Фен тема: Red_Girl
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Re: 17 кръг А ПФГ : Черноморец - ЦСКА
Честита победа и от мен.Бях дал прогноза 4:1 и сега туй 2:0 ми се струва малко над разпасаната "Пенева чета",но пак си е добре.При равни точки ще имате предимство заради резултатите(0:1 и 2:0) Победихте "злото"! Остава да победите и другото "зло"(м.с.) за да има и повече от 7-8 хиляди на такъв мач.Толкова си бяха.От Гонга не лъжат.По тв се видя добре
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Честита победа и от мен.Бях дал прогноза 4:1 и сега туй 2:0 ми се струва малко над разпасаната "Пенева чета",но пак си е добре.При равни точки ще имате предимство заради резултатите(0:1 и 2:0) Победихте "злото"! Остава да победите и другото "зло"(м.с.) за да има и повече от 7-8 хиляди на такъв мач.Толкова си бяха.От Гонга не лъжат.По тв се видя добре
Аз пък понеже не бях на "тв", а на стадиона, а на този стадион съм ходил мнооого пъти, ти казвам, че бяха доста повече!!!! Някак си не се получава аритметиката, при стадион с капацитет 18 000 седящи места 2/3-и да е пълен и да се окаже по малко от половината, как се получава така?!
Не се ядосвай толкова,според друг ваш фен вчера фенове на Нефтохимик в Пловдив са били 100на човека,така,че сме долу горе квит 
mazut написа:Не се ядосвай толкова,според друг ваш фен вчера фенове на Нефтохимик в Пловдив са били 100на човека,така,че сме долу горе квит
Първо - не се ядосвам! Второ - не съм фен само на "Черноморец", трето - като не знам нещо, питах дизела, той ми обясни за какво става въпрос! Просто писах за несъответствията и пълния абсурд, който се пише!
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
kartago написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Честита победа и от мен.Бях дал прогноза 4:1 и сега туй 2:0 ми се струва малко над разпасаната "Пенева чета",но пак си е добре.При равни точки ще имате предимство заради резултатите(0:1 и 2:0) Победихте "злото"! Остава да победите и другото "зло"(м.с.) за да има и повече от 7-8 хиляди на такъв мач.Толкова си бяха.От Гонга не лъжат.По тв се видя добре
Аз пък понеже не бях на "тв", а на стадиона, а на този стадион съм ходил мнооого пъти, ти казвам, че бяха доста повече!!!! Някак си не се получава аритметиката, при стадион с капацитет 18 000 седящи места 2/3-и да е пълен и да се окаже по малко от половината, как се получава така?!
В един сайт прочетох току що 8 500 зрители и това ми се вижда най-вярната прогноза.Ето как се получава аритметиката.По тв явно се вижда че 4 те сектора зад западната врата са почти изцяло празни.А те са от най-големите-за по около над 1000 души всеки.Сектора (синия) където е агитката със знамената също е на половина празен.Сектора(другия син) от към другата страна,последния под козирката на сектор В също не е пълен.Не се заблуждавай от сектор А.Там блоковете отдавна не са това което бяха и стадиона отдавна няма 18 000 места а много по-малко.Събев "изяде" цели 4-5 реда(най-горните) за да направи ВИП залите,също и разшири официалната ложа поне 2 пъти(от там също капацитета пада).Обърни внимание колко са малки блоковете на сектор А в сравнение с преди.По мое мнение около 7-7 500 имаше на стадиона бургазлии.Чорбата колко бяха-вече незнам.Ако са били 1000-значи около 8 500 души.Ама все пак важен е резултата
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Честита Победа, Бургас!
Гледах мача по ТВ-то и страшно се накефих, майна!
Направо ги смачкахте!
Херо - много Голям, майна!
Страхотен треньор и отбор имате.
Вие сте пример как с НЕ многомилионен бюджет може да се направи добър и боеспособен отбор.
Всичко опира до това - да имаш един приличен бюджет за "А" гр, правилна политика и добър специалист, който наистина да я разбира тази игра.
Въобще целия ви отбор е много добър, без да се дели на защита, средна линия и нападение.Целия отбор играе колективен футбол и показва завидно разбирателство във всяка фаза от играта.
Въобще Херо е направил една сплав от футболисти, които на терена излизат като едно цяло.Аз не видях някой футболист от отбора ви, който да се крие или изолира от играта.
Вие и Лудогорец играете в момента най-добрия футбол.
Ще видим голям зор срещу вас скоро на "Лаута".
Направо ги смачкахте!
Вие сте пример как с НЕ многомилионен бюджет може да се направи добър и боеспособен отбор.
Всичко опира до това - да имаш един приличен бюджет за "А" гр, правилна политика и добър специалист, който наистина да я разбира тази игра.
Въобще целия ви отбор е много добър, без да се дели на защита, средна линия и нападение.Целия отбор играе колективен футбол и показва завидно разбирателство във всяка фаза от играта.
Въобще Херо е направил една сплав от футболисти, които на терена излизат като едно цяло.Аз не видях някой футболист от отбора ви, който да се крие или изолира от играта.

Да благодаря и аз на всички за хубавите думи и поздравленията!Наздраве и от мен на всички,които ни подкрепи и признаха превъзходството на отбора

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
galin56 написа:Браво на Черноморец. Бях сигурен в тая победа. Второто ги прибиха от всякъде. Шаешу, Асис и Фо-Поре ги разбиха направо, счупиха им кръстовете. За новите. Херо пак не е взимал на кило а е избрал доста качествени попълнения. Шаешу игра супер. Без да задържа излишно топката, добро пазене и финтове, и след това прекрасни подавания. С класи над Цонков например(чиста дупка е Цонков). Мелконян също показа много добри качества(все пак е национал) още повече че замени другата дупка Телкийски. Преслав не игра добре, но увличаше централните им защитници близо до вратаря им и с това създаваше пространства за халфовете. Последно знаете ли кои са тези трима чужденци за които Херо каза че са много добри и след като ги картотекират(явно за тоя кръг не са успели) ще вдигнат класата. Единия сигурно е Боли, а кои са другите двама.
