Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот Синьо сърце » 04 мар 2012 22:13

Левски няма как да играе по-добре при този съперник и при треньорска директива ТРИ ТОЧКИ. Можехме да сме пет пъти по-атрактивни, но при хикс кого щеше да го бърка...На старта е така-а и за в бъдеще ще има такива мачове. Ако се замислиш-Костов проведе перфектно тактически мача-клатене и чакане, рано или късно щеше да стане. Можеше и те да вкарат-но тогава има друг план. Този даде резултат-без тичане и зор три точки на старта.А за петички и мрежички не е това мачът...
Колкото до вас-от това, което гледах, не виждам нищо смислено и оптимистично.Но това вие си знаете...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 мар 2012 23:10

Синьо сърце написа:Левски няма как да играе по-добре при този съперник и при треньорска директива ТРИ ТОЧКИ. Можехме да сме пет пъти по-атрактивни, но при хикс кого щеше да го бърка...На старта е така-а и за в бъдеще ще има такива мачове. Ако се замислиш-Костов проведе перфектно тактически мача-клатене и чакане, рано или късно щеше да стане. Можеше и те да вкарат-но тогава има друг план. Този даде резултат-без тичане и зор три точки на старта.А за петички и мрежички не е това мачът...
Колкото до вас-от това, което гледах, не виждам нищо смислено и оптимистично.Но това вие си знаете...

Жалко,че не си видял!Не си толкова наблюдателен като мен :lol: :lol: :lol:
Иначе аз лично съм фен на атрактивния футбол,а не на точките!Винаги съм слагал на преден план хубавата и постоянна игра и след това точки и т.н.(ествествено за футболистите и треньорите е обратното,но аз съм фен на футбола!Аз искам да гледам красива игра!Не случайно все повече и повече се ориентирам към футбола в Англия,примерно)!Понякога като играеш добре и постоянно резултатите може и да се забавят...но идват рано или късно!Губиш мачът,но излизаш в следващия с чест,достойнство и самочувствие,което ти помага да успееш!А пък като биеш с няква мизерна игра,какво толкова!Някакви 3 точки печелиш,но знаеш,че не си толкова силен,колкото предполагаш!Въпреки това ставаш шампион и се изправяш срещу европейски тим от средна класа,който ще те смаже,защото ти не играеш добре!И ние се въртим в един малък кръг,който е една нищожна част от една вселена,където са по-големите отбори!Но ''какво пък...важното е че сме лидери в този малък кръг(България)...нали''?
Заради горните неща и моментното състояние на ЦСКА,аз за сега не искам моят тим да играе в евротурнирите,пък камо ли да стане шампион!Шампион едва ли ще стане,но има вероятност да играе в Европа,защото класацията не се определя от това ''кой е по силен'',а ''кой е по постоянен''!Затова не винаги шампионът и участниците в Европа са по-силни от останалите отбори на по-долните места!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 мар 2012 23:25

Безкрайно слаб първи кръг като че ли! Реално погледнато май се жертва титла за лиценз, само не знам за какво ни е лиценз като с такава игра няма да влезем дори в тройката. Сега останахме и с един нападател. Боладо май приключи сезона както и започна. По-нелеп дебют не съм виждал! Според мен си личи, че на този отбор му липсва Тодор Янчев в средата както и Платини в атака.Галчев не знаеше на кой свят се намира и той. От новите само Присо показа някакви качества, но нямаше избор Пената трябваше да рискува. Сините нека си злобеят, ама и те не са нещо впечатляващо-биха с гол от явна засада на Жуниор! ;) Все пак Рамос и Жуниор ми направиха добро впечатление. От нашите нито един не ми допадна-Мораеш ще е пълна дупка без Платини и Зику. Все по-слаби са ни мачовете в България, няма какво да се лъжем!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 04 мар 2012 23:30

На мен тая загуба ми приличаше повече на "Ето ви трите точки, както се разбрахме, дано вече няма нередности с картотеката ни за Анисе", от колкото на слаб отбор.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 мар 2012 23:46

Янис Зику написа:На мен тая загуба ми приличаше повече на "Ето ви трите точки, както се разбрахме, дано вече няма нередности с картотеката ни за Анисе", от колкото на слаб отбор.

Може и да си прав, защото днес не казаха и думичка за Анисе. ;)Изведнъж пък толкова хрисими станаха всичките. :mrgreen: Вече няма опасност да им вкара гол, защо да се притесняват. :lol:
Последна промяна от dreben23 на 04 мар 2012 23:49, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 04 мар 2012 23:48

Синьо сърце не се главозамайвай много. Лудогорец Разград- Шампион! Вие ще останете с калъфките, както и ние ;) Но най-вече вие! 8-)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 мар 2012 23:53

Лудогорец пък ще останат с калъфките на Шампионската лига и те така. ;) :lol:
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 мар 2012 00:02

danko_sot написа:Синьо сърце не се главозамайвай много. Лудогорец Разград- Шампион! Вие ще останете с калъфките, както и ние ;) Но най-вече вие! 8-)

ТОВА Е МИСЪЛТА НА ГОДИНАТА! И двата отбора с калъфките,ама ние най-вече?!?! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 мар 2012 00:08

Янис Зику написа:На мен тая загуба ми приличаше повече на "Ето ви трите точки, както се разбрахме, дано вече няма нередности с картотеката ни за Анисе", от колкото на слаб отбор.

Аххххаахххаххха!! И смяташ,че вашите са заложили 3-те точки заради някакъв ром?? Стига,бе!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 мар 2012 00:10

dreben23 написа:

Може и да си прав, защото днес не казаха и думичка за Анисе. ;)Изведнъж пък толкова хрисими станаха всичките. :mrgreen: Вече няма опасност да им вкара гол, защо да се притесняват. :lol:

Той няма опасност да вкара гол на никой! Просто щото няма да играе!! Никъде!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Архив”