Ливърпул - Арсенал, 03.03.2012 (1:2 FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: Ливърпул - Арсенал, 03.03.2012 (1:2 FT)

Мнениеот Karsa Orlong » 04 мар 2012 12:10

dsadsadasdasdasd написа:Момчета незнам дали сте чули коментара на Борислав Борисов, но това ме издразни. Той каза Суарез е страхотен играч и владее топката чудесно, но да се ЧУДИ ЧОВЕК, ЗАЩО С ФЛАНЕЛКАТА НА ЛИВЪРПУЛ. След като чух това ми идва в понеделник да се обадя и да го навра там каде не е ходил от как се е родил

Това не съм го чул, но едно друго нещо ми направи впечатление - при наша атака Насранал успяха да ни отнемат топката и Борисов каза с видимо облекчение "Еди кой си отнема, ДОБРЕ" :lol: :lol: :lol:

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 04 мар 2012 13:03

Jordan Henderson написа:Аз може и да му звънна на това псевдопредаване защото с тия симпатии към Арсенал и мен ме дразни. Защо все него го слагат коментатор на големите мачове? Не съм чул да казва това за Суарез,но ако е така тоя човек нещо не е наред с главата.
Колкото до грешката на Карагър,аз също съм на мнение че е равносилна на тая с Кошчелни. Още преди мача си знаех че Карагър неможе да се противопостави на пласирането на Перси и се оказах прав. ГрешкИТЕ му ни костваха мача и ще се повторя- Липсата на Агер е по болезнена от тази на Лукас и докато Агер не се завърне ще страдаме,защото краля ще пуска легендата,а той дори един Одемвинге неможе да опази

Да в този момент беше равностойна, но да не забравяме, че освен всичко друго той коментира тази грешка близо 10 мин, а в същото време обясняваше и смекчаваше вината за автогола с това, че Косшелни се е опитвал да изчисти топката със сила. Да ме извини, но да намери оправдание за един автогол и да направи така, че той не изглежда толкова нелеп, какъвто беше. Това не говори добре за него. А що се отнася до това за Суарез не бих си го измислил

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 04 мар 2012 13:20

dsadsadasdasdasd написа:
Jordan Henderson написа:Аз може и да му звънна на това псевдопредаване защото с тия симпатии към Арсенал и мен ме дразни. Защо все него го слагат коментатор на големите мачове? Не съм чул да казва това за Суарез,но ако е така тоя човек нещо не е наред с главата.
Колкото до грешката на Карагър,аз също съм на мнение че е равносилна на тая с Кошчелни. Още преди мача си знаех че Карагър неможе да се противопостави на пласирането на Перси и се оказах прав. ГрешкИТЕ му ни костваха мача и ще се повторя- Липсата на Агер е по болезнена от тази на Лукас и докато Агер не се завърне ще страдаме,защото краля ще пуска легендата,а той дори един Одемвинге неможе да опази

Да в този момент беше равностойна, но да не забравяме, че освен всичко друго той коментира тази грешка близо 10 мин, а в същото време обясняваше и смекчаваше вината за автогола с това, че Косшелни се е опитвал да изчисти топката със сила. Да ме извини, но да намери оправдание за един автогол и да направи така, че той не изглежда толкова нелеп, какъвто беше. Това не говори добре за него. А що се отнася до това за Суарез не бих си го измислил

Но пък това хвърля светлина върху Борисов и като фен - вие представяте ли си някой от треньорите във форума да коментира мач на Ливърпул и Даунинг да си вкара автогол? Майкооооооооооооооооооооооо :lol:

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 04 мар 2012 13:30

Karsa Orlong написа:
dsadsadasdasdasd написа:

Но пък това хвърля светлина върху Борисов и като фен - вие представяте ли си някой от треньорите във форума да коментира мач на Ливърпул и Даунинг да си вкара автогол? Майкооооооооооооооооооооооо :lol:

Да хвърля светлина и то голяма светлина като фен, но на първо място той е коментатор и не само е такъв, а и си изкарва прехраната с това. Ако аз съм шеф на телевизията не бих го оставил да прави подобни изказвания. И особено това което ти си написал по горе, което и аз също чух и след това се чудех на къде отива света и на къде отива Българската медия всички се опитват да Анализират да Критикуват, дават ни 1000 статистики, а забравят че те не са Анализатори или хора, които водят статистиката, а са КОМЕНТАТОРИ, а я представи си че съм сляп(да пази господ) аз какво ще разбера от този мач, не казвам ,че коментара е за слепите, но по-принцип той трябва да е човека, който следи играта и я коментира обстойно и коментира само това което се случва на терена. ЗАТОВА В ДНЕЩО време никой няма да стигне Великия Николай Колев Мичмана !

