Ювентус-Киево 03.03/21.45 Серия А

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Ювентус-Киево 03.03/21.45 Серия А

Мнениеот storm » 04 мар 2012 20:56

BlueRadiotherapist написа:
ivo1964 написа:
BlueRadiotherapist написа:Очевадна засада при гола на Юве.Подпиранията продължават.Това торинско отборче явно не може без съдийска помощ,но магаренцата му биха къча в края на мача.

"Торинско отборче"???? Не може да е истина... Ти ако на Юве викаш отборче, Какво остава за 99% от отборите в Европа?! Може би си се пообъркал - простено ти е. Но ако си наистина на това мнение, то явно си много заблуден лаик. Това "отборче" е на едно от първите места в СВЕТА по брой на привърженици (до скоро беше на първо място!!!) и такива като тебе, които от неразбиране, неграмотност, некадърност и злоба създават само храчкоподобни изречения, могат само да са обект на съжаление, поради неправилния свой избор. Амин!

Това за най-многото привърженици си го сънувал явно.Милан е с най-много регистрирани официални фенклубове по света.Разбирам,че се дразните когато ви се казва истината,но Юве през годините се превърна в символ на нечестна игра,подпиране по всякакви начини.Спомнете си само годината,когато Лацио с Ериксон стана шампион на Италия.Домакинският ви мач с Парма бе истинска пародия в предпоследния кръг по отношение на съдийството и рязането на Пармалатите.Вдигна се страшен скандал и последния кръг паднахте от вече изпаднал отбор,който не играеше за нищо и Лацио стана шампион.Калчополи отдавна бе в сила,но нещата се разсмърдяха и дадохте титлата на Лациалите за да се успокои обстановката.През следващите сезони гротестката продължи,докато не ви пипнаха.Наказанието ви бе минимално,а отнетите 2 титли трябваше да са поне 10,защото по друг начин не можете да спечелите нищо.Винаги ще ви се припомня какво гнусно и съдийско тимче сте,а за Милан винаги ще се знае,ча са Световен гранд.

Ха-Ха-ХА.............. Ювентус загуби титлата срещу Перуджа, не срещу Парма... А ако искаш да бях ни взели повече титли, че да останем с по малко звезди от вас а ? .. :) Тежат ви тия 29 титли, които е спечелил тима... :) И естествено ей такива форумни мишки, като тебе, които се появиха след като отбора почна да побеждава, а преди това никви ви нямаше..
Толкова сте комплексирани вие и още повече оная другата сган в Милано, че за вас всичко е уредено.. Нормално е , то подсъзнанието ви си търси някак да успее да преодолее тая зависимост от успехите в страната..

Естествено, ние ще продължаваме да ви се смеем и занапред, като най успешния клуб в страната.. А това за феновете отново това вашо мръсно подсъзнание се проявява, след като още като малък съм чел вестници и списания с това, че Ювентус е най обичаният клуб в Италия.. :) Провери малко и в нета да видиш, кой на кого е фен в Калчото.. :mrgreen:
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 04 мар 2012 22:48

Точно така.Перуджа бе вече изпаднал и не играеше за нищо,но загубихте,защото много въпроси щяха да бъдат повдигнати.Виждам,че си Левскар и за това няма да те обиждам лично както ти го направи.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 04 мар 2012 23:58

И двамата грешите, като казвате, че "Перуджа" са изпаднали. През онзи сезон изпаднаха "Каляри", "Венеция", "Пиаченца" и "Торино". "Перуджа" се спаси, но изпадна в предишния шампионски сезон на "Милан" - 2003-2004.
Проверявайте си статистиката!
А колкото до онзи мач, "Ювентус" наистина загубиха нарочно в големия дъжд, когато Колина свири двубоя, защото решиха да дадат титлата на "Лацио". Тогава ювентинци загубиха два пъти за последните три кръга и общо четири за шест - от "Милан", "Верона" и "Перуджа" като гост и от "Лацио" у дома.
Както казаха други потребители, то да беше за първи път "Милан" да ги порежат срещу "Юве". Въпросът е, че това не трябва да влияе негативно на отбора, а напротив да го мотивира още повече.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 05 мар 2012 06:57

Юве ще загуби титлата , ако не се промени нещо!
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 05 мар 2012 16:46

Малко ме е яд, че Мароне не получи шанс. Видя се, че като идея включването на Джакерини беше добър ход, но момчето не можа да вкара от супер изгодни ситуации! При това не му беше първи провал! Марони от епизодичните си включвания ми направи доста добро впечатление! За жалост не виждам как ще играе, когато при слаб Маркизио(най-слабия ни играч последните 2 месеца за съжаление) и наказан Видал...
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Gorden
Контакти:

Мнениеот Gorden » 05 мар 2012 19:41

За съжаление отново X и това започна да става доста често :( , но това са ни възможностите. Имам чувството, че малките отбори срещу Юве се напъват два пъти повече отколкото срещу другите реални претенденти в Серия А. Гола ни беше от засада в този мач може да се признае. Най-лошото е , че за мача с Болоня ще ни липсват основни защитници Бардзали( 1 седмициа) и Киелини (вероятно 3 седмици).

Потребителски аватар
Purple Kush
Контакти:

Мнениеот Purple Kush » 06 мар 2012 17:35

С такава игра няма как да спечелим титлата и да се завърнем на голямата сцена. Не трябва да пропускаме този шанс да станем шампиони след толкова години мъка !
Изображение
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 06 мар 2012 19:21

DON Del Piero написа:Мен пък ме е срам.Радвам се че ми спря нета и не изгледах мача докрай..
Не знам и не виждам с какво се гордеете.Този Юве прави същите грешки от миналия сезон.Разликата е само,че може да стигнем до евротурнирите.

Ювентус няма нужда от такива като теб,който се срамуват от него.Направо не те считам за фен,смеех...
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 06 мар 2012 20:18

marchisio написа:
DON Del Piero написа:Мен пък ме е срам.Радвам се че ми спря нета и не изгледах мача докрай..
Не знам и не виждам с какво се гордеете.Този Юве прави същите грешки от миналия сезон.Разликата е само,че може да стигнем до евротурнирите.

Ювентус няма нужда от такива като теб,който се срамуват от него.Направо не те считам за фен,смеех...

мисля, че е имал предвид играта, а не клуба :)

ПП Харесва ми подписа ти ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Ювентус”