Херо със сигурност е казал е това нещо за Шаешу,по начина по-който набързо подписаха с Мелконян мисля,че той е втория,нещо за което загатна и днес,а третия предполагам,че е черното ни десно бекче Кристофър Уалембо или както се казва.От контролите,които гледах атаките ни в дясно изглеждаха много по-опасни и разнообразни,да не говорим,че предимно от там идваха опасностите,но в момента е контузен или се възстановява от контузия и Херо реши да не рискува с него.Като цяло отборът има по-голяма дълбочина с новопривлечените,а като се сработят Мелконян и Уалембо и отдясно ще сме толкова силни,колкото бяхме от ляво днес.Вече имаме и градивни халфове в лицето на Шаешу и Телкийски,така че няма да им нужда да прескачаме тази зона и да разчитаме единствено на индивидуалните качества на Асис,Жужу и Анеси,както беше есента.Колкото до Цоньо,мисля,че днес си свърши работата,а тя не му е да подава,а да разбива играта и определено се справи с Галчев.Телкийски не взе участие в доста от контролите,затова предполагам,че и на него ще му трябва време,както и на Мелконян.Преслав също тепърва ще показва качествата си,така че очаквам истинското лице на Черноморец да си проличи след до 2-3 кръга,но определено отбора е по-стабилен и по-силен,отколкото през есента
Все пак за по-сигурно изчакай разбора на Капитана,той е нашия форумен треньор и анализатор,така че каквото той каже,това е
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
Devian написа:galin56 написа:Браво на Черноморец. Бях сигурен в тая победа. Второто ги прибиха от всякъде. Шаешу, Асис и Фо-Поре ги разбиха направо, счупиха им кръстовете. За новите. Херо пак не е взимал на кило а е избрал доста качествени попълнения. Шаешу игра супер. Без да задържа излишно топката, добро пазене и финтове, и след това прекрасни подавания. С класи над Цонков например(чиста дупка е Цонков). Мелконян също показа много добри качества(все пак е национал) още повече че замени другата дупка Телкийски. Преслав не игра добре, но увличаше централните им защитници близо до вратаря им и с това създаваше пространства за халфовете. Последно знаете ли кои са тези трима чужденци за които Херо каза че са много добри и след като ги картотекират(явно за тоя кръг не са успели) ще вдигнат класата. Единия сигурно е Боли, а кои са другите двама.
Херо със сигурност е казал е това нещо за Шаешу,по начина по-който набързо подписаха с Мелконян мисля,че той е втория,нещо за което загатна и днес,а третия предполагам,че е черното ни десно бекче Кристофър Уалембо или както се казва.От контролите,които гледах атаките ни в дясно изглеждаха много по-опасни и разнообразни,да не говорим,че предимно от там идваха опасностите,но в момента е контузен или се възстановява от контузия и Херо реши да не рискува с него.Като цяло отборът има по-голяма дълбочина с новопривлечените,а като се сработят Мелконян и Уалембо и отдясно ще сме толкова силни,колкото бяхме от ляво днес.Вече имаме и градивни халфове в лицето на Шаешу и Телкийски,така че няма да им нужда да прескачаме тази зона и да разчитаме единствено на индивидуалните качества на Асис,Жужу и Анеси,както беше есента.Колкото до Цоньо,мисля,че днес си свърши работата,а тя не му е да подава,а да разбива играта и определено се справи с Галчев.Телкийски не взе участие в доста от контролите,затова предполагам,че и на него ще му трябва време,както и на Мелконян.Преслав също тепърва ще показва качествата си,така че очаквам истинското лице на Черноморец да си проличи след до 2-3 кръга,но определено отбора е по-стабилен и по-силен,отколкото през есента![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Все пак за по-сигурно изчакай разбора на Капитана,той е нашия форумен треньор и анализатор,така че каквото той каже,това е![]()
Значи Херо ясно каза, че чака още трима чужденци. Явно двама от тях са Уалембо и Боли, третия за сега е загадка, а може нещо Херо да се е объркал. Иначе днес наистина до 60-тата минута нещата от дясно не вървяха, но хубавото е , че Мелконян направи много силно включване и после и двата гола паднаха след негови пробиви от дясно. Шаешу и Мелконян определено са силни футболисти. Ако Боли и Уалембо са поне на тяхното ниво Черноморец със сигурност няма да са по-слаби от есента, дори ще са по-силни. Все пак се продаде Жужу, Анеси избяга, хубавото е че Асис остана. Херо ме кефи защото може да пробва 15-20 футболисти на проби, но накрая избира наистина само добри играчи. Докато ЦСКА е обратното. За 3 години взимат поне 50 играча и от тях 2-ма ако се оцелят добри ще е хубаво.
И последно за Цонков. Не можеш да ме убедиш че не е най-голямата дупка в отбора. Гледал съм много мачове. Няма никаква техника, "пасовете" са му 80% грешни, а всичките му влизания са рискови. Или ще си изкара някой жълт и после червен, или ще изпусне играча. За съжаление и Телкийски се присъединява към него. Изключително слаба форма на крилото. За другия мач Цонков вън, Телкийски и той или най-много вътре на Цонков на мястото.
- Искам си Акаунта
Ванко_Ултраса написа:Честита Победа, Бургас!
Направо ги смачкахте!
Мечо Телкийски беше дупка ... реално играхме с 10 човека докато не влезе Мелконян . Надявам се с вас арменеца да е титуляр