Мнениеот madbutcher » 05 мар 2012 10:49
Не знам, какво да кажа за този мач. Току що се прибирам от Бургас и по пътя коментирахме, че отбора игра все едно е събран вчера и не се познават. Смятач дори, че играчите не са виновни, просто в нашия клуб липсва всякакава организация. Пената е велик и е дал много на отбора, но не знам дали има думата. Още по-лошо той трябва да е магьосник за да стане шампион с тези играчи. Изобщо всичко тази зима беше някак си объркано и ненормално. Взимаха се футболисти от кол и въже, някакви самодейци, забравили, какво от футбол от месеци. Не разбирам, кой реши, че Боладо трябва да е титуляр, като е тренирал цяла зима за здраве. И хоп контузия и довиждане сигурно до края на сезона. Мисля, че срещу навитите до крайност играчи на Херо Пената трябваше да пусне най-стабилните или най-готовите. Томас може да е играл в Испания години на ред, но вчере беше фигурант на терена. Момчето не е виновно, че дойде преди три дни и още не познава съотборниците си. Може би Дюлгеров щеше да се справи по-добре, защото познава нещата и е българин с мачове в А група. Единствения светъл лъч са младоците. Грънчов, Карачанаков и Костов заслужават да играят. Те са бъдещето на отбора и трябва да са на терена. За Титан не ми се говори, защото тяхното призвание е друго, не футболно! Вече съм сигурен, че те са в ЦСКА зада държат отбора ни в подножието на титлата. Миналия полусезон след селекцията с Зико и Мораес бях повярвал, че ще се борим за титлата, даже по-лошо повярвах на Титан. Мислех, че този път нещата ще станат въпреки лошото им управление. Минал е само един мач и загубата не е страшна, това са само три точки. Опасна е тенденцията, че вече трета година губиме всичко още в началото. Абдикираме от титлата без борба, а това е предателство. Това е удар не само по ЦСКА, това е нож в сърцето на хиляди българи. Левски има подкрепата на правителството, Лудогорец има перфектна организация, а ние какви сме-бедните братчета. Ето в това превърнаха отбора Титаните-развалина, бореща се за второ-трето място. Сега пишат за нов треньор, призовават да извикат Стойчо Младенов, но той не е вълшебник, а и не е луд да се занимава с некомпетентни шефове. Не съм обеден, че във вредната пернишка среда може да вирее един толкова праволинеен човек, като Стойчо. Те никога няма да го повикат, защото има мнение и не търпи игрички. За тях е важно треньора да е послушен и да си въртят делаверите. Доказаха го мачовете със Стяула и Славия, за които Радуканов се изказа остро за някои играчи. И какво стана-махнаха го! Вместо на негово място да дойде треньор с познания и ерудеция, те заложиха на Пенев. Знаят, че чичо Митко е мил и добър човек и не е запзнат с новите шмекерии. За да се застраховат изцяло за шапка му сложиха Дуци. Никой не може да ми каже, какви заслуги има сърбина, че да заема най-сериозната длъжност на Армията. Какво търси в ЦСКА един доказан интригант, пияница и делавераджия? Ясно е, работи за просперитета на Титан, не на ЦСКА. Докато клубът ни е пълен с подобни хора, като Дуци, анти ЦСКА съдията Димитров-Каубоя, пернишката мутра Перо няма да прокопсаме. Още по-лошо тези индивиди ще унищожат нещо градено 60 години. Не самия клуб, а ореола на шампион и победител, който все още е жив. Не трябва да го допускаме и още на следващия мач на Армията да им кажем всичко в очите. ЦСКА отцелява в битка срещу всички вече 20 години именно заради верните си фенове. Същите момчета и момичета, които с гърдите си защитиха отбора от мръсните ръце на Бакърджиев и Софиански, от мутрите на ВИС-2 в Кюстендил, застанаха срещу полицейските палки в Петрич само в името на ЦСКА. С вярата, че все някога нещата ще се променят. Какво стана-изпратиха ни първо Лупи, който почти сам унищожи отбора, а след това и Титан с мисията да ни довършат отвътре. Много от тези фенове вече са отвратени и не идват на стадиона, но ние последните мохикани не можем да се предаваме. Защото ЦСКА е повече от футболен клуб!