Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKARED
Контакти:

Re: Черноморец - ЦСКА (17 кръг) /04.03.2012г. 15:30 часа/

Мнениеот CSKARED » 04 мар 2012 19:46

TristaNNN написа:
CSKARED написа:Като се замисля ТИТАН са хора на Б.Борисов /не случайно взеха боклука на София/ и те заедно с много други видни лилави с рога личности работят против ЦСКА, затова трябва веднага да се махат

:lol: ТИТАН бяха коронясани при едни други правителства и партийки, които Борисов видимо недолюбва и не пести сили да го покаже. Всъщност, вие хубаво искате Дон Праховеца и Шейх Гърнето да се махнат...а кво става след това? Кой идва :?:

На Домусчиев брат му примерно, или аз може да ги купя ;)

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 04 мар 2012 19:50

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

от Tony_CSKA на 13 Фев 2012 10:17

Нямаме добър ляв бек. Единствено Костадин Стоянов може да оправи нещата там след изтичане на наказанието и възстановяването му от контузия. Нямаме качествени централни защитници. Или поне ще трябва да почакаме няколко кръга до евентуално сработване на централните защитници. Нямаме централни халфове от средна класа дори. Миналата година по това време имахме Маркиньос. Сега имаме Петър Стоянов. Вместо да вземем Кардасио директно ние искахме да го пробваме... Анисе едва ли ще е от класата на Спас. Говорете си каквото искате за Спас, но само някой да ми каже името на последния футболист играл при нас на неговите години, който ни е извадил толкова мачове. Сега продаваме Платини без да имаме крещяща нужда от пари. Ами нали продадохме Зику, Делев и Нелсън за страшно много пари и ЦСКА е бизнес еталон за всички европейски отбори! Защо се продължава с продажбите при положение, че имаме нужда от играчи, не от пари?! Присо не очаквам да е много по-добър от Якимов, който не беше взет на лагер дори. Но пък Станко и Коста Янев отидоха! Вместо да беше взет Радулович, който още миналата година му беше време да играе в отбора. Кажете ми, ако Мораес се контузи кой ще води атаката?! Очаквайте трагична игра през пролетта и още в мача с Черноморец голям бой и нещо от сорта на 3:0 за Черноморец. Единственото положително е, че най-вероятно след като всички се убедят, че не ставаме за нищо ще дойде Стойчо Младенов и поне лятото ще направи отбор. Дотогава положението ще бъде плачевно. Спомнете си при последният лагер-пазар (при идването на Андоне) какво се случи. После да не ми излиза, който и да е собственик на ЦСКА и да ми обяснява, че бил на загуба от отбора.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 мар 2012 19:51

CSKARED написа:
TristaNNN написа:
CSKARED написа:Като се замисля ТИТАН са хора на Б.Борисов /не случайно взеха боклука на София/ и те заедно с много други видни лилави с рога личности работят против ЦСКА, затова трябва веднага да се махат

:lol: ТИТАН бяха коронясани при едни други правителства и партийки, които Борисов видимо недолюбва и не пести сили да го покаже. Всъщност, вие хубаво искате Дон Праховеца и Шейх Гърнето да се махнат...а кво става след това? Кой идва :?:

На Домусчиев брат му примерно, или аз може да ги купя ;)

Не става - ще се получи конфликт на интереси ;) Всъщност, технически е възможно, ама трябва да станете сателит на Лудогорец, което пък от своя страна може да е за добро. Знае ли човек :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 мар 2012 19:53

Синьо сърце написа:
CSKARED написа:
T&T написа:Справедливостта възтържествува - днес Черноморец победи най-малкото заради непочтените опити на ръководството на ЦСКА да си спести парите за Анисе и Платини. Браво на Херо и неговите момчета, нека феновете на ЦСКА най-накрая да престанат да търсят виновниците другаде освен в собствения си клуб.

Предател :) :) :) а колко пъти сме ви спасявали да не отпаднете, не го очаквах от фен на Ботев ;)

Защо му говориш така, той казва истината...

Глупости - нито Черноморец са победили поради тази причина, нито пък феновете търсят виновници някъде извън Титан.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 04 мар 2012 19:57

PFC Litex написа:Всички собственици на клубове бавят заплати, само в ЦСКА реват от същото.
Купиха ЦСКА със задължения и същите се плащат, в противен случай щяхте да сте без лиценз в момента
Когато има интензивни протести срещу някой, колкото и "тъп" да е един собственик ще му светне сигналната лампа, че нещо се случва, вие изгонихте Коща, а срещу Дуци само по форумите ревете, защо?

ЦСКА има много кадри, но това съвсем не значи, че са професионалисти в дадена област и е тъпо някой да бъде назначен само и единствено защото е цесекар.

Това, че реват за заплати не е проблем на никой освен на самите тях! Плащат задължения, защото няма да имат отбор и да си играят игричките! Коща го изгонихме, когато беше с Лупи. Титаните го върнаха и после сами си го изгиниха. А кой смени Пенев след мача с Пирин? Кой изгони Л.Пенев? Кой назначи и после махна Йоан Андоне? Кой назначи и махна Павел Дочев? Кой назначи и махна Георге Йовановски? Кой изгони и Милен Радуканов? Определено това не са феновете!
Ревем по форумите, защото сме от цялата страна , а не от един град. Така или иначе пресата бързо разнася недоволството на феновете и тези които искат, чуват!

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 04 мар 2012 20:02

CSKARED написа:
Joni_ написа:Още ли някои хора тук си мислят, че може да станем шампиони ?
По смешен и трагичен ЦСКА аз не съм виждал, отбор без никаква идея какво да прави , тотален хаус във всяка една линия . Но все пак всичко това аз го очаквах и го споделих преди мача и много пъти преди това .
Не може ти да развалиш целия отбор и да чакаш някакви испанци дошли преди 2 дни да ти оправят играта.
В ЦСКА всичко е тотално сбъркано и след края на сезона Титан заедно с Дуци и Пенев трябва да си ходят защото тези хора направо се гаврят с отбора и неговите фенове .

Прав си ама мнаго пъти вече стана ни навик да губим титлата на полусезона според мен умишлено

Съгласен съм, погледни ми подписа !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 мар 2012 20:05

Като стана дума за феновете, в интервюто си след мача чичо Митко беше леко възмутен от поведението им. Не го ядосвайте, че ще му писне и ще си иде в Мировяне да гледа кокошки и домати на стари години.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 04 мар 2012 20:11

amoros написа:Играта на ЦСКА наподобява на раздрънкана каруца карана от пиян кочияш.

Цитат от Паул Брайтнер за играта на Бундестима от 1985-та :) :) :)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 04 мар 2012 20:17

Днес не малобройната агитка на ЦСКА издигна транспарант "Вън боклуците от ЦСКА"! Беше си вдигнат още преди началото на мача! Хубаво впечатление направи хореографията, патриотичните лозунги, но........такава селяния като бомбичките отдавна не помним в Бургас, а за изнизването на 90% от агитката в 75-ата минута, просто няма какво да коментирам!!!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 мар 2012 20:24

kartago написа:Днес не малобройната агитка на ЦСКА издигна транспарант "Вън боклуците от ЦСКА"! Беше си вдигнат още преди началото на мача! Хубаво впечатление направи хореографията, патриотичните лозунги, но........такава селяния като бомбичките отдавна не помним в Бургас, а за изнизването на 90% от агитката в 75-ата минута, просто няма какво да коментирам!!!

Ти пък-сефте...И ний паднахме там с 0-2, ма тръгнахме ли си в 70 минута?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “ЦСКА”