Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
to6kata1912

Re: Лъчо???

Мнениеот to6kata1912 » 07 авг 2009 23:59

Е 23 гола ме съмнява да вкарате утре, ама до 14ката може да се стигне
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

Потребителски аватар
to6kata1912

Re: ИЛИАН ИЛИЕВ

Мнениеот to6kata1912 » 07 авг 2009 23:59

Берое с тая игра не за оцеляване ми в топ 10 ще влезнат без проблем
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

Потребителски аватар
Моряк
Контакти:

Мнениеот Моряк » 08 авг 2009 00:04

Ако на някой му е интевресно, а не се е сетил .... http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0% ... 0%B5%D0%B2

Голям футболит и добър треньор.
ИзображениеИзображениеИзображение

vesodoc
Контакти:

Re: Отборът Дебрецен

Мнениеот vesodoc » 08 авг 2009 00:09

naso написа:играем с унгарското локо пловдив

Хахахахаха!!!
Евала!!!
Много благодаря за това обобщение!!!
Ще ги натирим в трета глуха!
Не знам дали можем, но поне много ми се иска!!!
В момента в УНгария е по-зле като цяло животът, отколкото тука в България!
Къде са буферите от нашето си Локо ПД ???
Хайде, вземете участие...моля. Знам, че го желаете...:)

Потребителски аватар
blue_dobrich
Контакти:

Мнениеот blue_dobrich » 08 авг 2009 00:11

Супер! Ако и дадеш линк за гола му с Бенфика ще си супер! ;)

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: ГОРЧИВАТА ИСТИНА

Мнениеот DukeUnv » 08 авг 2009 00:12

fr3ak_boy написа:Трябваше Батков да развърже кесията и да върне Пелето от Енерги.

Батков да извади 1 милион евро за футболист?? :lol: Виж, че той ги взима или свободни агенти или бивши левскари.. Гледай го, че си пази парите само, за да ходи по сафарита!
Изображение

vesodoc
Контакти:

Re: ОТ 2 ДО 7КРЪГ СА ВАЖНИТЕ МАЧОВЕ.

Мнениеот vesodoc » 08 авг 2009 00:14

А ще има ли пак шампионат на дублиращите отбори?
Щото реално тези 27 играча (или бяха повече) ще трябва да се разпределят на три - един отбор за Европа, един за нашия си шампионат и един за дублажа. На мен лично тоя дублиращ отбор напоследък беше започнал да ми прилича на нещо като карцера в казармата, като дисцип, егати. Провиниш се нещо, препиеш, поскараш се на тренера и аре...риташ с юношите...
Та, ако пуснат юношите да бъдат гръбнака на А отбора за родния шампионат, контузените - в дублиращия отбор, за да не губят въздух в дробовете, може и да стане. Мое, скромно мнение.

vesodoc
Контакти:

Re: ГОРЧИВАТА ИСТИНА

Мнениеот vesodoc » 08 авг 2009 00:18

DukeUnv написа:
fr3ak_boy написа:Трябваше Батков да развърже кесията и да върне Пелето от Енерги.

Батков да извади 1 милион евро за футболист?? :lol: Виж, че той ги взима или свободни агенти или бивши левскари.. Гледай го, че си пази парите само, за да ходи по сафарита!

То не е само да се купи някой качествен чужденец. Трябва и да му се плаща заплата. А нашите заплати са в пъти по-ниски от тези в чужбина. Нали ще наскачат останалите играчи! Истина е това за духа в съблекалнята. За да играят единно, играчите трябва да получават сходни по размер заплати. Иначе почва завист, клепане, интриги и тн.
Ако постепенно се увеличават заплатите на всички или поне премиите, (а това може да стане само с поредни участия, всяка година в евротурнирите), то лека полека може да се достигне до по-прилично ниво, така че да стане възможно привличането на истински звезди от чужбина. Аз лично бих препоръчал в тоя ред на мисли играчи от първенството на САЩ! Те са старателни, грамотни и точно в този момент биха се радвали да играят в държава от Евросъюза!

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Re: Сърмов??

Мнениеот Phoenix_ » 08 авг 2009 00:18

Мълчи бе идиот, знаеш ли колко ми пука на колко мача си ходил бе келеш.... ти си един тъп селянин, който си мисли, че като ходи на мач е най-верния и голям фен, и най-големия разбирач относно Левски... ТРАЙ там не се обаждай бе!!! Не разбираш грам от футбол... МА ГРАМ, знаеш ли к'во значи ГРАМ!!!! Ти си един дрънкач на глупости, ти си един от тея идиоти които викаха и срещу Гонзо!! Вие сте банда селски пръчове, които си мислят, че разбират от футбол понеже са на стадиона... Нали се сещаш, пич че като седеш и гледаш как самолетите излитат, не означава че ще се качиш в самолета и ще го дигнеш във въздуха!! ВЪЗДУХАР! МЛЪКВАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ бе келешииииииииииииии

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 08 авг 2009 00:21

Илиан Илиев е голяма работа!!! Като футболист не отстъпваше на Лечков и на Балъков(според мен беше и по-добър, но това е лично мнение) Пожелавам му от сърце и успешна треньорска кариера!

Върни се в “Архив”