САФ: Челси са основната ни заплаха, Пул не са ни конкуренти

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Re: САФ: Челси са основната ни заплаха, Пул не са ни конкуренти

Мнениеот jindo » 05 авг 2009 11:21

@fr3ak_boy - играта на ман.ютд, както и на Ливърпул зависи от 2-3 основни играчи. Истинския лидер и голмайстор ви напусна, ерго от сега сте с минус 30 гола на сезон. Дали гласените за заместници футболисти ще могат да се справят с изключително завишените изисквания на английския шампион - предстои да видиме. В същото време мърсисайдци се подсилиха със защитник, който е много добър и в атакуващата фаза, а точно това липсваше миналата година - да се смачкват по слабите противници на Анфийлд, когато затварят играта. Поздрави от фен на Ливърпул, който мисли, че Челси ще са шампион.

Потребителски аватар
ChElSeA_FaN
Контакти:

Мнениеот ChElSeA_FaN » 05 авг 2009 11:29

pomiqrat написа:Според мен Челси ще се бори за 4-то място, а тази година би трябвало да е за Ливърпул.

:lol: :lol: :lol:
[wrapimg=]http://chelsea-blues.ru/0000news/lampschampion.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 05 авг 2009 11:56

За Пул не искам да говоря. Иска ми се да спечелят титлата, но просто нямат силите и отбора за тази цел!
Но САФ отново се изхвърли! Челси определено ще са конкурент на Юнайтед най-вече заради Анчилоти! Но съра да не забраяв градският съперник! Първо, че Сити направиха доста трансфери и привлякоха някои наистина впечатляващи футболисти и второ Марк Хюз може да извлече много от потенциала на отбора! Така че този сезон Сити не трябва да биват отписвани с лека ръка! Ясно че на САФ му е криво заради Тевез, но да го преживее!

Бтв аз лично очаквам Сити да влезе в челната четворка на мястото на Арсенал! Топчиите докато не се отърват от Арсен Венгер не ги чака нищо добро! Венгер няма какво повече да даде на отбора от Лондон!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
to6kata1912

Мнениеот to6kata1912 » 05 авг 2009 12:45

Топ 4 - ливърпул, челси, арсенал и ман сити. А някой са изказа, че ливърпул нямал състав - това е адски несериозно. А вие манчестърчета, гледахте ли си отбора срещу Бока, че ония ви скриха топката второто. Аз по-слаб Ман. не бях гледал, така че първо си вижте вие и след това се заяждайте с другите
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 05 авг 2009 12:50

to6kata1912 написа:Топ 4 - ливърпул, челси, арсенал и ман сити. А някой са изказа, че ливърпул нямал състав - това е адски несериозно. А вие манчестърчета, гледахте ли си отбора срещу Бока, че ония ви скриха топката второто. Аз по-слаб Ман. не бях гледал, така че първо си вижте вие и след това се заяждайте с другите

Със експериментален състав между 2отбор и единици от първия ни я скриха, ама спечелихме, не е като да ни бият тайландци и Еспаньол. :lol: :lol:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 06 авг 2009 13:13

Абе калуни кой е слаб отбор бе,ако за вас Валенсия е слаб отбор,ще си отрежа ушите.Сега след продажбата на Алонсо Ливърпул изобщо не ги виждам,то само с Торес и Джерард не става.Относно Челси АНчелоти не е лош трениор,и си мисля че САф е прав в тоя случай

LIVERPOOL FC_FOREVER
Контакти:

Мнениеот LIVERPOOL FC_FOREVER » 07 авг 2009 23:27

Абе хора, говорете си квото искате, ама истината е че Манчестер Юнайтед не са с абсолютно нищо повече от нас!! Виждам тука некви писали ''Ама Ливърпул немат състав за да спечелат титлата, ама Ливърпул без Шаби Алонсо за нищо не стават'' и некви ей такива... ако сега без Шаби Алонсо от нас нищо не става, то тогава и от вас нищо не става сега, когато вече го няма К. Роналдо!! И пак казвам за всички фенове на Манчестер Юнайтед: НЕ СТЕ С НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ НАС, РАЗБЕРЕТО ГО!! Както каза и Рафа Бенитез в края на сезона: ''Манчестер Юнайтед просто имат повече точки, това е всичко!!'' И съм абсолютно съгласен с него не защото е мениджър на нашия отобор, а просто защото е абсолютно прав!! ;)

Върни се в “Манчестър Ю”