03.03.12 Ботев Пловдив - Нефтохимик 1:1 (FT), 15:30 ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

1912BOTEV
Контакти:

Re: 03.03.12 Ботев Пловдив - Нефтохимик, 15:30 ч.

Мнениеот 1912BOTEV » 04 мар 2012 15:30

izgrevist написа:Явно доста хора сте гледали друг мач.Безидеен Ботев,липса на тактика,никакви халфове,объркан състав.Светльо Тодоров измъчи Тошко Неделев с непрестанни пасове по крилото от които да следва центриране при липса на играч с опит на вторият етаж.Срещу един от най-смешните вратари в България записахме няколко стандартни удара.Нефтохимик се беше приготвил за битка в центъра но срещу него нямаше нищо смислено и идейно.Новите попълнения са меко казано странни.Кривия и Манчев са във форма ама се убиха от загряване.Мариян Огнянов освен контузен се оказал глух с едното ухо и леко сляп с другото.Точно десет минути преди срещата нашето пресаташе носи стартовият лист на Нафтата и в движение се прави тактика за мача.Мартин Димов - за какво става на въпрос тука,на каква позиция играеше.Розовите очила отдавна трябваше да са свалени,ама ние сложихме още едни върху тях.

Ето, това е истината! За наше съжаление!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 04 мар 2012 16:04

Изключително безидейна и еднотипна игра,без нищо градивно в играта на халфовете ни.Определено загубените 2 точки трябва да тежат на съвестта на треньора.
Когато освободи Гаджала , ден преди да заминат за Анталия написах , че този треньор започва да ме плаши с решенията си и понеже това съвпадна със загубата от Черноморец, тук ме обвиниха , че след първия неуспех в контролите съм взел да плюя треньора , а аз бях недоволен , че разкара Арфата и Гаджала , за сметка на някви Бачевци,Телкийски,Боневци.А Наско Курдов резерва на дървото Христов!
Специално за мача -Димов,Телкийски и Д.Христов с нищо не заслужаваха да са титуляри и изобщо не знам защо са в отбора !Дано да греша за треньора и да се променят нещата!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 04 мар 2012 16:07

Розовите очила отдавна трябваше да са свалени,ама ние сложихме още едни върху тях.

и като ги махнем кво да правим? а?
ми аз ако невярвам че моя отбор е най-добрия за какво съм фен? все едно да не вярвам че моето дете е най-красиво и най -умно, примерно.

Потребителски аватар
izgrevist
Контакти:

Мнениеот izgrevist » 04 мар 2012 16:21

bnborisov написа:
Розовите очила отдавна трябваше да са свалени,ама ние сложихме още едни върху тях.

ми аз ако невярвам че моя отбор е най-добрия за какво съм фен? все едно да не вярвам че моето дете е най-красиво и най -умно, примерно.

Искаш ли да ти кажа какво ще правиш -ще четеш след няколко дни за поредният равен или загуба на отборът с перфектното фонансиране.Ще четеш след няколко месеца че юбилейната годишнина ще я прекараме отново в Б група.Ще продължиш да четеш в клубният и фенският сайт как Петко Атанасов е невероятен и как се надяваме да вкара още един гол след 6 месеца.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 04 мар 2012 16:39

izgrevist написа:
bnborisov написа:

Искаш ли да ти кажа какво ще правиш -ще четеш след няколко дни за поредният равен или загуба на отборът с перфектното фонансиране.Ще четеш след няколко месеца че юбилейната годишнина ще я прекараме отново в Б група.Ще продължиш да четеш в клубният и фенският сайт как Петко Атанасов е невероятен и как се надяваме да вкара още един гол след 6 месеца.

е и ? пак ще мисля че Ботев Пд е най-великия отбор

добре казвай? махаме "розовите очила" и кво правим?

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 04 мар 2012 16:50

izgrevist написа:
bnborisov написа:

Хайде поне за Петко Атанасов си замълчи, защото наистина е невероятен и много скоро ще се убедиш сам в това.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 04 мар 2012 19:42

Това ли заслужаваме, вижте посещаемста в А група и наща група

http://football24.bg/iztochna-b-grupa/poseshtaemost

http://football24.bg/a-grupa/poseshtaemost

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 04 мар 2012 20:02

Малко е може би извън темата,но тайничко се надявам някой от колегите от Пловдив да има кадри с гостуващите фенове :)

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 04 мар 2012 20:07

mazut написа:Малко е може би извън темата,но тайничко се надявам някой от колегите от Пловдив да има кадри с гостуващите фенове :)

лично нямам, но дано да се е сетил някой. Наистина бяхте на ниво
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 04 мар 2012 20:43

botev_1912 написа:
mazut написа:Малко е може би извън темата,но тайничко се надявам някой от колегите от Пловдив да има кадри с гостуващите фенове :)

лично нямам, но дано да се е сетил някой. Наистина бяхте на ниво

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Върни се в “Ботев”