Стойчо Младенов-фен тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: СТОЙЧО МЛАДЕНОВ ПОЕ ЦСКА!

Мнениеот delqnski47 » 05 мар 2012 14:47

Avanti_Ragazzi написа:Не горкият според тебе грам не е знаел кво става в клуба, че парите от кредитите на Кремиковци отиват в нови футболисти и заплати вместо за покриване на задълженията!!! Не ми се спори просто е безсмислено, няма как един треньор или директор в един клуб да не знае кво става там. Другото е наивност, Стойчо носи вина също, може би в пъти по-малка от другите но носи. След като се е съгласил и е довел много скъпи футболисти за които са отивали всички пари на клуба, вместо да се замисли дали това не е нож с две остриета защото за другите неща не е имало средства. Един клуб не е само футболистите, има и много други неща!!!

Има обаче един детайл,който се пропуска:
Лупи дава пари на Стойчо!Само че Лупи кога му ги даде и кога се направи селекцията?Тя не се ли направи когато ужким в ЦСКА ''всичко беше ок''?Откъде да знае Стойчо,че 6 месеца след селекцията ще има извадени джобове и проблеми(а тука вмятам....лично Стойчо подкрепи футболистите си спомням)!!!?А също така Стойчо е треньор на ЦСКА!Той не е спортно-технически или там финансов директор,та да го касаят проблемите с дълговете!Верно добре щеше да е да се намеси,но по този начин излиза,че се бърка в работата на оня педеменко Томов!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 мар 2012 14:49

nikivarna написа:ако ще тандем Бекенбауер-Кройф да назначат тея тиквени глави пернишки ,без футболисти не става
п.с./ левскар съм ,но най-много ми се иска и ЦСКА да е силен ,за да е силно и първенството :!: :!: :!:

Принципно е така, но да не забравяме, че и преди Радуканов мислехме, че играчите не стават и за В група, но пролетта ни опровергаха. Уменията и респектът, които придава даден треньор са изключително важни. Играчите имат около месец да навлязат в ритъм и да покажат, че имат място в ЦСКА.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 мар 2012 14:51

Трябва да сме 3-ката, титлата е ясно че няма да е наша, дано следващата година е по успешна и най-важното, ПРАВИЛНА ПОЛИТИКА В КЛУБА 8-)

ZAKS1
Контакти:

Мнениеот ZAKS1 » 05 мар 2012 14:51

ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ НО ЗАКЪСНЯЛО

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 05 мар 2012 14:52

Един от собствениците на ЦСКА Димитър Борисов обяви официално, че е решил да се оттегли от намесата си в спортно-техническата част от ръководството на клуба. Той заяви на журналистите, че оставя всичко в ръцете на новия треньор Стойчо Младенов, върнатия на поста почетен президент Димитър Пенев и изпълнителния директор Венцислав Живков. Така той на практика потвърди новината, че именно Стойчо ще бъде новият треньор на ЦСКА.

"От днес съм един обикновен акционер в ЦСКА. Цялата спортно-техническа власт в клуба ще бъде поверена на новия треньор Стойчо Младенов, на президента Димитър Пенев и изпълнителния директор Венцислав Живков. Аз ще имам функциите на обикновен акционер и ще се концентрирам само върху издръжката на отбора", каза Борисов.
Последна промяна от leski на 05 мар 2012 14:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 05 мар 2012 14:52

Титла тази година няма да видиме, нито ЦСКА нито феновете от крайния квартал!
Хубаво е че поне ще стегне дисциплината в отбора и всеки ще си изпълнява функциите до колкото му позволяват качествата!
Това ни гарантира поне Европа !
Иначе евала за хумора на левскарите, когато определени хора започнат да се бъркат в темите на отборите които НЕ подкрепят, то те имат едно на ум за това което се случва в дадения отбор !
Като цяло за всички фенове говоря!

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Мнениеот nikivarna » 05 мар 2012 14:53

mistreated написа:
nikivarna написа:ако ще тандем Бекенбауер-Кройф да назначат тея тиквени глави пернишки ,без футболисти не става
п.с./ левскар съм ,но най-много ми се иска и ЦСКА да е силен ,за да е силно и първенството :!: :!: :!:

Принципно е така, но да не забравяме, че и преди Радуканов мислехме, че играчите не стават и за В група, но пролетта ни опровергаха. Уменията и респектът, които придава даден треньор са изключително важни. Играчите имат около месец да навлязат в ритъм и да покажат, че имат място в ЦСКА.