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 05 мар 2012 12:04

не съм и очаквал нещо друго след гредата на Суарез. Това не е Ливърпул и все пак си мисля, че Арсенал няма да е в топ 4, а ние ще сме. Нюкасъл (Д), Евертън (Г), Астън Вила (Д), КПР (Г), Сити(Д), Челси (Д) ... е от такава програма ако не загубят поне 10 точки аз главата си режа докато ние с нашите умрели мачове срещу Съндерланд,Норич,Уигън,Фулъм ,Блякбърн, Уест бромич, Суонзи е ето тези всичките мачове са задължителни за вземане плюс Астън Вила(Д) и Челси(Д) такаче след тази загуба оставаме на 10 точки(7 след Евертън) и поне за мен шансовете са ни не големи, но ги има :)
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 05 мар 2012 12:30

KingKenny написа:не съм и очаквал нещо друго след гредата на Суарез. Това не е Ливърпул и все пак си мисля, че Арсенал няма да е в топ 4, а ние ще сме. Нюкасъл (Д), Евертън (Г), Астън Вила (Д), КПР (Г), Сити(Д), Челси (Д) ... е от такава програма ако не загубят поне 10 точки аз главата си режа докато ние с нашите умрели мачове срещу Съндерланд,Норич,Уигън,Фулъм ,Блякбърн, Уест бромич, Суонзи е ето тези всичките мачове са задължителни за вземане плюс Астън Вила(Д) и Челси(Д) такаче след тази загуба оставаме на 10 точки(7 след Евертън) и поне за мен шансовете са ни не големи, но ги има :)

Очаквам да загубим точки в почти всеки от т.нар. "умрели" мачове.

Потребителски аватар
Jordan Henderson
Контакти:

Мнениеот Jordan Henderson » 05 мар 2012 13:58

За какви шансове говорите ? Шансовете ни да се свлечем на 14-15 място са по големи от тези на 4то. И как точно си представяте да победим УБА? А Вила? А Блекбърн и Уигън?? Боксовите круши на лигата ама си взеха равен от нас в първите мачове.
С тези футболисти толкова,догодина ще видим. За мен дори ЛЕ ни е много с оглед на играта ни

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 05 мар 2012 14:04

KingKenny написа:не съм и очаквал нещо друго след гредата на Суарез. Това не е Ливърпул и все пак си мисля, че Арсенал няма да е в топ 4, а ние ще сме. Нюкасъл (Д), Евертън (Г), Астън Вила (Д), КПР (Г), Сити(Д), Челси (Д) ... е от такава програма ако не загубят поне 10 точки аз главата си режа докато ние с нашите умрели мачове срещу Съндерланд,Норич,Уигън,Фулъм ,Блякбърн, Уест бромич, Суонзи е ето тези всичките мачове са задължителни за вземане плюс Астън Вила(Д) и Челси(Д) такаче след тази загуба оставаме на 10 точки(7 след Евертън) и поне за мен шансовете са ни не големи, но ги има :)

В оставащите 12 срещи можем да си позволим да "разходваме максимум 5 точки и да стискаме палци на Чесли срещу Арсенал. Няма какво да се лъжем, злощастната загуба в събота бе голям удар по амбициите ни за топ 4. Смачкали сме ги (гледах на запис) и пак нищо. Има и такива дни, но след като цял сезон се скъсахме да пропускаме точки, това ни дойде в повече. Шест точки от Котките и Карамелите, ще ни върнат в играта. Всяка грешна стъпка от тук до края е фатална. Джони е много близо до 50-те лева :twisted:.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 05 мар 2012 14:09

В момента можем само да гадаем на кое място ще се класираме в края на първенството. Както бях написал по-горе на теория можем да се класираме на всяко едно място от 1 до 20, но какво ще покаже практиката е вече друг въпрос. Моето мнение е че след последните два кръга и свличането на Тотнъм вече 3тото място също става актуална тема и борещите се за място в ШЛ стават 5, които се борят за 2 места. Разбира се ако не си вземем и отложения мач срещу Евертън задачата ни да достигнем Тотнъм или Арсенал ще стане почти невъзможна, така че в този мач ни трябва задължителна победа. Колкото до Челси - с тези техни проблеми и слаба игра съм почти убеден че ще бъдем пред тях накрая.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Jordan Henderson
Контакти:

Мнениеот Jordan Henderson » 05 мар 2012 14:34

То кога е отложеният ни мач с Евертън? :?

Върни се в “Ливърпул”