Време ли е за нов треньор или да чакаме официален крах?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

4oko i boko
Контакти:

Re: Време ли е за нов треньор или да чакаме официален крах?

Мнениеот 4oko i boko » 05 мар 2012 11:14

Грешна политика на всички нива в отбора.Ако са били нужни свежи пари от продажбите е трябвало навреме да се набележат нови попълнения и чак след това да се продават играчите...А то подир дъжд качулка...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 мар 2012 11:27

puhisamolevski написа:Според мене сте прекалено нетърпеливи и не отдавате заслуженото на Димитър Пенев. Той е човекът, който идва в най-тежките моменти и ви вдига на крака. Той налага юноши. Той е способен да победи и отстрани всеки отбор, независимо от кризата в клуба. Псувайте собствениците, ОК, но не може да псувате един безспорен футболен капацитет като Пенев.

Къде видя някой да псува по Пенев или си говориш наизуст..?

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 05 мар 2012 11:32

madbutcher написа:Никой треньор не може да се справи в средата на Титан. Те не искат сериозен специалист, който да се бори за просперитета на ЦСКА, защото така не могат да си правят делаверите. Не им трябва човек, който да настоява и да удря по масата, защото такива не са удобни. На Титан им трябват послушковци и хора от тяхната черга, които за пет лева повече ще унищожат нещо градено с деситилетия. Сложиха за треньор Пената, защото знаят, че нито един фен на ЦСКА няма да роптае срещу него. Крият се зад гърба му и го коткат, а той нали е добряк им се връзва. Имам чувството, че и неговото търпение се изчерпва и накрая ще им тегли една и ще си замине да си гледа старините.

+1
Радуканов не беше дал всичко на този отбор ! Изгониха го ! Любо тръгна да налага глоби и санкции, веднага му свиха перките . Тъкмо що годе се създаде отбор и всички бяха разпродадени. Ми кат нямат пари да вържат бюджета - да продават чужденците и тез дет не им се играе в България и да играем с младежите бе ! Каква титла , какви 5 лева ...Да спрат да дават празни обещания и да бръщолевят глупости ,че стават смешни вече !

PS:
Много отдавна виждам , че нещата в ЦСКА не вървят. Избягвам да гледам мачове на отбора, защото не съм мазохист ! Просто не искам да си причинявам излишни нерви и ядове.
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

GKo100v

Мнениеот GKo100v » 05 мар 2012 11:34

Ако бях някъкъв мнителен и маняк на "теориите на конспирациите" щях да си помисля че всичко в А група е нагласено много здраво. Тръгва ЦСКА с Любо играе прилично, птстранява динамо и опа вънка. Нещата тръгват наолу а Левски нагоре. ЦСКА е на дъното левски върви нагоре Гара Мара. Но идва Радуканов ЦСКА тръгва нагоре а Левски надолу продават и Гарата. Дори и сините журналисти есента мислеха че ЦСКА ще е шампион, че те направо напиха Литекс за суперкупата и БУМ изгониха Радуканов, и пак надолу и пак нагоре и така ще продължава завинаги. Но както казах не вярвам в такива неща.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 05 мар 2012 13:38

http://gong.bg/view_article.php?article_id=257095

Окей. Темата е изчерпана. Сега ни трябват нови собственици.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 мар 2012 13:39

Tony_CSKA написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=257095

Окей. Темата е изчерпана. Сега ни трябват нови собственици.

Архив.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”