Левски - Черно море|17 кръг|4 Март, Неделя|13:30ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Левски - Черно море|17 кръг|4 Март, Неделя|13:30ч|

Мнениеот Tommi » 04 мар 2012 23:52

Литекс, не си прав за "футболната мисъл" на Тасевски. В доста моменти Дарко е с един ход пред противниковата защита и само с едно докосване на топката може да я "матира".
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 мар 2012 23:58

BadBoy написа:
TristaNNN написа:Гаджев и Тасевски не бяха във форма днес - факт, но за сметка на това Жуниор и Рамос са. То така и ще върви играта, ако двама не са във форма, ще има двама на които им върви играта, което е нещо нормално.

Съгласен съм за домакинството, наистина беше фактор днес, но няма как да е иначе на Герена ;)

Тук изниква един много тънък момент, те Гаджев и Тасевски способни ли са да играят в схемата и изискванията на Костов, защото да кажеш на старта на полусезона, че някой не е във форма мигновено хвърлящ вината върху треньорът, че не си е свършил работата ;) Това обаче ще разберем след няколко кръга ако двата продължат в същата светлина
И Гаджев, и Тасевски не се славят с бърза футболна мисъл и движения, и според скромното ми аматьорско мнение ще са повече във вреда на схемата на Костов и нищо чудно лятото и двамата да им покажете пътя, а и през полусезона да останат пейка, защото е видимо, че Костов мърди не търпи.

Казвам ти веднага - да, способни са. Защо да не са способни, и двамата имат качества. Смело ще ти кажа, че това са едни от най-добрите халфове в родното първенство. Обаче, моля те не ми върти нещата, че едва ли не тренера е виновен за днешното им представяне. Да, и двамата се представиха зле днес, но не забравяй че напрежението от задължителна победа беше огромно, а по принцип това напрежение удря най-вече лидерите на отбора.
За футболната мисъл грешиш, поне според моето по-скромно мнение, но ще се съглася че първият мач от полусезона не трябва да дава храна за тооолкова крайни изводи.
За лятото да - вероятно ще си заминат, но ще се търси някой лев там, нормално, обаче от друга страна не се знае как ще завършим първенството и какви амбиции ще имаме в Европа...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 мар 2012 00:20

TristaNNN споделих мнение което не желая да налагам, а и уважавам всяко чуждо такова и го приемем.
След 5-6 мача ще се дават персонални оценки, но с тази игра от днес добро в ЕКТ не ви чака, за другите нищо не мога да кажа, тъй като нито Лудогорец гледах, нито Ловеч гледах, а за ЦСКА или добро или нищо, те просто са в кома.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 мар 2012 00:27

BadBoy написа:TristaNNN споделих мнение което не желая да налагам, а и уважавам всяко чуждо такова и го приемем.
След 5-6 мача ще се дават персонални оценки, но с тази игра от днес добро в ЕКТ не ви чака, за другите нищо не мога да кажа, тъй като нито Лудогорец гледах, нито Ловеч гледах, а за ЦСКА или добро или нищо, те просто са в кома.

И аз не налгам мнение, приятно си лафим тука във форумчето и това е :) Днешната игра обаче беше изпълнена с напрежение, породено от огромни очаквания.Определено ще се правят генерани оценки след няколко мача, но ако трябва да сме точни, голямата оценка ще бъде след мача със зелените от Делиормана

[offtopic]Сигурен съм че си гледал и Лудогорец и Литекс ;)[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 мар 2012 00:29

[offtopic]не съм ги гледал, а и ако бях до сега щях да изкажа мнение за тях в темите им, но него правя, тъй като нямам база върху която да ги изградя, а от видео и статии изводи никога не правя.[/offtopic]

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 05 мар 2012 00:54

Според мен е глупост Грийн да играе в централен защитник. Направи непредизвикани грешки. Отбора ще изглежда по-добре, ако в защита играят Милиев и Диамонтен, пред тях Грийн и Гаджев(Димов) и пред тях Тасевски. Това е. Иначе днес новите ми харесаха, особено Жуниор, а Рамос ме иненада приятно, очаквах да се представи по-слабо. В офанзивен план показаха хубави неща момчетата, в дефанзивен план бяхме зле. Така мисля аз :)
CHELSEA

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 мар 2012 01:32

BadBoy написа:TristaNNN споделих мнение което не желая да налагам, а и уважавам всяко чуждо такова и го приемем.

Отсега,ако почнем да се "взираме" в ЕКТ Байерн М хич да не си "правят устата".А,пък,ПСВ,Интер,Удинезе,Тотнъм и други такива-къде са тръгнали?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 05 мар 2012 02:26

Ех де да бяха нашите отбори като изброените, но много вода ще трябва да изтече докато видим, че ги доближаваме поне на 1/4, но ти си падаш по такива сравнения, когато ти се изчерпат нормалните футболни аргументи.

Отиди в спортал, там има интервюта с Тонев, Костов и фенове, изслушай ги и ги осмей на мига, защото и те нещо много мърморят ми се струва.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 05 мар 2012 06:41

Който е очаквал някакъв разгром или нещо подобно, не е добре. Или е непоправим оптимист. Първо, Черно Море е един много солиден отбор. Това е отбор от горната половина на златната среда, или така да се каже една от първите резерви за ЕКТ ако някой от обичайните заподозрени се издъни. Някои мнения, наричащи го "отборче" са обидни дори и за мен, въпреки че съм левскар. И второ, Левски е на практика нов отбор - нов треньор, нова схема, доста нови играчи. Не може да се очаква някакво извънземно разбирателство и сработеност между играчите все още. Супер стана, че бихме, щото можеше и да не бием, и тогава щеше да има драми. И въобще не ми е ясно какви са тези изявления от страна на ръководството, че едва ли не сме станали шампиони вече и т.н. Според мен Лудогорец, ние и Черноморец имаме горе-долу равни шансове за титлата, а Литекс и мъчениците ще се бият за последната виза (освен ако Славия и Локо Пд не се намесят, но ме съмнява).

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 мар 2012 08:59

Грийн трябва да играе опорен халф на мястото на Йовов.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Архив”