Стойчо Младенов-фен тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: СТОЙЧО МЛАДЕНОВ ПОЕ ЦСКА!

Мнениеот bigbonusprize » 05 мар 2012 13:51

vaskonti написа:2.5 милиона само за наем?
Смешно е друго - да смяташ, че ако ползваш "само" 1 стадион е нормално да не плащаш, а ако ползваш и още нещо, тогава трябва да плащаш. Говори ми за тарикати, говори ми...

2.5 млн за наем? Много ми се вижда, явно отдавна не сте били плащали. 45к на месец ви беше за 3те бази, ние плащахме по толкова само на мач за Васил Левски, докато реконструираха Георги Аспарухов. Но както и да е.
Еми естествено, че за 1 стадион няма да се плаща. Всички клубове имат по 1 база и я стопанисват, наливат пари в тях. Вие имахте с 2 повече, и си плащахте символично. Нищо нередно не виждам. Ето дадоха ви без пари Армията сега и какво стана? Едно нищо - лека полека продължава да се руши... Ама иначе все онеправдани, все другите им виновни...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 мар 2012 13:52

AN71 написа:
Red Warrior написа:Гледам левскарчетата много са се загрижили, че на Стойчо му трябват пари за да стане шампион. :lol: Все едно при Лупи имаше много пари :lol:

А бре вчера ти беше много загрижен за Левски ние не сме безчувствени връща ме ти съчувствието ;)

Вчера си казах реално какво мисля и за Левски и за ЦСКА. И двата отбора в момента са жалки с жалка селекция.И веднага ти давам пример! Най-добрият играч на ЦСКА беше юношата Грънчов, а най-добрият играч на Левски беше привлеченият от чичо Венци в Славия Жуниор. За какво си говорим...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 мар 2012 13:52

Red Warrior написа:Докара ги и след 2 месеца си тръгнаха, защото не им плащаше заплатите.....с многото пари :roll:

Че то при вас НЕплащането на заплати откога е свързано с имането на пари?То си е традиция! :mrgreen:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 мар 2012 13:53

bigbonusprize написа:
vaskonti написа:2.5 милиона само за наем?
Смешно е друго - да смяташ, че ако ползваш "само" 1 стадион е нормално да не плащаш, а ако ползваш и още нещо, тогава трябва да плащаш. Говори ми за тарикати, говори ми...

2.5 млн за наем? Много ми се вижда, явно отдавна не сте били плащали. 45к на месец ви беше за 3те бази, ние плащахме по толкова само на мач за Васил Левски, докато реконструираха Георги Аспарухов. Но както и да е.
Еми естествено, че за 1 стадион няма да се плаща. Всички клубове имат по 1 база и я стопанисват, наливат пари в тях. Вие имахте с 2 повече, и си плащахте символично. Нищо нередно не виждам. Ето дадоха ви без пари Армията сега и какво стана? Едно нищо - лека полека продължава да се руши... Ама иначе все онеправдани, все другите им виновни...

Какво за без пари са ни дали, че не разбрах...
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
TRIBUNAL
Контакти:

Мнениеот TRIBUNAL » 05 мар 2012 13:54

Red Warrior написа:Стойчо 2 пъти се завръща в ЦСКА и 2-та пъти стана шампион! Левскарчетата сега се притесняват какво ще става при 3-я :mrgreen:

Веднъж стомна за вода
два пъти стомна за вода
на третия се чупи
Ето какво,ще стане на третия път :)

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 05 мар 2012 13:56

На мен ми се струва че се правят опити за затриването на Левски и ЦСКА,ако се замислите и Батков и Титаните сътвориха една камара простотии все в ощърб на клубовете и то такива които само някой малоумник би направил.И в 2 клуба се чака повече от 2 години нещо да се направи,обещават се титли,глупости и нищо не става,използват се легенди за залъгването на обществото които стават поредния бушон след това.Сега в Левски уж ще влизат нови пари ,спонсори,собственици но да видим това криене кои са,нещо ме съмнява но времето ще покаже дали е за добре.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 мар 2012 13:58

mistreated написа:
Tommi написа:Кой е този отбор? До евротурнирите има доста време и би трябвало да се изчистят някои грешки. ;)

Първите 3 отбора в класирането + Литекс!

Разград и Черноморец - на Герена, съмнявам се. :roll: Моето мнение за Ловеч е, че сегашният им отбор и треньор са по-слаби в сравнение с последните два сезона, така че и от тях не очаквам някакво страхотно представяне срещу нас. Остава ЦСКА, но пък те ни биха последния мач не с атакуващ футбол, а с добра защита (имаше един защитник Тасков, който не остави никакви шансове на нашите нападатели :lol: ). Но както и да е, много се отклоняваме от темата за новия треньор.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

kijelmi
Контакти:

Мнениеот kijelmi » 05 мар 2012 13:59

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5z8ZPzae84k[/youtube]
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 мар 2012 13:59

Adrian Monk написа:
delqnski47 написа:....На моменти "Черно Море" игра дефанзивно и въпреки това пак имахте проблеми в защита!Какво остава за отбор,който играе в атакуващ план срещу вас! ;)

"Черно море" игра дефанзивно до първия гол, т.е. почти през цялото първо полувреме. ;) Нормално е да има проблеми в защита, състояща се от футболисти, които са се запознали преди няколко седмици. Освен това, би трябвало да знаеш, че и най-добрата защита може да има проблеми при единични контри на съперника, пък били те 2-3 за цялото времетраене на мача. А в атакуващ план срещу "Левски" могат да играят и си позволяват да играят общо 2-3 отбора в България (друга манджа са разбира се ЕКТ, ако отборът се класира за тях). ;)

Срещу ''Левски'' могат да си позволят да играят общо 2-3 отбора офанзивно в България,ако върнем оня отбор,който се класира за четвъртфиналите обаче...
П.П.Отностно това,че оправдаваш футболистите ви,че са се запознали преди няколко седмици:еми и аз мога да кажа същото и за наште!Така че още не можете да кажете,че сме ''трагични''! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 05 мар 2012 14:02

Какво стана тук? Гъмжи от сини счетоводителки. От какво се притеснихте толкова? Спокойно, нямаме качествени футболисти в момента, ще обиграваме отбор този сезон. Прибирайте калкулаторите.

Върни се в “ЦСКА”