Левски - Черно море 4 март 13.30 пряко по ТВ7

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Re: Левски - Черно море 4 март 13.30 пряко по ТВ7

Мнениеот GrEeN-FaN » 04 мар 2012 19:12

TristaNNN написа:
greenpeak написа:Генов е виновен за загубата, като не може да си подреди отбора.
Левски са слаби в момента, и с един адекватен треньор си ги отнасяхме.

Ако не беше Генов да подреди така дисциплинирано отбора, през първото полувреме свършваше мача ;)

Какво му обясняваш бе той не разбира какво му говориш ;) Той си знае неговото да псува играчи и треньори не ,че е фен на Черно Море !

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 04 мар 2012 19:15

Аз пък съм очарован от играта на "Морето".Въобще мача ми беше,много интересен.Мисля,че победихме,защото на моменти бяхме с "идея" по-добри.Ако играете така във всеки мач,защо не и по-добре,предричам,че ще имате много победи в първенството.
Пожелавам ви успех в бъдеще и все така,да играете.

Потребителски аватар
Green_White
Контакти:

Мнениеот Green_White » 04 мар 2012 19:23

Левски игра слабо и играчите сами са си виновни , че не спечелиха поне точка при създадените положения .Реално Левски от 1 положение вкараха 2 гола :? :roll: . Аз лично съм доволен от играта в защита , а в атака отново не можем да си вкараме положенията . :|

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 04 мар 2012 19:49

ФЕНКЛУБЪТ НА ЧЕРНО МОРЕ ПУСКА ЖАЛБА ДО УЕФА СРЕЩУ ЛЕВСКИ!
ИВАН: Полицията ни взе всички знамена, пуснаха ни 5 мин преди мача! Поискаха ни декларации! Ще се оплачем в УЕФА..

varna-sport.com 04.03.2012 14:12
Шефът на Националния фенклуб на "Черно море" Иван Михайлов се обади на "Варна спорт" за да се оплаче, че 45 минути преди мача с "Левски" цивилни полицаи спират на 20 метра пред входа на сектора за гости агитката на варненци и иска да покажат всички знамена. Следва дълга разправия и
феновете са принудени да върнат всички знамена на които пише "Черно море".
"Допуснаха сама едно наше знаме с малки размери на което е портретът на Васил Левски. На останалите 5-6 знамена нямаше никакви свастики или обиди. Пишеше само "Черно море". Другото което поискаха лично от мен е да подпиша декларация, че аз съм бащата на сина ми, който беше с мен. На другите входове не се изискваше подобна декларация, въпреки че влизаха деца с родителите си по на 7-10 години. Такова чудо по света не сме виждали. За нас това е дискриминация. Пуснаха ни 5 минути преди началото на срещата. Ние на театър ли сме, на какво сме без знамена на отбора, който сме дошли да подкрепяме. На стадиона имаше десетки знамена на "Левски" и нито едно на "Черно море". Това е скандално и БФС трябва да накаже клубът "Левски". Ако не го направи ще се оплачем в УЕФА и тогава ще стане солено и за БФС и за сателита им "Левски" за подобни своеволия. В каква държава живеем ние? В полицейска държава ли живеем", проплака Иван Михайлов пред "Варна спорт".

Снимка http://www.varna-sport.com
Иван Михайлов е бесен, че цивилните полицаи на "Левски" не допуснаха нито едно знаме с името на "Черно море" носено от феновете.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 мар 2012 19:58

Sole написа:ФЕНКЛУБЪТ НА ЧЕРНО МОРЕ ПУСКА ЖАЛБА ДО УЕФА СРЕЩУ ЛЕВСКИ!
ИВАН: Полицията ни взе всички знамена, пуснаха ни 5 мин преди мача! Поискаха ни декларации! Ще се оплачем в УЕФА..

varna-sport.com 04.03.2012 14:12
Шефът на Националния фенклуб на "Черно море" Иван Михайлов се обади на "Варна спорт" за да се оплаче, че 45 минути преди мача с "Левски" цивилни полицаи спират на 20 метра пред входа на сектора за гости агитката на варненци и иска да покажат всички знамена. Следва дълга разправия и
феновете са принудени да върнат всички знамена на които пише "Черно море".
"Допуснаха сама едно наше знаме с малки размери на което е портретът на Васил Левски. На останалите 5-6 знамена нямаше никакви свастики или обиди. Пишеше само "Черно море". Другото което поискаха лично от мен е да подпиша декларация, че аз съм бащата на сина ми, който беше с мен. На другите входове не се изискваше подобна декларация, въпреки че влизаха деца с родителите си по на 7-10 години. Такова чудо по света не сме виждали. За нас това е дискриминация. Пуснаха ни 5 минути преди началото на срещата. Ние на театър ли сме, на какво сме без знамена на отбора, който сме дошли да подкрепяме. На стадиона имаше десетки знамена на "Левски" и нито едно на "Черно море". Това е скандално и БФС трябва да накаже клубът "Левски". Ако не го направи ще се оплачем в УЕФА и тогава ще стане солено и за БФС и за сателита им "Левски" за подобни своеволия. В каква държава живеем ние? В полицейска държава ли живеем", проплака Иван Михайлов пред "Варна спорт".

Снимка http://www.varna-sport.com
Иван Михайлов е бесен, че цивилните полицаи на "Левски" не допуснаха нито едно знаме с името на "Черно море" носено от феновете.

"...че цивилните полицаи на "Левски"..."
Ето това вече е интересно.Изображение
"Ако не го направи ще се оплачем в УЕФА и тогава ще стане солено и за БФС и за сателита им "Левски" ..."
А това е още по-интересно.Изображение

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 04 мар 2012 20:15

MOREE написа:greenpeak,boys85----СПРЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ БЕ МИШОЦИ

По-полека с квалификациите, ако имаш нещо да ми кажеш пиши на ЛС. ;)
Казах си мнението, не го правя за да плюя някого, нито пък ангажирам някого с него.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 мар 2012 20:22

Ей, добре че отворихте темата за знамена, че замалко да забравя.

Днес имаше едно знаме, или по-точно плакат с лика на Васил Левски на зелен фон. Какво искаха да кажете феновете на Черно море с това. Нещо по случай 3-ти Март или ... :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 04 мар 2012 20:25

Днес беше един тъжен ден за любимия ми отбор
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 04 мар 2012 20:35

Днес мача си беше супер!Както загубихме,така можехме да спечелим.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 04 мар 2012 20:36

Сами си вкарахте вълка в кошарата, след като не можете да си вкарате такива чисти положения.
Толкова беззъб, уплашен и слаб Левски не бях виждал.
Как може такива положения да не ги вкарате ве, майна, как искате да вземете нещо тогава?!
Имахте всички предпоставки да биете, или поне да си тръгнете с точка - показахте добра игра, имахте положение при това чисти, но неумението ви да вкарвате наклони везните в полза на шопите.
Като имаш 1-2 чисти положения за гол, и не ги вкараш, веднага на противника му идва самочувствие и психологическото предимство се измества на негова страна.
Жалко...много ме е яд, че не ги спънахте.
Пловдив мрази Левски и ЦСКА
Пловдив е Черно-Бял!
Изображение

Върни се в “Черно море”