Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот Кашчей » 03 мар 2012 14:09

danko_sot написа:
Хан Крум написа:
danko_sot написа:И отново повтарям реален купувач ще се появи когато Титан обявят, че ЦСКА е за продан. В момента те си правят хубав бизнес с продажба на играчи на гърба на клуба ни, така че едва ли точно сега мислят за продажба на клуба!

Явно си умен колкото 3годишна маймунка и толкова помниш . Титан поне 3 пъти обявиха че продават ЦСКА , наистина е досадно когато поредния главоч се изтъпани и каже - Титан да обявяли че продават. Колко пъти ?! Ако можеше с ЦСКА да се прави бизнес, както някои твърдят , щеше да има кандидати . Явно хубавия бизнес е само във въображението на някои .
Единственото което могат да натравят феновете на ЦСКА е да пълнят стадиона и дават пари за ЦСКА , при наличие на многобройна публика много по-лесно ще се намерят нови собственици .
При положение че на мачовете ходят по 600 човека които само мрънкат и плюят , ще си гледате Титан до второ пришествие , или Титан ще се откажат и отиваме в А окръжна.
Впрочем тъпите буфери реваха " Гигов вън " , само че без Гигов по-зле , мераклии да го заместят също няма .

Това беше преди половин година най-малко, когато Борисов каза, че е готов да продаде ЦСКА. Едно е да го каже, друго е наистина реално да прави опити да го направи. Поне аз така мисля.

И правилно мислиш.Досега да са листнали акции на борсата, ако са имали намерение да делят кокала с други кучета.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 03 мар 2012 15:06

danko_sot написа:Това беше преди половин година най-малко, когато Борисов каза, че е готов да продаде ЦСКА. Едно е да го каже, друго е наистина реално да прави опити да го направи. Поне аз така мисля.

За последно беше средата на демекври , преди това лично съм ги чувал да дават изявления пред медиите поне още 2 пъти . Колко пъти някой някой публично е казвал че иска да купи ЦСКА ? Николко ! Отделно че ако някой има желание ще си преговаря с Титан . Каква беше реакцията на "Асарел" на спекулациите че щели да купуват ЦСКА ? Щяха да си счупят краката от бягане по надалече .
Сигурно са тъпи и не искат да участват в голямата далавера . Или пък не искат да си имат работа е "фенове" като тебе. 8-)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 03 мар 2012 19:33

Хан Крум написа:
danko_sot написа:Това беше преди половин година най-малко, когато Борисов каза, че е готов да продаде ЦСКА. Едно е да го каже, друго е наистина реално да прави опити да го направи. Поне аз така мисля.

За последно беше средата на демекври , преди това лично съм ги чувал да дават изявления пред медиите поне още 2 пъти . Колко пъти някой някой публично е казвал че иска да купи ЦСКА ? Николко ! Отделно че ако някой има желание ще си преговаря с Титан . Каква беше реакцията на "Асарел" на спекулациите че щели да купуват ЦСКА ? Щяха да си счупят краката от бягане по надалече .
Сигурно са тъпи и не искат да участват в голямата далавера . Или пък не искат да си имат работа е "фенове" като тебе. 8-)

Хане, хане, хане. Само никът ти е хански. Друго ханско в теб няма. ;)

П.П. Обичайте си ги Титан бе. Възхвалявайте ги, радвайте им се. Може и на работа да ви вземат някой хубав, слънчев ден! Времето им обаче изтича, само това ще ви кажа аз.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 мар 2012 21:12

Абе, къде са великите аналитици тука...Киснахте в синия форум два месеца да обяснявате за синята селекция-айде обяснете сега! Или всичко е тото-пак продаваме титлата на полусезона...Пускаш неподготвени играчи-единият с тежка контузия. Тоя Присо добре, че Гонзо не ни го довлече, да се чудим как да го махаме. Къде ви е селекцията, на щайги ви направиха...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 04 мар 2012 21:29

Синьо сърце написа:Абе, къде са великите аналитици тука...Киснахте в синия форум два месеца да обяснявате за синята селекция-айде обяснете сега! Или всичко е тото-пак продаваме титлата на полусезона...Пускаш неподготвени играчи-единият с тежка контузия. Тоя Присо добре, че Гонзо не ни го довлече, да се чудим как да го махаме. Къде ви е селекцията, на щайги ви направиха...

