Да ви е честито.
Само дето докато свикне с отбора, ще е минал половината сезон. Ще е интересно обаче да се види, какво ще направи Младенов, с играчи, които са събирани от кол и въже.
Стойчо Младенов-фен тема
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: СТОЙЧО МЛАДЕНОВ ПОЕ ЦСКА!
Само да ви кажа: Дуци е аут Пената Селекционер/Почетен президент
- Layne Staley
- Контакти:
Браво, не че съм голям фен на Стойчо, но това е добре!!! Моите уважения към чичо Митко, ама вече е тотално изкуфял ...
Ся ако дойде отнякъде новина и за уволнение на сръбския пе*ал... К*р за титан!
ЦСКА не е литекс!!!
Фен съм на Левски,но на този етап това бе най-доброто което можеше да се случи на ЦСКА!
За да имаме добър футбол в станата са нужни колкото се може повече силни отбори,а с Дуци отдавна бе ясно,че нямате шанс!
Жалко,че заради Дуци изгониха Радуканов!
За да имаме добър футбол в станата са нужни колкото се може повече силни отбори,а с Дуци отдавна бе ясно,че нямате шанс!
Жалко,че заради Дуци изгониха Радуканов!
ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ НА БОКЛУКЧИЙТЕ ОТ ГОДИНИ НАСАМ....НИЩО ДРУГО НЕ БИ СПАСИЛО ОТБОРА... СТИСКАМЕ ПАЛЦИ НА ЛЕГЕНДАТА !!! А ПРИСЪСТВИЕТО НА ПОДУЕНЦИ Е ОБЯСНИМО-ЕЙ,БОГУ, БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПРИТЕСНЯТ ОТ ТОВА ИМЕ

- obi4am_pirin
- Контакти:
Re: СТОЙЧО МЛАДЕНОВ : ПОЛУЧИХ ПОКАНА ОТ ЦСКА
zlatan написа:сега ми е интересно как Стойчо ще направи отбор,без парички и играчи.
Сега ще се види колко струва,той.
Айде Стойчо добре дошъл в джунглата.
Прав си ...но вярвам че има треньори които могат да мотивират играчите и да променят малко от малко мисленето им!Радуканов го направи със същите играчи които бяха на разположение на недоразумението Дочев и онзи измислен румънец!Нали не се съмняваш че Мъри би направил много повече с играчите с които Гонзо не успя!ЦСКА са малко нещо разграден двор в момента разпродадоха каквото можеше да се продаде взеха някакви играчи които не впечатлиха в първия мач!На Младенов ще му е трудно но мисля че ще е стъпка в положителна посока!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

Layne Staley написа:Браво, не че съм голям фен на Стойчо, но това е добре!!! Моите уважения към чичо Митко, ама вече е тотално изкуфял ...
Гонг вече писаха,че не само Пената,но и Дуци са освободени от длъжностите си!
Поредния добре премислен ход на титан, с който целят просто да намалят напрежението, което започна сред феновете още преди пъвия мач с Черноморец. Стойчо е луд, ако се е навил наистина. Вън Боклуците от ЦСКА!
Ако ще и Гуус Хидинк да докарат: Вън бОКЛУЦИТЕ ОТ цска!
Ако ще и Гуус Хидинк да докарат: Вън бОКЛУЦИТЕ ОТ цска!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Голям е този човек, за пореден път доказва, че ЦСКА е на първо място за него. На такива хора трябва да се отдава уважение. Дано имаме успех!!!
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
Най-хубавата вест е, че Цуци вече е в историята!!! За г-н Младенов каквото и да се каже винаги ще е малко - една от живите легенди на ЦСКА, завинаги един от нас!!!
ЧЕСТИТО И НАЗДРАВЕ!!!
ЧЕСТИТО И НАЗДРАВЕ!!!
YA GUNNERS YA