Модератор ЛокоПД написа: 
Проблемите ни са няколко.Първо,уж се бяхме разбрали мачът да е в събота и първоначално нямаше проблем - да,ама не,нещата нещо се извъртяха.Второ,щяхме да играем на националния стадион...да,ама не.Даже Динев предложи той да плати наема за който си изберете стадион.Трето,не се знае в кой сектор ще бъдем,откъде ще се влиза, повечето от нашите ще дойдат с колите си,билети не са изпратили вашите и ще трябва да си ги купуваме на място,преди мача.За "капак", полицията отказва да охранява мача.Пълна дивотия,майна.За какво е цялата тази история ? Освен това,ще ми е интересно, дали ще са същите циркове при следващите ви домакинства,на други отбори - това ще видим по нататък

За събота би трябвало да си наясно, че не е наша вината.
Че ще се играе на националния стадион-няма и не е имало такова нещо-от наша страна НИКОЙ не е казвал или се съгласявал на такова нещо.
Около нашия стадион място за паркиране на колите-бол. И безплатно и платено. Ако не знаеш къде и ако искаш-на лични(да не се приеме за реклама) ще ти напиша къде там има платен паркинг за(ако не ме лъжат спомените) 2лв за целия престой. Ще влизате от севeрната страна-независимо дали В-сектор ще е отворен или не-ако е-предполагам знаеш къде е "кошарата", ако не е-ще сте в северната част на А-сектор. Полицията и да не охранява мача е длъжна да е отвън, а вътре на стадиона ще се охранява от частна фирма, така че охрана ще има. Единственото кофти е това за билетите-тука си прав.
Ако на тоя мач всичко е ОК(а не виждам причина да не е така), не мисля, че и за другите ни домакинства ще има проблем. Всъщност някой от вас(поне един) идвал ли е скоро в Надежда, че така категорично слагате етикети като "развалина" и т.н. на стадиона ни? И защо мислите, че истинската причина за лиценза е състоянието на стадиона(да напомням ли че на тоя "рушащ" се стадион имаше концерти на Мейдън, Сабат, Депеш Мод, Елтън Джон, Джордж Майкъл, и Кайли Миноуг, а може и да пропускам някой, на които концерти имаше по 30-40, че и повече души)?