Ами те през цялото време анализираха далаверите и колко кинти прибраха "ТИТАНИТЕ". Ми прилични кинти прибраха, което си така, така си е и копче не мож да им кажеш ;) :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 мар 2012 21:38

Синьо сърце написа:Абе, къде са великите аналитици тука...Киснахте в синия форум два месеца да обяснявате за синята селекция-айде обяснете сега! Или всичко е тото-пак продаваме титлата на полусезона...Пускаш неподготвени играчи-единият с тежка контузия. Тоя Присо добре, че Гонзо не ни го довлече, да се чудим как да го махаме. Къде ви е селекцията, на щайги ви направиха...

Ами какво да обясняваме,колега!Принципно не трябва да се правят анализи от един мач,но щом искаш,ето ти го:
От това което показаха,и вашта и нашта селекция е зле ;) !Вече коя е ''по-зле'' от другата,не е от голямо значение!
А за Присо те съветвам да не бързаш много с коментарите!
Последна промяна от delqnski47 на 04 мар 2012 21:48, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 мар 2012 21:41

delqnski47 написа:

Ами какво да обясняваме,колега!Принципно не трябва да се правят анализи от един мач,но щом искаш,ето ти го:
От това което показаха,и вашта и нашта селекция е зле ;) !Вече коя е ''по-зле'' от другата,не е от голямо значение!

Кои от трансферите на Левски е "зле"?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 мар 2012 21:43

W84me написа:
delqnski47 написа:

Кои от трансферите на Левски е "зле"?

''Зле'' бих казал,че е пресилено като оценка,като за първи мач!Ако изключим Жуниньо,който игра добре,на мен никой от новите ви не ми направи някакво кой знае какво впечатление!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 мар 2012 21:52

delqnski47 написа:

От това което показаха,и вашта и нашта селекция е зле ;)

Ооооо, както винаги отговарят тези с чест, а баш тарикатите се крият...Изобщо нямах впредвид теб. Но за анализите, така и така сме се събрали-наистина от един мач не се правят. Има обаче една разлика-в Левски има надграждане и наченки на стил.С всичките кусури. В ЦСКА е тотална деградация...Съперниците са сравними-аз лично останах приятно изненадан от Черно Море. Страхотна битка за първа топка, почти безгрешна защита и синхрон, добра тактическа постройка...Ако Костов не беше махнал Ицо в 30 мин, не се знаеше какво ще стане. Този отбор ще създава проблем на всеки съперник и се радвам, че нямаме вече мач с тях. ;) Колкото до Херо-без коментар. Този пич от лайна боя прави, егати машината...Аз не знам как ще ги бием тези на Герена, хич няма да е лесно! Но вие нямате идея ни как да изнесете топката, ни какво да я правите. Не знам как ще се оправяте-не е резултатът страшен, а играта...Но това са ваши проблеми!
Като цяло към днешна дата шампионатът е отворен.Лц ги видяхме вчера-все бяха готови...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 мар 2012 22:01

Синьо сърце написа:
delqnski47 написа:

От това което показаха,и вашта и нашта селекция е зле ;)

Ооооо, както винаги отговарят тези с чест, а баш тарикатите се крият...Изобщо нямах впредвид теб. Но за анализите, така и така сме се събрали-наистина от един мач не се правят. Има обаче една разлика-в Левски има надграждане и наченки на стил.С всичките кусури. В ЦСКА е тотална деградация...Съперниците са сравними-аз лично останах приятно изненадан от Черно Море. Страхотна битка за първа топка, почти безгрешна защита и синхрон, добра тактическа постройка...Ако Костов не беше махнал Ицо в 30 мин, не се знаеше какво ще стане. Този отбор ще създава проблем на всеки съперник и се радвам, че нямаме вече мач с тях. ;) Колкото до Херо-без коментар. Този пич от лайна боя прави, егати машината...Аз не знам как ще ги бием тези на Герена, хич няма да е лесно! Но вие нямате идея ни как да изнесете топката, ни какво да я правите. Не знам как ще се оправяте-не е резултатът страшен, а играта...Но това са ваши проблеми!
Като цяло към днешна дата шампионатът е отворен.Лц ги видяхме вчера-все бяха готови...

Има някакво надграждане,но е някакво!Разбира се,отбелязваме пак,че това е първи мач и не може да се правят точни анализи!А и не може да се сравнява селекцията на ЦСКА и ''Левски'',тъй като те играха с различни противници на различно ниво!Плюс това единият беше домакин,а другият-гост!Винаги съм казвал,че истината лъсва като има битка 1 в 1,така че за момента не може да се сравняват двата отбора по какъвто и да е начин!
За тези два мача аз лично очаквах ''Левски'' да играе по добре!Колкото до ЦСКА...нямах особени очаквания!Но не бих казал,че е ''тотална деградация''!Видяха се и хубави неща,макар и малко!
Sofia.

Върни се в “Архив”