Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rump_shaker написа:Много ме е яд за изтърваните точки. Реално погледнато ги смачкахме Нафтата ама уви. При техният гол топката нещастно отскочи в оная кална бабуна иначе това дори и за удар не минаваше. Изненадах се от това как играха нафтата. Вратаря им само чистеше напред към ония дългун и за 90 минути нищо не направиха. Много ме е яд че изтървахме много положения. Много е лошо защото изпуснатите точки вече си оказват влияние. Макар че да си призная харесаха ми някои играчи. Данчо Христов според мен изкърти в тоя мач. Беше навсякаде. Тичаше от началото до края и беше най-полезният ни играч. Петьо също ми хареса много. Ако някой каже че пак не може да играе футбол значи продължава да гледа с презумпция мачовете!
И ми писна от МАЛОУМНИ фенове по стадиона. Имаше група от 15-20 псевдо фенове които през цялото време не спряха да обиждат вратаря ни. Това вече граничи с олигофрения. 90 минути му викаха и го обиждаха. Добре че второто полувреме беше от другата страна та не ги чуваше.
Аз през 20 години дето съм на тоя стадион не съм си позволил безпричинно да псувам игарч... Не съм чул от ботевистите които са на тоя стадион от 40-50 години да псуват наш играч.... А тея всички дето по цял мач идват да псуват по нашите играчи мога да им кажа да ми ГО ЛАПАТ
rump_shaker написа:Ни на всеки 2 мача гониим, махаме, уволняваме...... После що не се получават нещата. Няма как. Ако някой иска да махне Радукана нека се замисли, кой отбор в света е спечелил нещо в сезон когато са му сменени 2 треньора да не говорим за 3!
Bartolomej написа:и все пак БотевЪ е малко над зоната на изпадащите
chepishev73 написа:Само не ми се мисли, ако със същата игра от наша и от страна на "Нефтохимик" , бяхме загубили мача. Какво щяха да пишат "феновете"? Или пък (пак повтарям) със същата игра резултата беше 3:1 за "Ботев". Ако паднем с тази игра - Ууууууууууууууу, некадърнициииии, слаба селекция, Радуканов вън.......... Ако бием - Канари - Юнаци, Ай канарииииииииии.......... А играта ни и в трите случая (визирам и равния, който се получи) е една и съща. Странно е това племе, наречено ФЕНОВЕАз лично харесах как играха момчетата ( с малки изключения като отигравания). Хареса ми и, че Нафтата изиграха много правилно тактически мача ( да не загубят, а можеше и да победят). Яд ме е, че не победихме, но това не пречи следващия мач пак да псувам съдията (с право) и да ПОДКРЕПЯМ ЛЮБИМИЯ "БОТЕВ"
Потребители, разглеждащи този форум: ikar и 4 госта