какво като си е вкарал автогол? Случва се. Но момчето има страхотна физика, просто трябва време да се развие предполагам. Има време ще ги гледаме, това не са крайни оценки от моя страна поне, а само на фона на вчерашния мач
Явно сме гледали различни мачове!
И аз се присъдинявам към mistreated тук. Грънчов трябва да играе. Още в някои контроли есента при Радуканов като го гледах ми направи много добро впечатление. Крачунов в момента е в дупка и това е точно от края на миналия полусезон. Трябва да го оставят да почива някой друг мач иначе ще прегори сериозно. Грънчов вчера игра супер нервно. Може много повече.