имахте играчи ,който сега ги разпродадохте и взехте някакви смешки ,дано не съм прав и да се оправите
Изображение

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 05 мар 2012 14:55

danko_sot написа:Аз друго исках да ти кажа. Имаше всички предпоставки да атакуваме титлата през пролетта. Водихме в класирането с Лудогорец, които нито имат нашта публика, камоли нашта история. Как е възможно такава огромна безграничеща идиотия, която да докара отбора до това състояние в момента, когато дори и ние най върлите цесекари признаваме че нямаме никакъв шанс да атакуваме титлата??? Това исках да ти питам. Това не е нормално, дажие никак не е нормално. Тук има нещо гнило, акълът ми не го побира. Но да кажем пак че сме продали титлата, както по времето на Божков ще звучи малко прекалено може би. Какво се случи с тоя отбор, че я докарахме до тука?
Възможно ли е Титан да не са си направили сметката, както трябва и изведнъж да са увиснали много с парите за лиценза и да е нямало просто от къде да ги набавят и за това тези бързи продажби на добрите ни футболисти? Чегтох някъде че общините закъснявали да плащат парите от боклука. Но това което стана тая зима в ЦСКА НЕ Е НОРМАЛНО. Тва е супергавра с ЦСКА, СУПЕР ГАВРА. Колко тъп трябва да си да унищошиш един отбор за 2 месеца и от първа позиция да загубиш тотално всякакви шансове за титлата. какъв идиот трябва ад си за да направиш такова нещо. Не е възможно според мен да стане без да е нарочно. Просто няма такава идиотска история :evil:

То това е най-голямата грешка, че прецакваме 1 от 2 полусезона селекцията винаги. Тази година си бяхме шампиони без проблем при Радуканов, а зимата можеше просто да вземем халф, и двама защитници без да продаваме никого. Но проблемът според мен е, че Титан го закъсаха за пари в снегопочистването, където си беше здрав хаос тази зима. Проблем е, защото те управляват ЦСКА като част от другите им бизнеси, а те не трябва да имат нищо общо. Затова казвам винаги, че не е без значение дали си шампион. Това е първата предпоставка да се стабилизира един клуб тук. Влизането в ШЛ са 7.1 милиона евро. Само влизането. Много неочаквани печалби ще има оттам. Затова ни трябва само да устискаме едно влизане в ШЛ и тогава спокойно може да се мине и на самоиздръжка, но Титан, а и предишните ни собственици не успяват да го проумеят. Дано сега стане. Иначе освен да се развие потенциала на Костов, Карачанаков и Грънчов и да се задържат Бандата. Мораес и М'Боли в отбора ти какво друго виждаш като възможности от този състав?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 мар 2012 14:56

Beck's написа:Титла тази година няма да видиме, нито ЦСКА нито феновете от крайния квартал!
Хубаво е че поне ще стегне дисциплината в отбора и всеки ще си изпълнява функциите до колкото му позволяват качествата!
Това ни гарантира поне Европа !
Иначе евала за хумора на левскарите, когато определени хора започнат да се бъркат в темите на отборите които НЕ подкрепят, то те имат едно на ум за това което се случва в дадения отбор !
Като цяло за всички фенове говоря!

Точно така братле, важно е да си довършим първенството и да сме в 3-ката, това са целите пред Стойчо :P

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 05 мар 2012 15:02

Аман от разбирачи !! Сините плюят наред, защото ги е яд, че Дуци се махна, червените продължават, защото са против ТИТАН ... Такива сме си българите, какво да ни правиш - знаем само да плюем .. Другото негативно ни е, че и от малко се прехласваме !! Е какво да ни правиш - БЪЛГАРИ !!
С връщането а Стойчо в ЦСКА, съм убеден, че в 99% от феновете се е възродила мисълта за титла !! Колкото и имагинерна да е тази титла - МИСЛИМ СИ ЗА НЕЯ !! Всеки си има едно на ум, защото това е Стойчо - човекът, който ни прави шампион като дойде. Как го прави - с пари ли, с харизма ли - той си знае. Мен това не ме интересува! Искам ЦСКА да заиграе хубав футбол и смятам, противно на масовото мнение, че разполагам с един не лош състав !! Свикнали сме много бързо да отписваме футболистите ни и това ни е грешката - в Европа така не правят !! Но тук не сме Европа така че... Едно се знае Стойчо идва, но какво ще стане - само Бог знае !! Аз се надявам на титла и купа, хайде смейте ми се :))

Успех на Стойчо и дано Титаните са се опомнили и не се мешат, това ще доведе само до хубави неща !! УСПЕХ !!

Върни се в “ЦСКА”